Rentalcars

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van huurauto’s voor de beste prijzen. Door deze samenwerkingen heeft Rentalcars de mogelijkheid om een goedkope deal voor jou te vinden op meer dan 60.000 locaties wereldwijd. Door de zoekmachine te gebruiken kan je prijzen vergelijken en de perfecte huurauto vinden voor een goede prijs.

Om een auto te boeken heb je een debit- of creditcard nodig. Als je de auto ophaalt moet je ervoor zorgen dat je het volgende meeneemt:

 • Je voucher, zodat je kunt laten zien dat de auto betaald is.
 • De debit-/creditcard op naam van de hoofd bestuurder, met daarop genoeg credit voor de borgsom.
 • Ene geldig rijbewijs van iedere bestuurder. (Het rijbewijs moet minimaal 12 maanden in bezit zijn van dit rijbewijs.)
 • Je paspoort of ID-kaart, deze heeft de autoverhuurder nodig anders mag hij de auto niet meegeven.

Bij de meeste verhuurbedrijven die Rentalcars aanbied moeten bestuurders tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Wanneer jij of een van de bestuurders onder de 25 is of boven de 70 is er een mogelijkheid dat je een extra toeslag moet betalen.


Rentalcars Reviews

  oplichters

  auto geboekt en betaald met volledige verzekering. Aangekomen bij de balie bij Sixt in las palmas werdt er wederom een nog hoger bedrag afgeschreven van mijn creditcard , retal cars gebeld en kreeg toen te horen je zaak is gesloten. Hier moet echt iets aangedaan worden aan die vuile oplichters steken gewoon het geld in hun zak en jij hebt geen auto of je moet weer betalen

  Sterke punten
  die hebben ze niet die oplichters ik geef niet 1 ster maar -0

  Zwakke punten
  alles zeer onvriendelijk en onkundig zijn alleen goed in stelen

  Schandalig

  Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan. Ik wacht al 3 maanden op 25 euro die ik retour zou ontvangen van Rental Cars vanwege een fout die zij hebben ondergaan. Komen daarmee achteraf geen afspraken na. Schandalige communicatie en behandeling. Zowel 2x aan de telefoon gehangen als radiostilte per email. Leuke vergelijkingssite als het goed gaat, maar als er iets mis is, ben je je geld kwijt.

  Zwakke punten
  Wat niet

  Rentalcar is niet de verhuurde

  Boeken via Rentalcars gaat eenvoudig en je hebt snel je voucher en verdere instructie binnen. Maar dan begint het pas. Want je huurt niet bij Rentalcars, dat is slechts een bookingssite (vergelijk booking.com)
  Nadat je de overeenkomst gesloten hebt, ben je afhankelijk van het verhuurbedrijf. En dat kan vervelendd gevolgen hebben. M.n. voor afkoop eigen risico en full casco verzekering. Rentalcars biedt hiervoor een betaalbare optie maar deze wordt door een aantal " kwaadwillende" verhuurders niet geaccepteerd. Gevolg: je bent verplicht om bij deze verhuurders (o.a. goldcar) een veel te dure extra verzekering af te sluiten. En die verrassing komt pas als je aan de verhuurbalie staat. In mijn geval € 300,-- extra bij een huur van €150,--
  Check goed de reviews van de verhuurder en doe dit op onafhankelijkd sites zoals truspilot. Niet op de site van het bedrijf want die reviews zijn opgeschoond

  Sterke punten
  Makkelijke biekingssite

  Zwakke punten
  Het is een boekingssite, geen verhuurder

  gehuurde auto nooit geleverd

  auto gehuurd voor polen vakantie vervolgens komt er niemand opdagen en rentalcars laat je zitten met alle kosten ga hier nooit huren. nog nooit zon waardeloze klantenservice mee gemaakt

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  slechte communicatie slechte klantenservice

  Oplichters

  Thuis alles online geregeld. Auto betaald. Verzekeringen bij besteld en betaald. Om er vervolgens op ibiza achter te komen dat de verzekeringen van rental cars 'niet voor hun bedrijf (record-go) gelden. 200 euro extra kwijt en al met al minimaal een uur gezeik gehad voordat we uberhaupt met een auto wegkonden... top begin van je vakantie ;). Nooit meer rental cars voor ons. Oplichters

