Zakynthos

autoverhuur kade zakynthos stad eiland zakynthos griekenland

Een auto huren op Zakynthos? Rij dan zeker langs de prachtige kust op! Bekijk de 'Blauwe Grotten' bij Agios Nikolaos en Skinàri Cape of ga de Caretta-Caretta schildpadden bekijken! In het zuiden van Zakynthos ligt het moderne stadje Laganas, dit stadje is populair onder de jongeren. Echter, veel toeristen in Griekenland komen hier ook om vanuit de haven naar het schildpadden eiland te gaan: Marathonisi. In 1953 heeft er een hevige aardbeving plaatsgevonden in Zakynthos, maar dit heeft niks van de charmes weggehaald!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Wil jij een auto huren op Zakynthos?

Hoe kom je anders aan een auto in Zakynthos? Natuurlijk, Zakynthos ligt niet ver van het vaste land van Griekenland, dus je kunt de ferry nemen. Maar de meeste mensen vliegen direct op Zakynthos of op een grote plaats op het vasteland, waarna ze zich naar het eiland laten vervoeren. Een auto huren op Zakynthos is echter geen overbodige luxe.

Zakynthos is ongeveer 40 kilometer lang en 20 kilometer breed. Het klimaat is subtropisch-mediterraan. En het is er prachtig groen, onder andere omdat het in de wintermaanden regelmatig regent. Het eiland is een geliefde bestemming voor toeristen. Je hebt er heerlijke stranden. Maar de mooiste plekjes van Zakynthos, daar kom je niet zomaar. Je kunt er het beste een auto voor huren om die te kunnen zien. En een auto huren op Zakynthos gaat via deze website super gemakkelijk.

Bezienswaardigheden bezoek je op Zakynthos met een huurauto!

huurauto zakynthos griekenlandDe gelijknamige hoofdstad van Zakynthos heeft veel winkels en een grote haven. Maar je kunt ook meer pittoreske plekken bezoeken, zoals het bedevaartsoord Macherádo. Of wat dacht je van de Geráki Kaap waar ook veel schildpadden broeden. Zoek je liever een discotheek op ga dan naar Laganas. En heb je genoeg van het dichtbevolkte strand ga dan naar Navagio, een idyllisch strand met een scheepswrak. Je kunt hier trouwens niet alleen komen door een auto te huren op Zakynthos. Dit strand is alleen per boot bereikbaar.

Vooraf oriënteer je je op autoverhuurders via deze website huurauto.com. Daar zie je in één oogopslag welke aanbieders van huurauto’s er op Zakynthos allemaal zijn. Bestudeer ze nader en boek meteen je huurauto op hun site. Maar vergeet niet om op deze website de reviews van eerdere huurders en de tips ten aanzien van het huren van een auto op Zakynthos of elders door te nemen.

Dan kan jouw vakantie niet meer stuk!