huurauto menorca spanje

Een auto huren op Menorca? Menorca is op Mallorca na het grootste eiland van de Balearen. Het eiland is prachtig groen en zit vol met geschiedenis. Ga anders de monumenten bekijk van 1000 v. Christus.. Er zijn ook vele natuurgebieden op het eiland, maar wil je liever naar het strand? Cala en Turqueta is dan zeker een aanrader!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »
Amoma

Goedkope Autohuur met Rentalcars.com

 

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Centauro

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Wil jij een auto gaan huren op Menorca?

Slim idee. Menorca is op Mallorca na het grootste eiland van de Balearen. De naam betekent letterlijk “kleiner eiland” aangezien de oppervlakte minder is dan van het nabijgelegen Mallorca. Het eiland is ongeveer vijf keer zo klein als zijn grote broer, maar het is wel bijna twee keer zo groot als Texel.

strand menorca spanje

Menorca is nog niet zo onderhevig aan massatoerisme. Het is, in vergelijking tot de andere eilanden van de Balearengroep, erg groen. Er zijn diverse natuurgebieden die beschermd zijn. Echter ook zon, zee en strand vind je op Menorca. De meest belangrijke steden op Menorca luisteren naar de namen Maó en Ciutadella de Menorca. Op het eiland vind je naast natuur en steden verder cultuur in de vorm van stenen monumenten van waarschijnlijk 1000 voor Christus. Om alles te kunnen zien kun je op Menorca het beste een auto huren.

Waar kun je een auto huren op Menorca?

Menorca is niet zo dicht bevolkt als andere eilanden van de Balearen. Er wonen maar een kleine 100.000 mensen. Goed mogelijk dat je voor het huren van een auto op Menorca bent aangewezen op een wat kleiner verhuurbedrijf. Op deze website kun je het aanbod van autoverhuurbedrijven op Menorca vinden. Je kunt dan zelf onderzoek doen en de aanbieders vergelijken. Maar je kunt ook gebruik maken van de reviews van de personen die jou al voor gingen met het huren van een auto op Menorca. Je kunt hun ervaringen hier terugvinden.

menorca spanje

Op onze website vind je ook algemene tips ten aanzien van het huren van een auto op eilanden als Menorca, maar ook in zijn algemeenheid. Denk aan het regelen van zaken zoals pechhulp, het afkopen van je eigen risico en tips ten aanzien van milieuzones en tolwegen.

Maak hier je start met je zoektocht naar een geschikte huurauto op Menorca!

Benieuwd naar onze 10 ultieme tips voor het huren van een auto in Spanje?

tips auto huren spanje