Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto heeft betaald.


Reviews over Rentalcars

  • Rentalcars is gewoon de beste huur bedrijf ik wou meer informaties en k kon ze telefonisch bereiken om mijn boeking te plaatsen. Ik had een aantal reviews gelezen en ik heb ook kunnen mee maken wat de andere mensen hebben ervaren. Zeer redelijke prijzen hebben ze hoor.

    Sterke punten
    Je kan de juiste auto vinden voor een redelijke prijs

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Edith Broek op 21 maart 2019 Reageer
  • Wij gingen met vakantie naar aruba en onze auto stond al op de airport. Dat vonden wij natuurlijk fijn. Wij hebben geen dag problemen gehad met de auto. Op onze vertrekdag kregen wij leuke sleutelhangers van Rentalcars en dat gaf ons echt een goed gevoel. Rentalcars is echt een aanrader.

    Sterke punten
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Reactie na 24 uur

    Door Liz Prins op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik heb een auto bij Rentalcars gehuurd op de luchthaven van Alicante. De prijzen via hun website zijn erg gunstig. Wat mij erg opviel tijdens het boeken is de uitgebreide informatie die wordt verstrekt wat mij erg goed uitkwam want ik weet toch vaak niet wat ik moet doen met verzekeringen e.d. Ik heb contact gehad via hun chat en mij werd duidelijk uitgelegd wat ik moest doen in dit geval. Ik heb de auto 3 weken gehad en ben erg tevreden en kom zeker terug voor mijn volgende huurauto.

    Sterke punten
    Uitgebreide en snelle informatie verstrekking

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Adriaantje Taylor op 20 maart 2019 Reageer
  • Dit bedrijf wilt hun klanten altijd tevreden zien weglopen. Zij staan altijd open voor kritiek en nemen deze zeker mee. Samen met de klant zoeken zij naar de juiste auto. Precies wat de klant nodig heeft en wat de klant allemaal nodig heeft van de auto.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jessica Kramer op 20 maart 2019 Reageer
  • Ik was mijn vakantie bezig te plannen om naar Miami te gaan. Mij werd er verteld dat ik goedkoper zou uitkomen als ik een auto zou huren bij autoverhuurbedrijf Rentalcars en dat was inderdaad zo. Boeking van een auto is heel gemakkelijk dat kan namelijk via hun site.

    Sterke punten
    Makkelijk een auto huren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marja Roberts op 19 maart 2019 Reageer
  • Nog nooit problemen gehad met boekingen via Rentalcars. Wegens staking werd onze vlucht geannuleerd, wat maakte dat we niks konden doen met de wagen die we geserveerd hadden.
    Ik annuleerde de reservatie (weliswaar te laat) en korte tijd nadien kreeg ik al een mail waarin mij werd gemeld dat we een terugbetaling zouden ontvangen. Dezelfde dag of de dag erna stond het geld al terug op onze rekening. Zo hoort het en op die manier blijven we klant!

    Sterke punten
    goede klantenservice

    Door Jeroen Jones op 19 maart 2019 Reageer
  • Ja ze zijn overal te bereiken. Elke keer wanneer ik op vakantie ben kijk ik uit naar hun applicatie. Wat ik heel fijn vind is dat ik alleen mijn creditcard nodig heb. Zoek jij de applicatie op en huur jouw auto en misschien ontmoeten wij elkaar nog op de volgende vakantie.

    Sterke punten
    Telefonisch te bereiken

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maarten Blom op 17 maart 2019 Reageer
  • Ik was laatst op vakantie in het buitenland. Ik had reeds van te voren een auto gehuurd die mij op het airport moest afhalen maar die is niet komen opdagen. ik zag toevallig een flyer over deze carrentel en besloot ze te contacten. Tot mijn verbazing kon ik heel snel een auto ter beschikking krijgen.ondanks ik laatste moment heb gebeld en direct een auto nodig had, bleef de medewerker beleefd. Echt een aanrader

    Sterke punten
    Snelle service

    Zwakke punten
    Geen nadelen

    Door Hannah Kuiper op 17 maart 2019 Reageer
  • Rentalcars is het beste autoverhuurbedrijf met de beste service mogelijkheden. Ik altijd gebruik van hun diensten als ik een auto nodig heb. Ik kan vooruit betalen met mijn creditcard. Ik krijg een voucher en hiermee mag ik de auto ophalen die ik wens rijden. Ze geven een vlotte service.

