Huurauto Canada

huurauto Canada

Een auto huren in Canada? Slim plan! Canada is namelijk het op een na grootste land ter wereld. Sommige plekken zijn dan ook niet te bereiken op loop afstand! Bekijk het uitgebreide aanbod van huurauto's en vergelijk eenvoudig autoverhuurders! Lees ook de ervaringen van huurders!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Get Around

Waarom een auto huren in Canada?

vanuit Amsterdam vlieg je zo naar het grote land Canada! Maar als je daar aan komt zul je zien dat je te voet niet ver komt. Het is een hele wandeltocht om van een plek naar een andere plek te gaan in Canada. Als je tijd wilt besparen en meer uit je vakantie wilt halen, huur dan een auto in Canada. Zo reis je gemakkelijk van de ene stad naar de andere stad en kan je veel meer bezienswaardigheden spotten. 

huurauto Niagara Falls

De bekendste bezienswaardigheden in Canada zijn Montreal, dit is de op een na grootste stad in Canada. Er zijn hier genoeg vormen van vermaak. Naast een drukke stad zijn er in Canada ook super veel mooie natuurgebieden. Denk hierbij aan Niagara Falls, Rocky mountains en verschillende grote meren.