sardinie italie

Een auto huren op Sardinië? Je kan dan wel makkelijk het hele eiland verkennen! De prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. Langs de stranden oprijden en even relaxen? Het kan allemaal op Sardinië. 

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

0 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in ... Lees verder »

0 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige ... Lees verder »

0 Reviews

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je ... Lees verder »

Op reis naar Sardinië?

sardinie italieWauw ga jij naar Sardinië? Dat ligt pal onder Corsica (Frankrijk) en is eigenlijk best wel een stukje van het vaste land van Italië verwijderd. Na Sicilië is Sardinië het grootste eiland van de totale Middellandse zee. Je bent er dus niet zo een, twee, drie uitgekeken.

Toch is Sardinië geen heel erg toeristische bestemming. En dat is vreemd want er is een overschot aan zowel spectaculaire natuur, geweldige culturele elementen, maar je kunt er ook terecht om lekker aan het strand te liggen. Echt een paradijsje dus. En daar ga jij naartoe.

Om Sardinië helemaal van binnen en buiten te leren kennen kun je er het beste een auto huren. Dan kun je het hele eiland over rijden, ook de binnenlanden in. Je zult verrast worden door de authenticiteit van de bevolking en van veel van de kleine steden en dorpjes.

In Sardinië een auto huren hoeft echt niet spannend te zijn

sardinie italieNatuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je er wel een beetje tegen op kijkt om in Sardinië een auto te huren. Zijn er wel moderne verhuurders of word ik wellicht dadelijk opgelicht? Een van de zaken die wel lastig is, is dat de mensen op Sardinië, overigens net als in de rest van Italië, meestal alleen de Italiaanse taal machtig zijn. Ja, de meesten spreken ok Sardijns, maar dat zul jij wel weer toevallig net niet kunnen meebabbelen. Misverstanden bij het huren van een auto op Sardinië zijn dan ook zo geboren. Soms hoeven de problemen helemaal niet moedwillig te ontstaan.

 

Op deze site kun je je daarom het beste vooraf oriënteren op het huren van een auto op Sardinië. De verschillende aanbieders van huurauto’s zijn hier nagenoeg allemaal opgesomd, dus je kunt ze vooraf uitgebreid bestuderen. Lees vooral ook de reviews over de verschillende verhuurders. Het huren van een auto op Sardinië gaat op die manier heel eenvoudig.