Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen


Alamo Reviews

  Alamo

  Matig. Auto ok, voorwaarden minder.

  Prijs duurder dan verwacht en verzekering vond ik beter bij de vorige verhuurder.

  Alamo

  Wat - een - ge -weldige service, zeg!
  Al direct toen ik ze een belletje gaf en iemand aan de lijn kreeg, kreeg ik een vertrouwde indruk. Ze hielpen me door het hele proces heen (wat overigens niet erg complex is) en alles werd tot in de puntjes verzorgd.

  Erg goed en een aanrader.

  Alamo auto gehuurd

  Hoi hoi, autootje van Alamo meegepikt voor mijn Canada reis. Ik heb mezelf helemaal uitgeleefd en vind Alamo een topbedrijf.

  auto van alamo

  Alamo heeft mij naar een familielid gebracht in Kroatië. Erg dankbaar voor, maar ik moest nogal lang wachten tot hij klaar stond op het vliegveld.

  Alamo

  Hoi hoi,

  ons gezin heeft een auto gehuurd via Alamo voor onze vakantie in Vancouver, Canada. Persoonlijk, vond ik de auto niet fijn rijden.

  Alamo auto

  Rondritje gemaakt in Kroatië, was me prima bevallen.

  Betaling verliep lekker makkelijk.

  Zwakke punten
  geen

  Slecht

  Alamo is een waardeloos bedrijf.

  Zeer goede service

  Vriendelijk medewerkers, voldoende informatie en hulp!

  Goede service

  De boeking ging erg soepel en was duidelijk en simpel. De auto afhalen ging ook gemakkelijk. Alleen had ik online een auto geboekt waar 2 koffers inkonden, op locatie bleek dit echter te gaan over één grote en één kleine koffer. Dus hebben we moeten upgraden. Dit had was specifieker aangegeven konden worden.

  Sterke punten
  gebruiksvriendelijk te boeken

  Zwakke punten
  Koffer opslag niet duidelijk aangegeven

  Niet klantvriendelijk

  Deze keer problemen gehad met huurauto, waar Aloma niets aan kan doen, maar als je dan bij terugkeer belt om
  met iemand daarover te kunnen praten is dat niet mogelijk.
  Kan alleen door een formulier in te vullen.
  Dat vind ik heel teleurstellend en niet erg klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk

  Alamo

  hii, leuke rondreis gehad met de grand canyon
  flinke auto die tegen een stootje kan

  Sterke punten
  top

  Alamo auto

  prima auto heur

  niks te klage alleen kwamen wij eerder aan op het vliegveld dan de auto er was

  Alamo.nl

  ik adviseer om een auto te huren bij Alamo, goedkoop en voordlen. Op Alamo.nl boekt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen.

  Nergens anders goedkoper

  Ik hou van ruime auto's. Maar ik wil er ook niet teveel voor uitgeven. Bij dit bedrijf kom ik elke keer weer aan mijn trekken. Elke keer weer andere modellen auto's beschikbaar voor een heel goede prijs. De modellen auto's die ik huur zal ik nergens anders goedkoper vinden.

  Sterke punten
  De laagste prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Mijn favoriete auto verhuur bedrijf

  Mijn favoriete auto verhuur bedrijf is Alamo. Wanneer ik ben met vakantie heb ik altijd vervoer. Mijn auto is van te voren gereserveerd. Ze geven korting en dat vind ik heel voordelig. Ik geniet van hun goede service mogelijkheden en dat doet me goed.Ga zo door Alamo.

  Sterke punten
  Ze biedengoede service

  Ruime keuze van auto's

  Ik denk dat je nergens anders een auto krijgt voor de prijzen van dit autoverhuurbedrijf. De verschillende modellen auto's die zij beschikbaar stellen vind jij nergens anders. Dus heb jij een auto nodig voor een kleine groep of een wat een grotere groep moet u wezen bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Verschillende modellen auto's voor de beste prijs

  Zwakke punten
  Geen

  Voordelig reserveren

  Ik had een afspraak met een ander bedrijf maar het duurde zolang voor dat ik die auto kon afhalen.
  Bij alamo autoverhuur bedrijf ging dat heel snel.
  Los dat het snel reserveren is
  Hebben ze ook lage prijzen.
  Ik ben heel erg tevreden met ze en hun auto's zijn super comfortabel en schoon.

  Alamo

  Gaat u op reis naar USA enof Canada, wilt u zelfs een auto besturen, inplaats een betrouwbare bestuurder zoeken? Aarzel niet, en reserveer snel en voordelig als mij bij Alemo. De auto's tariefen zijn inclusief verzekering dus volledige goedkope prijzen.

  Sterke punten
  tariefen zijn inclusief verzekering

  Dik tevreden

  Net een vakantie in Canada achter de rug. Een auto gehuurd bij autoverhuurbedrijf Alamo en ik ben er heel erg tevreden van. Ze zijn ook nog op tijd bij het afleveren van de auto. De auto was goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Ik huur zeker weer een auto bij autoverhuurbedrijf Alamo.

  Sterke punten
  Goede service en de beste prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Op reis met Alamo.nl

  Uit mijn ervaring met Alamo.nl kunt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven boeken. De tarieven zijn inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Met onze No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af.

  Sterke punten
  24 uur tot uw dienst

  Zwakke punten
  geen

  Vaste klant

  Vindt jij het niet prettig om gewoon via je laptop of pc een auto te huren. Dit maakt mijn leven echt gemakkelijk. Ik huur vaak auto's bij dit bedrijf. Ik ben altijd tevreden met de service die zij bieden. De beste prijzen ook nog. Hier zal ik altijd mijn auto's blijven huren.

  Sterke punten
  Goede service en de beste prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Alles is mogelijk bij dit bedrijf

  Waarom zou u geen auto willen huren bij dit bedrijf? Hier huur ik mijn auto's al jaren. Nooit een probleem gehad met een auto. Wilt u upgraden naar een ander model auto is dat ook geen probleem. Bij dit bedrijf kan alles. Hier moet u zeker ooit eens een auto huren.

  Sterke punten
  Beste service

  Zwakke punten
  Geen

  Alamo huurauto

  Bij Alamo kunt U super snel en voordeliger een auto huren ze zijn ook in verschillende landen aanwezig. Bent U dus op vakantie en U wilt een auto huren kunt U dat zeker bij Alamo doen voor de beste prijs. Ik zou U dan aanraden om geen ander huurauto bedrijf te contacten dan Alamo want ze zijn klantvriendelijk en ze hebben zeer redlijke prijzen.

  Sterke punten
  redelijke prijzen

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Tevreden klant

  Als ik op vakantie ben vind ik mijn vakantie altijd prettiger als ik een auto huur. Hier door bespaar ik wat geld en kan mij dan ook makkelijk verplaatsen. Ik heb bij dit bedrijf al zeker zes keer een auto gehuurd. Ik ben altijd een tevreden klant geweest.

  Sterke punten
  Beste service

  Zwakke punten
  Geen

  Leek wel een splinter nieuwe auto

  Als ik, Monique, zeg dat ik heel echt tevreden ben met de service van dit bedrijf, moet u dat ook echt geloven. Ik had hier een auto gehuurd die fantastisch eruit zag. Leek wel op een nieuwe auto en dat niemand het ooit eerder had gereden, zo goed onderhouden ze hun auto's.

  Sterke punten
  Goed onderhouden auto's

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek Alamo

Schrijf een review