Valencia

valencia spanje

Een auto huren in Valencia? Bezoek deze authentieke stad en vergeet zeker niet de originele paella te eten! Valencia heeft nog erg veel historische monumenten en gebouwen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de stierenvecht arena! Wil je wat moderners zien? Ga dan vooral naar Ciutat de les Arts i les Ciències, dit is een wetenschaps en cultuur park. Verder is er ook een enorm aquarium met haaien en een dolfinarium in Valencia: L'Oceanogràfic! Er is genoeg te doen en te zien! Wat ga jij doen in Valencia?

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
DoYouSpain

31 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

22 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »
VictoriaCars
CarDelMar.nl

477 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Wat wil jij gaan doen in Valencia?

paella valencia spanjeLeuk dat je naar Valencia gaat zeg. Het is een prachtige stad. Na Barcelona en Madrid is Valencia een van de grootste steden van Spanje. Er wonen bijna 1 miljoen mensen. Anders dan die andere 2 steden, is Valencia nog heel erg authentiek. De binnenstad is erg karakteristieke met oude Spaanse gebouwen en een stierenvecht arena. Je kunt er ook echt Spaans eten. Wist je dat de paella uit Valencia afkomstig is.
Valencia is te groot om alle locaties te voet te bezoeken. Natuurlijk kun je dan gebruik maken van het openbaar vervoer zoals de bus of de metro, maar wanneer je een auto tot je beschikking hebt dan is dat toch wel erg prettig. Je rijdt dan met de auto die je vooraf hebt weten te huren in Valencia, zo van de luchthaven de stad in. Je verliest geen kostbare tijd en je koffers en souvenirs gaan gewoon in de kofferbak.

Heerlijk toeren door Valencia

valencia spanjeValencia heeft afgezien van een oude binnenstad en een kilometerslang wandelpark op de bedding van een drooggelegde rivier, ook een heel modern gedeelte. Er is sprake van een modern vormgegeven “stad” met verschillende faciliteiten zoals musea en een dolfinarium. Door een auto te huren in Valencia, kun je lekker snel switchen van de ene naar de andere ervaring.

Op deze website vind je de autoverhuurbedrijven die in Valencia gevestigd zijn. Mensen die gebruik hebben gemaakt van deze autoverhuurders plaatsen hier hun reviews. De websites van de lokale verhuurders zijn meer dan eens in de Spaanse taal weergegeven. Daarom is het handig om hier vooraf de reviews over die bedrijven te lezen. Je weet dan al heel snel welke autoverhuurder de beste prijs tegen de beste kwaliteit kan bieden.