Venetië

autoverhuur venetië

Een auto huren in Venetië is een aanrader als je de omgeving gaat verkennen. Venetië zelf is namelijk auto-vrij. Je kan naar de Oostkust rijden van Italië of naar de stad Padova. Dit is een minder toeristisch stadje een klein uur verderop. In Venetië is er ook genoeg te zien. Bezoek anders een van de vele kerken of musea!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Auto huren Venetië goed idee?

Nou, om je in Venetië zelf te kunnen verplaatsen heb je geen auto nodig. De stad is immers autovrij. Toch kun je weldegelijk een auto huren in Venetië, maar je zult die achter moeten laten in een grote parkeergarage aan de rand van de stad. Zoals je waarschijnlijk wel weet verplaats je je in Venetië per boot. Taxiboten, politieboten, ambulanceboten en brandweerboten, je ziet ze allemaal in Venetië.

Huur zelf een gondel en laat je romantisch toezingen door de gondelier. Of een eigen boot om zelf de kanalen te bevaren. Wil je niet per boot dan zul je je te voet door Venetië moeten verplaatsen.

Waarom zou je dan eigenlijk een auto moeten huren wanneer je in Venetië bent? Wij leggen het je uit. Je kunt namelijk zelfs tijdens een korte trip veel meer zien dan alleen Venetië. 

autohuren in plaats van boot

Wat is er te zien in de omgeving van Venetië?

Venetië is erg toeristisch. Je vindt er weinig rust. Soms wil je daar een moment op de dag even aan ontsnappen. En dan zou het jammer zijn wanneer je niet mobiel bent. Door een auto te huren in Venetië, kun je namelijk ook even naar de Oostkust van Italië rijden om een (half) dagje strand mee te pikken. 

Padova, ook wel Padua genaamd, is ook een sfeervol stadje met veel minder toerisme dan in Venetië. Door een auto te huren kun je er in een klein uurtje naartoe rijden. Écht een aanrader.

Wie in Venetië een auto wil huren oriënteert zich het beste vooraf via deze website huurauto.com. Je hoeft dan geen snelle beslissingen te nemen tussen de jachtige Italianen, maar kunt je geheel op je eigen tempo en door middel van reviews van eerdere huurders op de hoogte stellen over het huren van een auto in Venetië.

Door een auto te huren in Venetië wordt jouw reis nog completer.