Groningen

groningen stad

Een auto huren in Groningen? Vanuit Groningen kan je ook door naar Utrecht of Overijssel! In Groningen verveel je jezelf ook zeker niet. Het is echt een studentenstad, maar het heeft ook een grote historie!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Een huurauto is handig in Groningen!

groningen centrum stadGroningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is eigenlijk de enige grote stad die het Noorden van Nederland rijk is. De kop van Noord-Holland, Friesland, Drenthe en de provincie Groningen zijn, zeker in vergelijking tot de Randstad tamelijk dunbevolkt. Er zijn weinig steden en de steden die er zijn, zijn beperkt van omvang. Dat geldt niet voor de stad Groningen want daar is vanalles te zien en te doen. Het is een stad met historie en bovendien een echte studentenstad. Bivakkeer je dus in Groningen dan hoef je je niet te vervelen.

Maar wil je eens wat anders qua stad of natuur dan zit je in Groningen meteen tamelijk geïsoleerd. Het is dan ook raadzaam om er een auto te huren zodat je bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam kunt of de kust kunt bezoeken. Reizen met het openbaar vervoer kan maar duurt vaak lang in Groningen. Ook dan biedt het huren van een auto uitkomst.

Van Groningen naar de Randstad, met een auto ben je er tamelijk snel 

groningen rivier huizen Je kunt een auto huren in Groningen zodat je andere delen van de provincie kunt bezoeken. Wat dacht je van een van de Waddeneilanden. Je moet dan ook nog een stukje met de boot. Af wat dacht je van een bezoekje aan buurprovincie Friesland, met zijn pittoreske Elfsteden Dorpjes. Voor de grotere steden in de Randstad moet je wat verder rijden maar het is goed te doen om daar via een eendaags uitstapje naartoe te gaan.

Wanneer je een auto wilt huren in Groningen dan wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Je wil een eerlijke prijs en een goede, comfortabele auto. En bovendien wil je geen juridisch gedonder.

Nu komt dat in Nederland wat minder vaak voor dan bijvoorbeeld in Zuid-Europese steden. Maar waarom zou je niet bij voorbaat kiezen voor een verhuurder die als betrouwbaar bekend staat. Door het huren van je auto in Groningen te starten op deze site, vind je er snel een.