Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto heeft betaald.


Reviews over Rentalcars

  • .Ik heb na lang zoeken toch een beste huurauto kunnen vinden. Alles wordt online geregeld en zo hoef ik niet veel te doen. Betalen heb ik ook met mijn credit card gedaan en was het dan alleen ophalen met mijn Voucher. Dat is het beste wat ik mij kon voorstellen.
    Sterke punten
    Heel makkelijk en snel.

    Door Robert Smeets op 1 juni 2019 Reageer
  • Ik heb na lang zoeken toch een beste huurauto kunnen vinden. Alles wordt online geregeld en zo hoef ik niet veel te doen. Betalen heb ik ook met mijn credit card gedaan en was het dan alleen ophalen met mijn Voucher. Dat is het beste wat ik mij kon voorstellen.
    Sterke punten
    Heel makkelijk en snel.

    Door Egbert Smit op 1 juni 2019 Reageer
  • Ik heb onlangs Rentalcars ontdekt. voor mijn eerste ervaring heb ik niets dan goede dingen te zeggen. Ze hebben verschillende auto's beschikbaar. Ook auto's naar mijn keuze. Rentalcars garandeert ook top prijzen. Ik zal de volgende zeker weer voor Rentalcars kiezen!

    Sterke punten
    verschillende auto's , beste prijzen

    Door Patricia Dijkstra op 4 mei 2019 Reageer
  • Omdat ik vaak reis voor mijn werk en daarbij vaak gebruik maak van huurauto's ben ik in zee gegaan met RentalCars. Ondanks je geen geld op zak hebt kan je altijd terecht bij hun. Met je credit card of je debit card. De reden dat ik voor hun kies is vooral omdat je veel bespaard. Je komt goed er heel koper uit.

    Sterke punten
    Voordelig en besparend

    Door Agnes Murphy op 4 mei 2019 Reageer
  • Je kan zelf kiezen welke auto je huurt. Voor elk budget is een mooie auto. Je betaald en krijgt een bewijsje daarvan. Die laat je zien en je kan meteen lekker wegrijden met jou gehuurde auto. Alles word helemaal en goed voor je geregeld door de verhuurder.

    Door Henri Taylor op 3 mei 2019 Reageer
  • Top

    Wij huren al een aantal jaar via RentalCars. Allereerst hebben zij vaak mooie aanbiedingen en is hun site overzichtelijk. Hun Klantenservice is ook niet slecht. Boeking van een auto gaat ook heel snel. Ik blijf toch wel klant bij Rentalcars. Ik blijf toch wel een klant van Rentalcars.

    Sterke punten
    snel en website is overzichtelijk

    Door Maaike van Veen op 3 mei 2019 Reageer
  • Wil je een mooie auto huren, met de beste kwaliteit? Kies voor Rentalcars. Rentalcars zullen je wensen vervullen. Ik kies altijd voor Rentalcars, omdat ik er zeker van ben dat ik de beste behandeling zal ontvangen. Zo simpel en snel. Rentalcars garandeert ook de beste prijzen.

    Sterke punten
    beste prijzen gegarandeerd

    Door Hubertina Tillaart op 2 mei 2019 Reageer
  • Ik was heel Lang op zoek naar een goede autoverhuur bedrijf en kwam via vrienden op rentalcars. Vergeleken met andere bedrijven Kom je zeker voordeliger uit vooral als je voor langere tijd een auto bij ze huurt. Ik Ben dik tevreden en zal ook een volgende keer kiezen voor rentalcars.

    Sterke punten
    Duimpje omhoog.

    Door Erwin Wolters op 2 mei 2019 Reageer
  • Waarom ik elke keer weer voor dit bedrijf kies weet een ieder. Ik huur vaker auto's, dus wil ik niet te duur voor een auto betalen, maar ik wil wel en auto die geen problemen met zich meebrengt. En ja bij dit bedrijf kom ik altijd aan mij trekken. Nooit teleurgesteld geweest in ze.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rudolf van Dongen op 1 mei 2019 Reageer
  • Als je wil besparen op het huren van een auto dan kan dat bij rentalcars. Ze hebben verschillende modellen autos geschikt voor verschillende soorten terreinen . Wil je een cabrio huren of gewoon een SUV dan kan dat. De klantenservice staat je hiermee bij.

    Sterke punten
    ruim assortiment

    Door Hubertus Mulder op 1 mei 2019 Reageer
  • Heb echt genoten van die auto. Dank he wel Rentalcars. Had een auto nodig en het ging zo makkelijk bij hun. Kon alles online doen. Reserveren, een model bepalen en kreeg ook nog een volle tank. Al mijn vriendinnen dachten dat ik een auto had gekocht het paste helemaal bij me. Wat een lekker gevoel. Go Rentalcars.

    Sterke punten
    Auto naar eigen keus

    Zwakke punten
    Geen

    Door Annigje Lam op 30 april 2019 Reageer
  • Bij autoverhuurbedrijf Rentalcars moet je zeker wezen. Ben jij opzoek naar een specifiek model auto, ben ik zeker van dat zij het hebben in hun assortiment van auto's. Weet u niet welk model auto u wilt, kunt u altijd op hun site de verschillende modellen auto bekijken die beschikbaar zijn.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Adrianus Veenstra op 30 april 2019 Reageer
  • Soms huur ik een auto voor bijvoorbeeld zeven dagen, maar dan raak ik zo verliefd op de auto dat ik het altijd verleng tot zelf twee weken. Het bedrijf maakt er echter nooit een probleem van. Zij vervullen altijd de wensen van de klant. De klant is altijd koning bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jacobus Huisman op 29 april 2019 Reageer
  • na lang zoeken ben ik rentalcars tegen gekomen.Ze hebben redelijke prijzen voor het huren van auto's. Ik was op vakatie in Nederland en ik had reeds een auto gehuurd die mij op het airport moest afhalen, maar ik heb uren lang staan wachten en die auto kwam er toch niet. ik zag toevallig iets van rentalcars facebook en ik besloot ze te contacten. en ik vindt ze heel goed want binnen een ander halve uur kreeg ik een auto ondanks ik laatste moment belde en ik vindt ze heel vriendelijk en redelijk.

