Sardinië

huur een auto in sardinie italie

Een auto huren op Sardinië? Je kan dan wel makkelijk het hele eiland verkennen! De prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. Langs de stranden oprijden en even relaxen? Het kan allemaal op Sardinië. 

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Op reis naar Sardinië?

autoverhuur sardinie italieWauw ga jij naar Sardinië? Dat ligt pal onder Corsica (Frankrijk) en is eigenlijk best wel een stukje van het vaste land van Italië verwijderd. Na Sicilië is Sardinië het grootste eiland van de totale Middellandse zee. Je bent er dus niet zo een, twee, drie uitgekeken.

Toch is Sardinië geen heel erg toeristische bestemming. En dat is vreemd want er is een overschot aan zowel spectaculaire natuur, geweldige culturele elementen, maar je kunt er ook terecht om lekker aan het strand te liggen. Echt een paradijsje dus. En daar ga jij naartoe.

Om Sardinië helemaal van binnen en buiten te leren kennen kun je er het beste een auto huren. Dan kun je het hele eiland over rijden, ook de binnenlanden in. Je zult verrast worden door de authenticiteit van de bevolking en van veel van de kleine steden en dorpjes.

Een auto huren in Sardinië hoeft echt niet spannend te zijn

huur je auto in sardinie italieNatuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je er wel een beetje tegen op kijkt om een auto te huren in Sardinië. Zijn er wel moderne verhuurders of word ik wellicht dadelijk opgelicht? Een van de zaken die wel lastig is, is dat de mensen op Sardinië, overigens net als in de rest van Italië, meestal alleen de Italiaanse taal machtig zijn. Ja, de meesten spreken ok Sardijns, maar dat zul jij wel weer toevallig net niet kunnen meebabbelen. Misverstanden bij het huren van een auto op Sardinië zijn dan ook zo geboren. Soms hoeven de problemen helemaal niet moedwillig te ontstaan.

 

Op deze site kun je je daarom het beste vooraf oriënteren op alles wat betreft auto's huren in Alicante. Aanbieders van huurauto’s zijn hier nagenoeg allemaal opgesomd, dus je kunt ze vooraf uitgebreid bestuderen. Lees vooral ook de reviews over de verschillende verhuurders. Het huren van een auto op Sardinië gaat op die manier heel eenvoudig.