Venetië

Een auto huren in Venetië is een aanrader als je de omgeving gaat verkennen. Venetië zelf is namelijk auto-vrij. Je kan naar de Oostkust rijden van Italië of naar de stad Padova. Dit is een minder toeristisch stadje een klein uur verderop. In Venetië is er ook genoeg te zien. Bezoek anders een van de vele kerken of musea!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Auto huren Venetië goed idee?

Nou, om je in Venetië zelf te kunnen verplaatsen heb je geen auto nodig. De stad is immers autovrij. Toch kun je weldegelijk een auto huren in Venetië, maar je zult die achter moeten laten in een grote parkeergarage aan de rand van de stad. Zoals je waarschijnlijk wel weet verplaats je je in Venetië per boot. Taxiboten, politieboten, ambulanceboten en brandweerboten, je ziet ze allemaal in Venetië.

Huur zelf een gondel en laat je romantisch toezingen door de gondelier. Of een eigen boot om zelf de kanalen te bevaren. Wil je niet per boot dan zul je je te voet door Venetië moeten verplaatsen.

Waarom zou je dan eigenlijk een auto moeten huren wanneer je in Venetië bent? Wij leggen het je uit. Je kunt namelijk zelfs tijdens een korte trip veel meer zien dan alleen Venetië. 

Wat is er te zien in de omgeving van Venetië?

Venetië is erg toeristisch. Je vindt er weinig rust. Soms wil je daar een moment op de dag even aan ontsnappen. En dan zou het jammer zijn wanneer je niet mobiel bent. Door een auto te huren in Venetië, kun je namelijk ook even naar de Oostkust van Italië rijden om een (half) dagje strand mee te pikken. 

Padova, ook wel Padua genaamd, is ook een sfeervol stadje met veel minder toerisme dan in Venetië. Door een auto te huren kun je er in een klein uurtje naartoe rijden. Écht een aanrader.

Wie in Venetië een auto wil huren oriënteert zich het beste vooraf via deze website huurauto.com. Je hoeft dan geen snelle beslissingen te nemen tussen de jachtige Italianen, maar kunt je geheel op je eigen tempo en door middel van reviews van eerdere huurders op de hoogte stellen over het huren van een auto in Venetië.

Door een auto te huren in Venetië wordt jouw reis nog completer.