  Pure diefstal bij ophaling

  Ik heb een volledige, maximale verzekering met de naam "Full protection insurance" genomen bij Rental Cars voor 64,68 euro. Ik betaalde op dit via de website van "Rental Cars" en ik kreeg de mail dat ik de maximale verzekering had. Maar toen ik de auto ophaalde bij "Italy Car Rent" in Pisa zeiden ze tegen mij dat de volledige verzekering die ik betaald had bij Rental Cars niet voor hen telt. Ik moest 197,99 euro extra betalen voor de volledige verzekering. Dat is 3 keer meer dan de initiële prijs die ik reeds betaald had. Toen ik probeerde uit te leggen dat ik dit al betaald had bij Rental Cars, werd ik er arrogant op gewezen dat dit voor hen niet telt en dat ik het geld maar terug moest vragen bij RentalCars. Dit is echt ongezien, daar sta je dan met 4 kinderen en je voelt je echt bestolen. Rental Cars zou betere afspraken moeten maken met haar partners Italy Car Rent want dit is pure diefstal.

  I took a full, maximum insurance called "Full protection insurance" from Rental Cars for 64.68 euros. I paid on this through the website of "Rental Cars" and I got the email that I had the maximum insurance. But when I picked up the car at "Italy Car Rent" in Pisa they told me that the full insurance I paid at Rental Cars does not count for them. I had to pay 197.99 euros extra for the full insurance. That is 3 times more than the initial price I had already paid. When I tried to explain that I had already paid this at Rental Cars, I was arrogantly told that this does not count for them and that I should just ask RentalCars for the money back. This is really unseen, there you are with 4 children and you really feel robbed. Rental Cars should make better arrangements with its partners Italy Car Rent because this is pure theft.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Diefstal bij ophaling

  Onjuiste informatie, slechte s

  Op het adres waar we de auto op zouden halen (wat op het voucher en de huurovereenkomst stond) was geen pickup (kwamen we daar achter). We moesten de auto totaal ergens anders ver weg ophalen wat ons een dag van de vakantie, stress en taxikosten heeft gekost. Lokalen hebben ons geholpen, rentalcars in ieder geval niet. We hebben naderhand geen enkele excuses of vergoeding van extra kosten van het bedrijf gekregen. Niet moreel en niet legaal om je als bedrijf niet aan een huurovereenkomst te houden zonder compensatie. Helaas had ik alles al betaald. Ga nooit met dit bedrijf in zee!

  Huurauto via Mex

  Bij het ophalen krijgen we te horen dat de wagen die we geboekt hadden niet meer beschikbaar is en dat wij moeten opleggen voor een grotere wagen. Dit wouden wij echter niet, maar anders zouden we geen wagen krijgen.
  Na terugkomst van onze reis hebben we een claim ingediend via rentalcars (staat ook letterlijk op hun website dat hier geen extra kosten voor aangerekend mogen worden) we krijgen echter een aantal flauwe excuses te horen en een terugbetaling zou niet mogelijk zijn. Blijkbaar zijn de verhuurbedrijven toch belangrijker dan de klanten die een auto huren ....

  ophaaladres in Albufeira

  Ophaaladres in de haven van Albufeira is al vier maanden gesloten. Wij moesten een half lopen naar het nieuwe adres. Zeer slechte ervaring met Rentalscar.

  rentalcars

  TOPPER!!!
  RentalCars is volgens mij het autoverhuurbedrijf bij uitstek, in ieder geval zo'n indruk wekt het op mij. Zeer onder de indruk van de hele gang van zaken.

  RentalCars

  hallo. dit is mijn al 3e keer met Rentalcars. Leuke bedrijf ik heb het goed bevallen telkens.

  rentalcars

  betrouwbaar snel en professioneel

  rentalcars

  Hoi.

  Ik was in eerste instantie onzeker, omdat ik zag dat je een voucher bij moest hebben als aankoopbewijs. Dit omdat ik vaak nogal slordig ben en dingen vergeet. Heb dus extra kopiën gemaakt en deze op andere plekken in mijn bagage verstopt. Hihi. Het is helemaal goed gekomen gelukkig. Ik vond het ook een fijne website om te boeken.

