huurauto.com wenen

Een auto huren in Wenen? Verken de hoofdstad van Oostenrijk en kijk je ogen uit! Rij bijvoorbeeld langs de Donau op of bezoek de oudste dierentuin ter wereld: Tiergarten Schönbrunn! In de stad vind je ook de Weense Staatsopera en de Stephansdom, de grootste kathedraal van Wenen. Verder kan je nog naar het MuseumsQuartier of het Hofburg Paleis! Wat wil jij gaan bezoeken in Wenen?

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »

Er is genoeg te beleven en te zien in Wenen!

Wenen ligt in het Oosten van Oostenrijk aan de rivier de Donau en is met bijna 2 miljoen inwoners vast een stuk groter dan jij had gedacht. Het neemt van oudsher een zeer belangrijke plaats in voor wat betreft klassieke muziek en operavoorstellingen. Mozart, Haydn, Ludwig van Beethoven, Schubert en Strauss hebben allemaal in Wenen gewoond en / of gewerkt. De stad kent veel gebouwen die voldoen aan de kenmerken van de weelderige bouwstijl “Barok”. Dat past natuurlijk goed bij die klassieke muziek.

Naar Oostenrijk ga je vaak om te bergwandelen maar dan kom je in Wenen best bedrogen uit. De bergen rondom wenen zijn maar zo’n 500 meter hoog, niet veel meer dan de meeste heuvels in Nederland en België. Door een auto te huren kun je ook de stad uit en de wat ruigere natuur op gaan zoeken als je daar, naast je verblijf in deze cultureel hoogwaardige stad, ook behoefte aan hebt.

huurauto.com wenen berg

Hier meteen je auto huren in Wenen! 

Door een auto te huren verplaats je je snel tussen de mooie bezienswaardigheden die Wenen te bieden heeft. Van kerken naar paleizen en operagebouwen. Ook het Prater is een leuke bezienswaardigheid. Dit van oorsprong keizerlijke jachtgebied biedt diverse attracties waaronder een 19e eeuws reuzenrad van een kleine 100 meter hoog dat uitzicht biedt over de stad.

Een auto huren in Wenen doe je niet zomaar. Je wilt je natuurlijk even goed oriënteren en de beste aanbieder met de gunstigste prijs kiezen. En dat kan via deze website. De verschillende autoverhuurders die in Wenen gevestigd zijn, hebben we namelijk voor je opgesomd. Alle informatie vind je dus bij elkaar en je hoeft alleen maar te vergelijken. 

Onze website biedt een geweldige bron aan informatie omtrent de ervaringen van huurders met het huren van een auto in een stad zoals Wenen. Ook algemene informatie over het huren van een auto is hier te vinden. 

Gemakkelijker konden we het niet voor je maken!