Rentalcars

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van huurauto’s voor de beste prijzen. Door deze samenwerkingen heeft Rentalcars de mogelijkheid om een goedkope deal voor jou te vinden op meer dan 60.000 locaties wereldwijd. Door de zoekmachine te gebruiken kan je prijzen vergelijken en de perfecte huurauto vinden voor een goede prijs.

Om een auto te boeken heb je een debit- of creditcard nodig. Als je de auto ophaalt moet je ervoor zorgen dat je het volgende meeneemt:

 • Je voucher, zodat je kunt laten zien dat de auto betaald is.
 • De debit-/creditcard op naam van de hoofd bestuurder, met daarop genoeg credit voor de borgsom.
 • Ene geldig rijbewijs van iedere bestuurder. (Het rijbewijs moet minimaal 12 maanden in bezit zijn van dit rijbewijs.)
 • Je paspoort of ID-kaart, deze heeft de autoverhuurder nodig anders mag hij de auto niet meegeven.

Bij de meeste verhuurbedrijven die Rentalcars aanbied moeten bestuurders tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Wanneer jij of een van de bestuurders onder de 25 is of boven de 70 is er een mogelijkheid dat je een extra toeslag moet betalen.


Rentalcars Reviews

  Huurauto via Mex

  Bij het ophalen krijgen we te horen dat de wagen die we geboekt hadden niet meer beschikbaar is en dat wij moeten opleggen voor een grotere wagen. Dit wouden wij echter niet, maar anders zouden we geen wagen krijgen.

  Na terugkomst van onze reis hebben we een claim ingediend via rentalcars (staat ook letterlijk op hun website dat hier geen extra kosten voor aangerekend mogen worden) we krijgen echter een aantal flauwe excuses te horen en een terugbetaling zou niet mogelijk zijn. Blijkbaar zijn de verhuurbedrijven toch belangrijker dan de klanten die een auto huren ....

  ophaaladres in Albufeira

  Ophaaladres in de haven van Albufeira is al vier maanden gesloten. Wij moesten een half lopen naar het nieuwe adres. Zeer slechte ervaring met Rentalscar.

  rentalcars

  TOPPER!!!

  RentalCars is volgens mij het autoverhuurbedrijf bij uitstek, in ieder geval zo'n indruk wekt het op mij. Zeer onder de indruk van de hele gang van zaken.

  RentalCars

  hallo. dit is mijn al 3e keer met Rentalcars. Leuke bedrijf ik heb het goed bevallen telkens.

  rentalcars

  betrouwbaar snel en professioneel

  rentalcars

  Hoi.  Ik was in eerste instantie onzeker, omdat ik zag dat je een voucher bij moest hebben als aankoopbewijs. Dit omdat ik vaak nogal slordig ben en dingen vergeet. Heb dus extra kopiën gemaakt en deze op andere plekken in mijn bagage verstopt. Hihi. Het is helemaal goed gekomen gelukkig. Ik vond het ook een fijne website om te boeken.  Groetjes,

  Jacoba

  Rental cars

  Vond het echt een heel fijn bedrijf dat goed luisterde toen ik ze wat vroeg over de betaalmogelijkheden via de telefoon, waarna ik direct besloten had om een auto te boeken.

  Rentalcars

  Zo dat was ie weer, de herfstvakantie volbracht in Tunesië dit keer en we hadden de Chevrolet Aveo tot onze beschikking. Idealer kan niet, aangezien deze wijze van transport ons echt in staat stelt om elke plek te kunnen bezoeken daar. Schitterend, echt waar. De auto stond netjes op tijd klaar.

  Rentalcars

  Lekker snel en veilig en een instantie waar je van op aan kunt. Van begin tot eind goede transparantie en geen gedoe. Erg fijne dienst.

  goed

  Rentalcars is goed. Niks te klagen. Dat dus.

  auto rental cars

  Hai de auto die ik van Rental Cars heb gehuurd was echt fijn. Ik vond de klantenservice ook erg spontaan.

  rentalcars.com

  Goedkope auto kunnen scoren op dit platform. duurde wat lang voordat alles geregeld was maar toen dat eenmaal rond was was het opzich wel een prima service.

  Wat een leugen!

  Auto gehuurd via rental car bij Sixt. Deze liet ons ongeveer 500 euro bijbetalen. Onze optie ter plaatsen : of geen auto, of niet verzekerd of betalen…

  Fout zou bij rental cars liggen.

  Bij thuiskomst meteen klacht ingediend. Rental cars betaalde +- 90 euro terug, de rest moest ik bij sixt gaan halen….

  Wij zien ons geld dus niet meer terug!

  Rental cars lokt wel met “goedkope prijs”…

  Fabeltjes en leugens!

