Auto huren Menorca? Verken het eiland!

Dus jij gaat naar het eiland Menorca? Dat is het kleinere broertje van Mallorca. Maar om alles van dit eiland te kunnen zien, kun je het beste een auto huren. Vergelijk autoverhuurders eenvoudig hieronder!

Auto huren Menorca

Slim idee. Menorca is op Mallorca na het grootste eiland van de Balearen. De naam betekent letterlijk “kleiner eiland” aangezien de oppervlakte minder is dan van het nabijgelegen Mallorca. Het eiland is ongeveer vijf keer zo klein als zijn grote broer, maar het is wel bijna twee keer zo groot als Texel.

Menorca is nog niet zo onderhevig aan massatoerisme. Het is, in vergelijking tot de andere eilanden van de Balearengroep, erg groen. Er zijn diverse natuurgebieden die beschermd zijn. Echter ook zon, zee en strand vind je op Menorca. De meest belangrijke steden op Menorca luisteren naar de namen Maó en Ciutadella de Menorca. Op het eiland vind je naast natuur en steden verder cultuur in de vorm van stenen monumenten van waarschijnlijk 1000 voor Christus. Om alles te kunnen zien kun je op Menorca het beste een auto huren.

Waar kun je een auto huren op Menorca?

Menorca is niet zo dicht bevolkt als andere eilanden van de Balearen. Er wonen maar een kleine 100.000 mensen. Goed mogelijk dat je voor het huren van een auto op Menorca bent aangewezen op een wat kleiner verhuurbedrijf. Op deze website kun je het aanbod van autoverhuurbedrijven op Menorca vinden. Je kunt dan zelf onderzoek doen en de aanbieders vergelijken. Maar je kunt ook gebruik maken van de reviews van de personen die jou al voor gingen met het huren van een auto op Menorca. Je kunt hun ervaringen hier terugvinden.

Op onze website vind je ook algemene tips ten aanzien van het huren van een auto op eilanden als Menorca, maar ook in zijn algemeenheid. Denk aan het regelen van zaken zoals pechhulp, het afkopen van je eigen risico en tips ten aanzien van milieuzones en tolwegen.

Maak hier je start met je zoektocht naar een geschikte huurauto op Menorca!