    Sterke punten
    Hun service is goed

    Door Anthonie Verhoeven op 16 maart 2019 Reageer
  • Heb gevonden waar ik allang op zoek naar was. Ik heb geld bespaard dat ik zelfs meer inkopen kon doen. Op vakantie heb je vaak geld tekort maar ik had geld over. Ben snel geholpen waardoor ik ook snel de auto had. Heb van elke seconde genoten van mijn auto. Zet hem op.

    Sterke punten
    Lage kosten en snelle afhandeling

    Zwakke punten
    Geen

    Door Noud Evans op 16 maart 2019 Reageer
  • Bespaar geld bij het huren van een auto.
    Dat kan je bij rentalcars.
    Ze zijn betaalbaar en het is ook makkelijk een auto te boeken.
    Ik had slechts mijn creditcard nodig.
    En bij het ophalen slechts mijn voucher. Dat was voor mij een lust
    Ik vind hun service in ččn woord goed.

    Door Abraham Verbeek op 15 maart 2019 Reageer
  • Vorig maand ging ik op vakantie met me vriendinnen en keken wij dus uit naar een vervoer.
    Het was zo moeilijk eentje te vinden die voldeed aan onze eisen.
    Bij de meeste had je zoveel dingen nodig.
    Maar bij rentalcars niet.
    We hadden slechts een debit of creditcard nodig.
    Zo snel en makkelijk.

    Door Mara R. op 15 maart 2019 Reageer
  • Als vaste klant van Rentalcars autoverhuur bedrijf, heb ik jarenlang kunnen genieten van de voordelen betreffende het verhuren van auto's via mijn laptop in het buitenland. Ik kan uitgebreid zoeken en tegelijkertijd vergelijken met andere bedrijven, wat genoeg tijd en besparing voor mij oplevert.

    Sterke punten
    genoeg tijd en besparing

    Door Martinus van de Velde op 14 maart 2019 Reageer
  • Als je snel een auto wilt huren is rentalcars de plek waar u moet zijn.
    Geen enkele onnodige stukken heb je nodig. Het ging zo snel en voordat je dacht had ik mijn auto al.
    Alleen een debit of een creditcard heb je nodig.
    Gemak dient de mens.
    En dat krijg je alleen hier.

    Door Maria Jones op 14 maart 2019 Reageer
  • Hier moet u zijn voor het verhuren van de beste autos. Medewerkers zijn beleefd en dat maakt dat ik altijd weer bij hun autos verhuurd. Die autos zijn altijd goed onderhouden. Je krijgt de auto met een volle tank. Autos van deze verhuurbedrijf rijden heel soepel, ze verbranden ook nog minimaal.

    Sterke punten
    Goed onderhouden autos

    Zwakke punten
    Geen nadelen

    Door Danny Boer op 13 maart 2019 Reageer
  • Ik heb vaker auto's gehuurd bij bedrijven maar Rentelcars is het enige bedrijf dat soepel werkt en je meer vertrouwen geeft. Ik heb een fijne vakantie gehad dus voortaan huur ik een auto van Rentalcars als ik op vakantie ga. Helemaal geen stress en minder uitgeven.

    Sterke punten
    Soepel, goedkoop en snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Linda van de Ven op 13 maart 2019 Reageer
  • Als kleine ondernemer was ik opzoek naar een goede boekhouden.
    Omdat ik graag al mijn financieele gegevens bij elkaar wilde.
    Moneymonk bood mij dat aan.
    Ik heb nu overal waar ik ben een beter overzicht op alles.
    En dat doet mij als ondernemer heel erg goed.

