DoYouSpain

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere prijsopgave ontvangt

DoYouSpain Reviews

  Niet tevreden

  Aangekomen om 23u45 in Alicante en pas om 3u15 onze auto bij OK RENT CAR ! 1 bediende voor 10 pers die een auto moesten afhalen. Bij elke huurder waren er problemen met verzekering, creditkaarten als gevolg hele lange file; ook bij ons bleek plots onze creditkaart niet te werken 4 stuks ! en werden we verplicht nog eens een bijkomende verzekering te nemen nadat we deze al in België genomen hadden. DO YOU SPAIN is uiteraard niet meer bereikbaar na middernacht ! Zij checken helemaal niet hoe betrouwbaar de bedrijven zijn zolang zij maar hun commissie hebben op hun verhuur. Later contact genomen en wezen ons op het feit dat er een borg moest geblokkeerd worden op onze visa uiteraard wisten we dit, maar blijkbaar werkte er geen van de 4 kredietkaarten ! Dat we al een verzekering genomen hadden bij do you spain was ons probleem en moesten met do you spain oplossen wat natuurlijk midden in de nacht niet kon.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Dat ze de bedrijven die ze voorstellen niet gecheckt worden hoe betrouwbaar ze zijn en hoe hun service is. Wij hebben reeds met veel bedrijven gehuurd en nooit problemen gehad.

Bezoek DoYouSpain

Schrijf je eigen review