Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen


Reviews over Alamo

  • Mijn ervaring met Alamo.nl is geweldig. De auto kon opgehaald worden op de plek, tijd en dag naar mijn keus.
    Er wordt voor gezorgd dat de auto helemaal klaar is voor vertrek en je hoeft ook niet lang te wachten. Verder zijn ze heel redelijk. Alamo heeft een klant erbij.


    Sterke punten
    auto helemaal klaar voor vertrek

    Door Philou van de Berg op 21 maart 2019 Reageer
  • Waarom zou je bij een andere autoverhuurbedrijf uw auto willen huren? Hier biedt de beste service die u zeker nergens anders zult vinden. Niet te vergeten de beste auto's voor de beste prijzen. U kunt uw boeking gewoon doen via hun site. Hoe gemakkelijk wilt u het nog hebben?

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marcellinus Linden op 21 maart 2019 Reageer
  • Huur jij vaak auto's of moet jij ooit een auto huren, raad ik u aan om uw auto hier te huren. De auto's zijn heel goed onderhouden. De kans is heel erg klein dat u problemen met de auto zult krijgen voor de periode die u het heeft gehuurd. U vindt zeker een auto in uw budget.

    Sterke punten
    Beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Claudia Visser op 20 maart 2019 Reageer
  • ik ben heel erg tevreden met de behandeling die ik van Alamo heb gehad tijdens mijn vakantie in Frankrijk. ik kreeg de beste behandeling ooit. Als je met kinderen op vakantie gaat kan het een beetje druk er aan toe gaan , maar met alle geduld en in alle rust ben ik geholpen geworden. Ik geef ze een tien.

    Sterke punten
    super personeel

    Door Jeannette Zutphen op 20 maart 2019 Reageer
  • Vorig jaar ging ik op vakantie in Frankrijk. Ik werd geadviseerd door een vriend van mij om een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Alamo. Ik heb er tot de dag van vandaag geen spijt van. De auto was in een heel goede staat en ik bespaarde heel wat centjes door een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Alamo.

    Sterke punten
    Beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bernadette Kuijpers op 19 maart 2019 Reageer
  • Voordelig een auto huren doe je bij Alamo.
    Ze hebben de scherpste prijzen inclusief verzekering en belasting.
    Voor iedereen is er wat.
    Je noemt de auto op die je wilt huren en ze hebben dat.
    Nergens Anders ben ik zo een service tegen gekomen.
    Ga zo door.

    Door Amy de Vries op 19 maart 2019 Reageer
  • Mijn afgelopen vakantie naar Canada had ik vervoer nodig. Mijn neef zond mij de link van Alamo. Hun service was gewoon geweldig. Ik had helemaal geen problemen met mijn credit card, geen extra kosten. De volgende vakantie huur ik zeken weer mijn auto bij Alamo

    Sterke punten
    Makkelijk en snel bereikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nathan Li op 17 maart 2019 Reageer
  • Bij Alamo.nl vind je de beste huurautos tegen de voordeligste prijzen. Het is een bedrijf dat wereldwijd filialen heeft en de beste autos tot hun assortiment hebben. Er wordt samen met jou een keuze gemaakt om een voertuig te kiezen afgestemd op uw doel van het huren.

    Sterke punten
    beste autos

    Door Luuk Verhoeven op 17 maart 2019 Reageer
  • Op Alamo.nl boekt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Verder zijn ze wereldwijd en is het heel makkelijk met ze te dealen. Ik raad Alamo.nl aan.

    Door Harry Kanters op 16 maart 2019 Reageer
  • Bij Alamo kan je wereldwijd autos huren . Ze zijn gewoon overal . ik doe dan ook geen zaken meer met andere bedrijven. Goede en snelle service krijg je bij Alamo. de autos zijn ook veel goedkoper en van goede kwaliteiet. De helpdesk medewerkers staan je ook altijd bij met al je vragen.