    Door Sophie Williams op 12 maart 2019 Reageer
  • Het is een prachtige site en alles staat heel erg duidelijk op de site vermeld. Alle merken auto's zijn er te vinden. Je kunt de auto ophalen op een plek, datum en tijd naar keus. Het is ook fijn dat je gewoon telefonisch contact kan krijgen met het bedrijf.

    Sterke punten
    goedkoop, handig,ruime keus

    Door Susanne de Jong op 12 maart 2019 Reageer
  • Ik reis voor mijn werk veel en maak daarbij vaak gebruik van huurautos. Ook al heb je geen geld op zak je kan altijd terrecht bij rentalcars met je credit card of je debit card. De reden dat ik voor hun kies is vooral omdat je veel bespaard. Je komt goed koper uit.

    Sterke punten
    Besparen

    Door Lambertus Vermeulen op 11 maart 2019 Reageer
  • Je hebt er heel erg veel verschillende auto's. Dus er is ook gewoon lekker ruime keus. Ze zorgen dat de auto helemaal klaar is voor vertrek.En daar hoef je zelf helemaal niets aan te doen. Ze zijn erg goedkoop en helpen je heel erg vriendelijk. Ik heb met een goed gevoel een auto gehuurd.

    Sterke punten
    vriendelijk

    Door Bernadette Johnson op 11 maart 2019 Reageer
  • Bij Rentalcars heb ik super voordelen kunnen halen. Het is een autoverhuur bedrijf waar ik kan zoeken,vergelijken en tegelijkertijd besparen. Om een auto te boeken was er niet veel nodig, slechts een debit- of creditcard bij de hand. Om de auto op te halen moest ik wel ervoor zorgen dat ik mijn voucher/e-voucher had om te tonen dat ik voor die auto hebt betaald, soepel en klantvriendelijk.

    Sterke punten
    soepel,simpel,klantvriendelijk

    Door Ronaldus Gerritsen op 10 maart 2019 Reageer
  • Als ik nu op vakantie moet hoef ik niet meer te gaan zoeken. Bij Rentalcars kan ik zorgeloos reserveren en mijn auto naar keus ophalen. Ik heb zelfs een sportauto kunnen huren. Dat vindt ik zelf heel top. Wij hebben genoten van onze vakantie. De service was ook goed.

    Sterke punten
    goede en snelle service

    Zwakke punten
    geen nadelen

    Door Alexander Kanters op 10 maart 2019 Reageer
  • Maak een profiel aan en je kan gemakkelijk je boeking in zien en zelfs wijzigen.
    Wij hebben al enkele keren van deze site gebruik gemaakt, dat is niet zonder reden.
    Alles wordt netjes afgehandeld. Zonder dat ik er stress over heb.
    Wij gaan vaker met hen in zee!

    Sterke punten
    vaker doen, makkelijk en overzichtelijk

    Door Wilma Vissers op 9 maart 2019 Reageer
  • Mijn gezin en ik hebben gebruik gemaakt van rental cars en we mogen tevreden terug blikken naar onze ervaring. We hebben met onze credit card betaald en onze voucher getoond dat dient als een kwitantie of bewijs dat je hebt betaald. Dat moet je wel bij je hebben. Echt niets om over te klagen.

    Sterke punten
    Top afhandeling

    Zwakke punten
    Niets om over te klagen

    Door Edward de Groot op 9 maart 2019 Reageer
  • Ben erg prettig geholpen hiermee. Snel gevonden waar we naar op zoek waren en ook de goedkoopste van het internet.
    Geen problemen met betaling, wij hadden nog een vraag omtrent het verhuur en hadden binnen no-time contact met een medewerker!
    Ik kom zeker vaker terug, betaling en hulp is snel en netjes geregeld.

    Sterke punten
    Snel contact - Snel geholpen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Henriėtte Tillaart op 8 maart 2019 Reageer

Bezoek Rentalcars

Schrijf je eigen review over Rentalcars

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Rentalcars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Huurauto

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088-4488865
KVK: 54589533
BTW: NL8513.62.643.B01

Via Huurauto.com (onderdeel van DMCK B.V.) kan iedereen autoverhuurders in binnen en buitenland vergelijken en reviews schrijven & lezen.

Autoverhuurders