    Sterke punten
    Je kan de juiste auto vinden voor een redelijke prijs

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Sebastiaan Lee op 29 april 2019 Reageer
  • Mijn man verrast mij altijd weer met de auto's van Rentalcars tijdens het reizen. Wat is het toch fijn te reizen met eigen vervoer en gaan waar je wilt en niemand lastig te vallen. Wij hebben dan minder uitgaven, en kunnen overal samen naar toe, lekker samen vrij!

    Door Diana K. op 28 april 2019 Reageer
  • Ik heb al besloten om alleen met Rentalcars in zee te gaan als ik op vakantie ga. Ik heb heel snel mijn autokeuze kunnen maken en de afhandeling is heel erg snel gegaan. Mijn eerste dag op vakantie is goed begonnen vanaf ik in de auto stapte. Hun service is gewoon top.

    Sterke punten
    Keuze in verschillende modellen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Neeltje Maas op 28 april 2019 Reageer
  • rentalcars is het bedrijf met de beste service en de beste voertuigen. Om een aoto te kunnen boeken heb je alleen een debit of een credit card nodig. meer niet. Als je de auto gaat ophalen dien je de voucher bij je te hebben. dat is voor de controle.

    Sterke punten
    voucher meenemen bij afhalen auto

    Door Mika Post op 27 april 2019 Reageer
  • Bij het huren van een auto ben ik altijd op zoek naar een auto die zuinig verbrand, maar ook een auto die goed eruit ziet, zowel binnen als buiten. De auto's bij dit autoverhuurbedrijf voldoen altijd aan mijn criteria. Daarom huur ik mijn auto's al jaren hier.

    Sterke punten
    Zuinige auto's beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Vince Wilson op 27 april 2019 Reageer
  • Het was mijn eerste keer dat ik een auto bij rentalcars had gehuurd. Het was zo handig om met mijn creditcard te betalen. Hun klantenservice was zo goed en gaf mij meer vertrouwen. Vanwege mijn goede ervaring heb ik besloten om elke keer als ik op vakantie ga een auto te huren bij rentalcars

    Sterke punten
    Snelle klantenservice

    Zwakke punten
    Niets

    Door Lucia Molenaar op 26 april 2019 Reageer
  • Hier is het simpel en klantvriendelijk. Ik heb hier kunnen zoeken en vergelijken uit eindelijk heb ik ook nog kunnen besparen. Ik had alleen mijn debit card nodig en bij het ophalen mijn e-voucher, zodat ik kon laten zien dat ik betaald had, voor derest was alles een glimlach.

    Door Wilhelmina Kuipers op 26 april 2019 Reageer
  • Om een leuke auto te boeken bij Rentalcars heb ik met mijn credit-card betaald. Met mijn voucher mocht ik de auto ophalen. Dat vindt ik super. Alles ging snel bij de afhandeling. Ik zal bij mijn volgende vakantie zeker weer aankloppen bij jullie. Het is de moeite waard.

    Sterke punten
    snelle afhandeling

    Door Arie Boer op 25 april 2019 Reageer
  • Hoe ik vaak op vakantie ga vind ik het beter als ik mijn auto bij n bedrijf van huren. Dit kan bij autoverhuurbedrijf Rentalcars. Zij zijn wereldwijd beschikbaar. Ik hoef dan niet telkens een ander bedrijf op te zoeken als ik me in een land bevindt. Hier blijf ik wel altijd een klant.

    Sterke punten
    Wereldwijd auto's beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Joris de Groot op 25 april 2019 Reageer
  • Als vrouw hou ik van mooie dingen en natuurlijk ook mooie auto's. Rentalcars heeft mij de mogelijkheid geboden om de gewenste auto naar keus te garanderen op een zeer lage verhuur tarief. Jij geeft aan wat je wenst en de service wordt geboden. Voor mij zijn ze zeer betrouwbaar

    Sterke punten
    Ze Zijn betrouwbaar

    Door Susanna Smit op 24 april 2019 Reageer
  • IK hoefde niet lang meer te zoeken naar een ander huurauto, nadat ik Rentalcars ben tegengekomen. Online boeken is heel soepel gegaan, heeft mij heel veel tijd bespaard en het ophalen van mij auto ging super snel. De service is heel goed. Wij hebben genoten van onze vakantie dankzij Rentalcars.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theresia van der Heijden op 24 april 2019 Reageer
  • Makkelijk een auto huren dat doe je hier.
    Rentalcars heeft de laagste prijzen.
    Ik ben gaan vergelijken en geloof me het is waar.
    Maar los dat het goedkoop is bieden ze ook een top service.
    En dat geef mij altijd een goed gevoel.
    Einde van dag ga je weg met een mooie auto en een zeer prettig gevoel.

    Door Lars Williams op 24 april 2019 Reageer

Bezoek Rentalcars

Schrijf je eigen review over Rentalcars