    Sterke punten
    ze zijn wereldwijd

    Door Joep de Vries op 16 maart 2019 Reageer
  • Bij Alamo kan je super voordelig en snel een huurauto huren. En wat ook zo mooi is ze zijn in verschillende landen aanwezig dus niet alleen in frankrijk. Als je gaat reizen kan je dus altijd gebruik maken van hun hun snelle en goede service. Ik kies voortaan alleen voor hun.

    Sterke punten
    Voordelig

    Door Jannigje Kramer op 15 maart 2019 Reageer
  • Dit bedrijf is bij verre het beste bedrijf met naar mijn mening de meest vestegingen in de wereld. Mocht ik op reis gaan zal ik altijd kijken als Alamo autoverhuur ook op de lokatie aanwezig is. Ik zou geen enkel ander verhuur bedrijf willen kiezen dan alamo.

    Sterke punten
    meeste vestegingen

    Door Jantje E. op 15 maart 2019 Reageer
  • Bent u op vakantie en wilt u graag een auto verhuren, dat kan bij Alemo. Wij verhuren niet alleen locaal, maar innternationaal. Welke auto u ook wilt, name it we have it. U hoeft niet te bellen, u kunt dat ook online doen op onze website; www.alemo.nl

    Door Jantje Davis op 14 maart 2019 Reageer
  • Het maakt niet uit bij welke afdeling van Alamo autoverhuur je bent je wordt altijd vriendelijk behandelt . ik had heel veel vragen en al mijn vragen zijn naar behoren beantwoord.
    het personeel is heel erg flexibel en behandelt je heel goed als klant. Een volgende keer ga ik gewoon weer bij hun.

    Sterke punten
    vriendelijk personeel

    Door Kyan van de Veen op 14 maart 2019 Reageer
  • Ik vind Alamo echt een heel goed verhuur bedrijf. Ze hebben echt aan alles gedacht. Is het nou een kinder zitje of het helpen kiezen van de juiste auto voor je bestemming of je gezin ;Alamo heeft er aan gedacht . Ik zal ze daarom bij een ieder aanraden .

    Sterke punten
    kinderzitje op aanvraag. alles dat je nodig mocht hebben is in hun assortiment

    Door Ellen van de Velden op 13 maart 2019 Reageer
  • Het is zo prettig geweest om via Alamo.nl een auto te huren. We konden de auto direct na het uitchecken halen en wegrijden met een volle tank. Onze hele reis was een genot want we konden alle wegen met gemak vinden vanwege de ingebouwde tom-tom. Alamo.nl ga zo door!

    Sterke punten
    Snelle assistentie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Noah L. op 13 maart 2019 Reageer
  • Had een fijne tijd op mijn vakantie op de Antillen. We waren zo blij dat wij al klanten van Alamo waren. Van dit keer konden wij genieten van de leden korting. Het was zo simpel omdat wij eerder een auto bij hun hadden gehuurd hebben ze onze gegevens dus het was alleen een druk op de knop. Ik houd Van gemak.

    Sterke punten
    Leden korting

    Zwakke punten
    Geen

    Door Liam Wit op 12 maart 2019 Reageer
  • Dit is echt een aanrader.
    Was laatst op vakantie in u.s en had dringend een voertuig nodig.
    Toen kwam ik Alamo.nl tegen.
    Ik kon het zelf nit geloven dat ik binnen 24u een voertuig had.
    De prijzen zijn redelijk en hun service is gewoon geweldig.
    Ik heb geen spijt van mijn keus
    En werk een volgende keer weer graag met ze.

    Door Anne Garcia op 12 maart 2019 Reageer
  • Ik ben helemaal tevreden met de auto die ik had gehuurd.alles voldeed aan mijn behoeften . Als je nou een kleine auto nodig hebt of een Suv ze hebben het . een heel uitgebreid assortiment heb je tot je beschikking. de huur tarievben zijn ook heel erg laag .

