Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen


Reviews over Alamo

  • Ik hou van ruime auto's. Maar ik wil er ook niet teveel voor uitgeven. Bij dit bedrijf kom ik elke keer weer aan mijn trekken. Elke keer weer andere modellen auto's beschikbaar voor een heel goede prijs. De modellen auto's die ik huur zal ik nergens anders goedkoper vinden.

    Sterke punten
    De laagste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Barend Broek op 4 mei 2019 Reageer
  • Mijn favoriete auto verhuur bedrijf is Alamo. Wanneer ik ben met vakantie heb ik altijd vervoer. Mijn auto is van te voren gereserveerd. Ze geven korting en dat vind ik heel voordelig. Ik geniet van hun goede service mogelijkheden en dat doet me goed.Ga zo door Alamo.

    Sterke punten
    Ze biedengoede service

    Door L. Timmermans op 4 mei 2019 Reageer
  • Ik denk dat je nergens anders een auto krijgt voor de prijzen van dit autoverhuurbedrijf. De verschillende modellen auto's die zij beschikbaar stellen vind jij nergens anders. Dus heb jij een auto nodig voor een kleine groep of een wat een grotere groep moet u wezen bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's voor de beste prijs

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ferdinand Lee op 3 mei 2019 Reageer
  • Ik had een afspraak met een ander bedrijf maar het duurde zolang voor dat ik die auto kon afhalen.
    Bij alamo autoverhuur bedrijf ging dat heel snel.
    Los dat het snel reserveren is
    Hebben ze ook lage prijzen.
    Ik ben heel erg tevreden met ze en hun auto's zijn super comfortabel en schoon.

    Door Kelly F. op 3 mei 2019 Reageer
  • Gaat u op reis naar USA enof Canada, wilt u zelfs een auto besturen, inplaats een betrouwbare bestuurder zoeken? Aarzel niet, en reserveer snel en voordelig als mij bij Alemo. De auto's tariefen zijn inclusief verzekering dus volledige goedkope prijzen.

    Sterke punten
    tariefen zijn inclusief verzekering

    Door Petronella Jonker op 2 mei 2019 Reageer
  • Net een vakantie in Canada achter de rug. Een auto gehuurd bij autoverhuurbedrijf Alamo en ik ben er heel erg tevreden van. Ze zijn ook nog op tijd bij het afleveren van de auto. De auto was goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Ik huur zeker weer een auto bij autoverhuurbedrijf Alamo.

    Sterke punten
    Goede service en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Melanie C. op 2 mei 2019 Reageer
  • Uit mijn ervaring met Alamo.nl kunt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven boeken. De tarieven zijn inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Met onze No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af.

    Sterke punten
    24 uur tot uw dienst

    Zwakke punten
    geen

    Door Sofia Heuvel op 1 mei 2019 Reageer
  • Vindt jij het niet prettig om gewoon via je laptop of pc een auto te huren. Dit maakt mijn leven echt gemakkelijk. Ik huur vaak auto's bij dit bedrijf. Ik ben altijd tevreden met de service die zij bieden. De beste prijzen ook nog. Hier zal ik altijd mijn auto's blijven huren.

    Sterke punten
    Goede service en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Aart de Jonge op 1 mei 2019 Reageer
  • Waarom zou u geen auto willen huren bij dit bedrijf? Hier huur ik mijn auto's al jaren. Nooit een probleem gehad met een auto. Wilt u upgraden naar een ander model auto is dat ook geen probleem. Bij dit bedrijf kan alles. Hier moet u zeker ooit eens een auto huren.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Karel Prins op 30 april 2019 Reageer
  • Bij Alamo kunt U super snel en voordeliger een auto huren ze zijn ook in verschillende landen aanwezig. Bent U dus op vakantie en U wilt een auto huren kunt U dat zeker bij Alamo doen voor de beste prijs. Ik zou U dan aanraden om geen ander huurauto bedrijf te contacten dan Alamo want ze zijn klantvriendelijk en ze hebben zeer redlijke prijzen.

    Sterke punten
    redelijke prijzen

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Anne Post op 30 april 2019 Reageer
  • Als ik op vakantie ben vind ik mijn vakantie altijd prettiger als ik een auto huur. Hier door bespaar ik wat geld en kan mij dan ook makkelijk verplaatsen. Ik heb bij dit bedrijf al zeker zes keer een auto gehuurd. Ik ben altijd een tevreden klant geweest.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lars Gagnon op 29 april 2019 Reageer
  • Als ik, Monique, zeg dat ik heel echt tevreden ben met de service van dit bedrijf, moet u dat ook echt geloven. Ik had hier een auto gehuurd die fantastisch eruit zag. Leek wel op een nieuwe auto en dat niemand het ooit eerder had gereden, zo goed onderhouden ze hun auto's.

    Sterke punten
    Goed onderhouden auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Monique E. op 29 april 2019 Reageer
  • Op mijn vakantie in Canada, besloot ik een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Alamo. De keus om hier mijn auto te huren was vanwege de duizenden goede reviews over dit bedrijf. En ja spijt heb ik helemaal niet. De auto heeft mij geen dag problemen gegeven. Hier ik kom ik zeker terug.