  Groetjes,
  Jacoba

  Rental cars

  Vond het echt een heel fijn bedrijf dat goed luisterde toen ik ze wat vroeg over de betaalmogelijkheden via de telefoon, waarna ik direct besloten had om een auto te boeken.

  Rentalcars

  Zo dat was ie weer, de herfstvakantie volbracht in Tunesië dit keer en we hadden de Chevrolet Aveo tot onze beschikking. Idealer kan niet, aangezien deze wijze van transport ons echt in staat stelt om elke plek te kunnen bezoeken daar. Schitterend, echt waar. De auto stond netjes op tijd klaar.

  Rentalcars

  Lekker snel en veilig en een instantie waar je van op aan kunt. Van begin tot eind goede transparantie en geen gedoe. Erg fijne dienst.

  goed

  Rentalcars is goed. Niks te klagen. Dat dus.

  auto rental cars

  Hai de auto die ik van Rental Cars heb gehuurd was echt fijn. Ik vond de klantenservice ook erg spontaan.

  rentalcars.com

  Goedkope auto kunnen scoren op dit platform. duurde wat lang voordat alles geregeld was maar toen dat eenmaal rond was was het opzich wel een prima service.

  Wat een leugen!

  Auto gehuurd via rental car bij Sixt. Deze liet ons ongeveer 500 euro bijbetalen. Onze optie ter plaatsen : of geen auto, of niet verzekerd of betalen…
  Fout zou bij rental cars liggen.
  Bij thuiskomst meteen klacht ingediend. Rental cars betaalde +- 90 euro terug, de rest moest ik bij sixt gaan halen….
  Wij zien ons geld dus niet meer terug!
  Rental cars lokt wel met “goedkope prijs”…
  Fabeltjes en leugens!

  Betaald en geen auto. Bizar slechte service

  We arriveerden 's avonds in Malaga om erachter te komen dat het kantoor waar we onze auto moesten halen al gesloten was! Bij het boeken had ik de juiste tijd ingevoerd en jullie hadden ook ons vluchtnummer dus waren ervan op de hoogte welke tijd we zouden arriveren. Doordat we de auto niet op konden halen waren we genoodzaakt een nieuwe huurauto te nemen bij een partij die op dat tijdstip gelukkig nog wel open was. De klantenservice vertelde me dat ik alleen een deel van het geld terug kon krijgen als we nog een keer bij jullie zouden boeken! Wat is dat voor belachelijk iets!? Zo ga je niet met klanten om! Natuurlijk ga ik niet nog een keer bij jullie boeken na zo behandeld te zijn! BIZAR!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles!

  Rentalcars

  Je hebt soms van die momenten dat je spullen moet vervoeren (zullen we maar niet over hebben wat voor spullen) , nou deze Rental Cars website kwam me helemaal tegemoet.

  Lekkere wagen en het was allemaal zo gepiept.

  Sterke punten
  Klaarde de klus!!

  Zwakke punten
  moest wennen aan het model maar ok

  topper

  Wat een topdag heb ik gehad.
  Mijn zussie woont in het buitenland en kheb zelf geen auto, dus als ze haar verjaardag viert of iets dergelijks biedt dat een mooie gelegenheid om auto te rijden.

  Ik ben voor de Audi A1 gegaan en het was zeer comfortabel rijden.

  De volgende keer ga ik een ander model proberen maar kom zeker terug bij rentalcars.

  Aanrader.

  Sterke punten
  mooie auto

  Zwakke punten
  heb ik niet

  Rental cars

  Weekendje weggeweest met de mannen, de Mini Cooper bracht ons probleemloos door de binnenstad van Antwerpen.

  Sterke punten
  rijdt lekker

  Zwakke punten
  /

  Rent a car

  .Ik heb na lang zoeken toch een beste huurauto kunnen vinden. Alles wordt online geregeld en zo hoef ik niet veel te doen. Betalen heb ik ook met mijn credit card gedaan en was het dan alleen ophalen met mijn Voucher. Dat is het beste wat ik mij kon voorstellen.
  Sterke punten
  Heel makkelijk en snel.


Bezoek Rentalcars

Schrijf een review