Auto huren Madrid! 

Ga je een bezoek brengen aan de prachtige hoofdstad van Spanje, Madrid? Vergelijk autoverhuurders om de stad gemakkelijk te verkennen!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Madrid

Verstandig. Madrid is een zeer grote stad en om alles in die stad te kunnen zien tijdens jouw verblijf, kun je het beste een auto huren. De stad heeft meer dan 3 miljoen inwoners en in de metropoolregio Madrid wonen er zelfs 2 keer zo veel. Daar ben je dus niet zomaar uitgekeken. Madrid ligt centraal op het Iberisch Schiereiland waartoe ook Portugal behoort. De stad ligt op hoogte, namelijk ruim 600 meter boven zeeniveau op een hoogvlakte.

Zeker in de zomermaanden is het daarom heet in Madrid. De temperatuur ligt overdag meestal ver boven de 30 graden en niet zelden komt die ook boven de 40 graden uit. Door de hoge ligging koelt het 's nachts wel wat meer af. Door de warmte is het wel verstandig om, wanneer je een auto gaat huren in Madrid, te kiezen voor een auto met airconditioning.

Bij welk bedrijf huur je je auto in Madrid?

In Madrid zijn heel wat aanbieder van huurauto’s te vinden. Grote, bekende partijen maar ook lokale autoverhuurders. Het fijne aan deze website is dat je dar bijna het totale aanbod van autoverhuurders in Madrid kunt terugvinden. Bovendien zijn er veel toeristen die Madrid reeds hebben bezocht, daar een auto hebben gehuurd en hier hun ervaringen hebben gedeeld. Daar kun jij dus weer van leren. Laat deze reviews jou helpen een keuze te maken voor de beste autoverhuurder in Madrid.

Overigens kun je op deze site ook nog allerlei algemene tips vinden ten aanzien van het huren van een auto in een stad als Madrid. Lees onze blogs met tips over het afkopen van je eigen risico. Hoe zit het met pechhulp? Mag je een ander de auto laten besturen die op jouw naam gehuurd is? Etc.

Start hier met het huren van een auto in Madrid.