    Sterke punten
    Goed onderhouden auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Noud Rodriguez op 28 april 2019 Reageer
  • Ik ga vaak op vakantie in de USA. Dus huur ik ook vaker auto's bij de bedrijf. Ik ben elke keer weer een tevreden klant. De auto's hebben nooit een make ment, zien er altijd goed uit, zowel binnen als buiten. Door een auto te huren bespaar ik ook wat centjes.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Cas Wilson op 28 april 2019 Reageer
  • Het personeel hier is heel erg vriendelijk. Echt 5 sterren voor klantvriendelijkheid. Ik wist namelijk niet welk model auto ik wilde huren. Zij stonden mij elk moment bij. En ja het model was wat ik nodig had, alsof zij mijn gedachten konden lezen wat ik nodig had.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sander B. op 27 april 2019 Reageer
  • Wil jij goedkoop auto huren die in goede conditie zit?
    Huur dan maar snel via Alamo.nl.
    Heeft u geen zin om het voertuig zelf op te halen?
    Dat is geen probleem, want het voertuig wordt tot aan huis voor u geleverd. Schone voertuigen gegarandeerd en een top service.

    Sterke punten
    betaalbaar

    Door Jens Wilson op 27 april 2019 Reageer
  • Ik heb een hele goede ervaring met Alamo huurauto ik huur vaker auto's bij hun en ik werd nooit teleurgesteld. Ze hebben zeer redelijke prijzen voor hun auto's en ik geniet elke keer weer van hun auto's. En ja Ze hebben echt wel een goede service en zijn ook klantvriendelijk.

    Sterke punten
    ik vindt ze redelijk en je kan alles vinden wat je precies wilt

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Manon van de Pol op 26 april 2019 Reageer
  • Sinds ik voor mijn werk vaker auto's verhuur, vind ik een auto huren via Aloma.nl heel voordelig voor mij. Ze zijn redelijk in tarieven, de voertuigen zijn in goede conditie en ze zijn ook nog eens internationaal. Voor mij is Aloma.nl het best.




    Sterke punten
    redelijk in tarieven

    Door Mason Li op 26 april 2019 Reageer
  • Kwam ik een dag toevallig op de site van Alomo, trok deze me echt aan. Ik had die tijd heel toevallig ook een auto nodig om te huren. Ik vond de auto's heel aantrekkelijk voor de prijs die zij beschikbaar waren. En ja spijt heb ik niet dat ik hier mijn auto had gehuurd. Echt een aanrader!

    Sterke punten
    De beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Brenda van de Brink op 25 april 2019 Reageer
  • Top kwaliteiten auto's vind ik hier. Droom auto's kan ik zelfs hier verhuren en tegen een lage tarief, snel en voordelig gaan touren, wil jij ook een leuke auto besturen, tijdens een dinner/meeting of tijdens uw vakantie , huurt u als mij ook bij Alamo.

    Sterke punten
    verhuren bij Alamo snel en voordelig

    Door Renate Jonker op 25 april 2019 Reageer
  • Ben je nou opzoek naar een kleine auto , of een auto waar je met je hele gezin ion kan rijden of zoek je gewoon naar een SUV, Die kan je allemaal vinden bij alamo.nl tegen een zaar redelijke prijs. Heb je nou een autozitje nodig of een tom tom ;dat kan je gewoon erbij nemen.

    Sterke punten
    kiezzen wat voor soort auto je wil huren

    Door Siem Dijk op 25 april 2019 Reageer
  • De beste huurautos vind je echt wel bij Alamo.nl. Je kan snel en tegen een goede prijs een auto huren naar keuze. het wordt helemaal afgestemd naar uw aktiviteit en wat u graag zou willen huren . De keuze blijft wel bij u als klant. In tal van landen is alamo.nl ook aanwezig.

    Sterke punten
    goede prijzen , goede service

    Door Eva O. op 24 april 2019 Reageer
  • Bij autoverhuurbedrijf Alamo vind ik het altijd aantrekkelijk om een auto te huren. Zij hebben ook altijd een aanbieding, waarvan ik gebruik kan maken. Zo bespaar ik nog meer centjes. De auto's hebben mij nooit problemen gegeven, wat wel het geval was bij andere bedrijven.

    Sterke punten
    Goede service en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theodora de Haan op 23 april 2019 Reageer
  • Bij Alamo huur ik vaker mijn auto's. Dit omdat zij verschillende modellen auto's beschikbaar hebben tegen de beste prijzen. Weet u niet zeker welk model auto u nodig heeft helpen zij u graag bij het kiezen van n. Klantvriendelijkheid staat echt op de voorgrond bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Roel Evans op 23 april 2019 Reageer
  • Tijdens ons vakantie in USA hebben wij een auto gehuurd bij Alamo. We hebben de beste service gekregen. Het is echt een aanrader om een auto te huren bij Alamo als je op vakantie gaat naar USA. Je vakantie wordt helemaal compleet met Alamo huurauto. Weg met Taxi!

    Sterke punten
    Beste service

    Door Rutger Gelbero op 22 april 2019 Reageer

Bezoek Alamo

Schrijf je eigen review over Alamo