huurauto menorca spanje

Een auto huren op Menorca? Menorca is op Mallorca na het grootste eiland van de Balearen. Het eiland is prachtig groen en zit vol met geschiedenis. Ga anders de monumenten bekijk van 1000 v. Christus.. Er zijn ook vele natuurgebieden op het eiland, maar wil je liever naar het strand? Cala en Turqueta is dan zeker een aanrader!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

20 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Wil jij een auto gaan huren op Menorca?

Slim idee. Menorca is op Mallorca na het grootste eiland van de Balearen. De naam betekent letterlijk “kleiner eiland” aangezien de oppervlakte minder is dan van het nabijgelegen Mallorca. Het eiland is ongeveer vijf keer zo klein als zijn grote broer, maar het is wel bijna twee keer zo groot als Texel.

strand menorca spanje

Menorca is nog niet zo onderhevig aan massatoerisme. Het is, in vergelijking tot de andere eilanden van de Balearengroep, erg groen. Er zijn diverse natuurgebieden die beschermd zijn. Echter ook zon, zee en strand vind je op Menorca. De meest belangrijke steden op Menorca luisteren naar de namen Maó en Ciutadella de Menorca. Op het eiland vind je naast natuur en steden verder cultuur in de vorm van stenen monumenten van waarschijnlijk 1000 voor Christus. Om alles te kunnen zien kun je op Menorca het beste een auto huren.

Waar kun je een auto huren op Menorca?

Menorca is niet zo dicht bevolkt als andere eilanden van de Balearen. Er wonen maar een kleine 100.000 mensen. Goed mogelijk dat je voor het huren van een auto op Menorca bent aangewezen op een wat kleiner verhuurbedrijf. Op deze website kun je het aanbod van autoverhuurbedrijven op Menorca vinden. Je kunt dan zelf onderzoek doen en de aanbieders vergelijken. Maar je kunt ook gebruik maken van de reviews van de personen die jou al voor gingen met het huren van een auto op Menorca. Je kunt hun ervaringen hier terugvinden.

menorca spanje

Op onze website vind je ook algemene tips ten aanzien van het huren van een auto op eilanden als Menorca, maar ook in zijn algemeenheid. Denk aan het regelen van zaken zoals pechhulp, het afkopen van je eigen risico en tips ten aanzien van milieuzones en tolwegen.

Maak hier je start met je zoektocht naar een geschikte huurauto op Menorca!

Benieuwd naar onze 10 ultieme tips voor het huren van een auto in Spanje?

tips auto huren spanje