  Betaald en geen auto. Bizar slechte service

  We arriveerden 's avonds in Malaga om erachter te komen dat het kantoor waar we onze auto moesten halen al gesloten was! Bij het boeken had ik de juiste tijd ingevoerd en jullie hadden ook ons vluchtnummer dus waren ervan op de hoogte welke tijd we zouden arriveren. Doordat we de auto niet op konden halen waren we genoodzaakt een nieuwe huurauto te nemen bij een partij die op dat tijdstip gelukkig nog wel open was. De klantenservice vertelde me dat ik alleen een deel van het geld terug kon krijgen als we nog een keer bij jullie zouden boeken! Wat is dat voor belachelijk iets!? Zo ga je niet met klanten om! Natuurlijk ga ik niet nog een keer bij jullie boeken na zo behandeld te zijn! BIZAR!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles!

  Rentalcars

  Je hebt soms van die momenten dat je spullen moet vervoeren (zullen we maar niet over hebben wat voor spullen) , nou deze Rental Cars website kwam me helemaal tegemoet.  Lekkere wagen en het was allemaal zo gepiept.

  Sterke punten
  Klaarde de klus!!

  Zwakke punten
  moest wennen aan het model maar ok

  topper

  Wat een topdag heb ik gehad.

  Mijn zussie woont in het buitenland en kheb zelf geen auto, dus als ze haar verjaardag viert of iets dergelijks biedt dat een mooie gelegenheid om auto te rijden.  Ik ben voor de Audi A1 gegaan en het was zeer comfortabel rijden.  De volgende keer ga ik een ander model proberen maar kom zeker terug bij rentalcars.  Aanrader.

  Sterke punten
  mooie auto

  Zwakke punten
  heb ik niet

  Rental cars

  Weekendje weggeweest met de mannen, de Mini Cooper bracht ons probleemloos door de binnenstad van Antwerpen.

  Sterke punten
  rijdt lekker

  Zwakke punten
  /

  Rent a car

  .Ik heb na lang zoeken toch een beste huurauto kunnen vinden. Alles wordt online geregeld en zo hoef ik niet veel te doen. Betalen heb ik ook met mijn credit card gedaan en was het dan alleen ophalen met mijn Voucher. Dat is het beste wat ik mij kon voorstellen.

  Sterke punten

  Heel makkelijk en snel.

  auto huen

  Ik heb na lang zoeken toch een beste huurauto kunnen vinden. Alles wordt online geregeld en zo hoef ik niet veel te doen. Betalen heb ik ook met mijn credit card gedaan en was het dan alleen ophalen met mijn Voucher. Dat is het beste wat ik mij kon voorstellen.

  Sterke punten

  Heel makkelijk en snel.

  Ideaal autoverhuur

  Ik heb onlangs Rentalcars ontdekt. voor mijn eerste ervaring heb ik niets dan goede dingen te zeggen. Ze hebben verschillende auto's beschikbaar. Ook auto's naar mijn keuze. Rentalcars garandeert ook top prijzen. Ik zal de volgende zeker weer voor Rentalcars kiezen!

  Sterke punten
  verschillende auto's , beste prijzen

  Goedkoop huren

  Omdat ik vaak reis voor mijn werk en daarbij vaak gebruik maak van huurauto's ben ik in zee gegaan met RentalCars. Ondanks je geen geld op zak hebt kan je altijd terecht bij hun. Met je credit card of je debit card. De reden dat ik voor hun kies is vooral omdat je veel bespaard. Je komt goed er heel koper uit.

  Sterke punten
  Voordelig en besparend

  huur je auto

  Je kan zelf kiezen welke auto je huurt. Voor elk budget is een mooie auto. Je betaald en krijgt een bewijsje daarvan. Die laat je zien en je kan meteen lekker wegrijden met jou gehuurde auto. Alles word helemaal en goed voor je geregeld door de verhuurder.

  Top

  Wij huren al een aantal jaar via RentalCars. Allereerst hebben zij vaak mooie aanbiedingen en is hun site overzichtelijk. Hun Klantenservice is ook niet slecht. Boeking van een auto gaat ook heel snel. Ik blijf toch wel klant bij Rentalcars. Ik blijf toch wel een klant van Rentalcars.

  Sterke punten
  snel en website is overzichtelijk

  Ga voor Rentalcars!

  Wil je een mooie auto huren, met de beste kwaliteit? Kies voor Rentalcars. Rentalcars zullen je wensen vervullen. Ik kies altijd voor Rentalcars, omdat ik er zeker van ben dat ik de beste behandeling zal ontvangen. Zo simpel en snel. Rentalcars garandeert ook de beste prijzen.

  Sterke punten
  beste prijzen gegarandeerd

  Aanradertje

  Ik was heel Lang op zoek naar een goede autoverhuur bedrijf en kwam via vrienden op rentalcars. Vergeleken met andere bedrijven Kom je zeker voordeliger uit vooral als je voor langere tijd een auto bij ze huurt. Ik Ben dik tevreden en zal ook een volgende keer kiezen voor rentalcars.

  Sterke punten
  Duimpje omhoog.


Bezoek Rentalcars

Schrijf een review