    Sterke punten
    groot assortiment

    Door Lize Kuiper op 11 maart 2019 Reageer
  • Nadat onze huurauto niet is komen opdagen hebben wij een taxi moeten pakken naar ons apartement. Een lieve vakantieganger stelde Alamo voor en wij maakten contact. Wij kregen dezelfde dag nog een auto aangeleverd. Dankzij Alamo hebben wij een leuke vakantie mogen hebben. Wij zijn vast een vaste klant van Alamo.

    Sterke punten
    Snelle Reactie

    Zwakke punten
    Absoluut

    Door Jens Hofman op 11 maart 2019 Reageer
  • Ik raad dit aan om de volgende redenen. Op Alamo.nl boekt kan je 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen.
    Verder kan je member worden van Alamo.nl en krijg je 5% extra korting.

    Door Marius Wilson op 10 maart 2019 Reageer
  • Ik had zelf nog nooit van Alamo gehoord, maar een collega spoorde me aan om eens een kijkje te nemen op de website. Voor mijn werk maak ik namelijk geregeld tripjes naar het buitenland en ik vind het dan bijzonder vervelend wanneer ik telkens aangewezen ben op de taxi. Bij Alamo kun je voor een mooie prijs een auto huren. Dat gaat heel gemakkelijk door alleen te selecteren op de website welke luchthaven en de data waarop je de auto op wilt halen en weer terugbrengt. Bij aankomst staat de auto dan voor je klaar, waardoor je direct weg kunt. De auto was heel schoon en gaaf. De medewerkers zij ook heel beleefd en keurig gekleed. Door zo een goeie ervaring ga ik er ook vaker gebruik van maken als ik geregeld de tripjes moet maken naar het buitenland. Gaan jullie zo door met jullie goeie service !!

    Sterke punten
    Makkelijk te bestellen online.

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Martha Li op 10 maart 2019 Reageer
  • Een auto verhuurbedrijf die aan te raden is.Ik heb eerder een auto gehuurd en ze hebben alle tot de puntjes geregeld. Voordeel is dat je de juiste auto voor dat land kan huren en dar je niet al te lang hoeft te wachten op.Huur een auto, huur een auto bij Alamo en dat kan via Alamo.nl

    Door Arthur H. op 9 maart 2019 Reageer
  • Ik ben helemaal tevreden met de service van Alamo. Had binnen 24 uur na reservering een auto ter beschikking. Nu pas kon ik gaan genieten van mijn vakantie. Heb de auto met een volle tank benzine gehad. Zij stellen mij nooit teleur. Volgende vakantie Koop ik weer aan jullie deur.

    Sterke punten
    Gave autos.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendricus Lam op 9 maart 2019 Reageer
  • Ik ben zeer tevreden over mijn autohuur bij Alamo op de airport in Canada. De baliemedewerker heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Ik mocht met heel veel plezier mijn vragen beantwoorden. Ook bij het terugbrengen van de auto ging alles snel en eenvoudig. Ze hebben ook nog betere en veiligere voorwaarden dan bij de prijsvechters.De wagens zijn heel mooi en stabiel. We hebben geen moment iets raars mogen ervaren.
    Enig minpuntje was dat op de website stond aangegeven dat de balie om 07.00 's ochtends open zou zijn, terwijl dat pas om 08.00 uur was. Het heeft gelukkig geen problemen opgeleverd voor onze vlucht. Het is wel te begrijpen dat het wat stress met zich mee bracht. Voor de rest vinden we Alamo een goed en top bedrijf, het is dus zeker wel een aanrader.

    Sterke punten
    Op de airport te verkrijgen.

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Thomas Schouten op 8 maart 2019 Reageer

Bezoek Alamo

Schrijf je eigen review over Alamo

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Alamo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Huurauto

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088-4488865
KVK: 54589533
BTW: NL8513.62.643.B01

Via Huurauto.com (onderdeel van DMCK B.V.) kan iedereen autoverhuurders in binnen en buitenland vergelijken en reviews schrijven & lezen.