Goedkope Autohuur aan de beste prijs - Goldcar Rent a Car

Wenst u een auto te huren voor uw vakantie? We zijn een autoverhuurbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring ✅ Meer dan 10 kantoren verspreid over 17 landen ✅ Als u een Rent a car zoekt met een modern en vernieuwd wagenpark, dan bent u bij Goldcar aan het juiste adres. ➡KOM BINNEN!


Goldcar Reviews

  Scam

  Goldcar is a total scam: seems cheap when you hire, but then scammed into all kinds of additional expenses and charged for damages not caused. Very bad service.

  Niet doen!

  Eigenlijk exact wat elke keer de kop op steekt.
  Onvriendelijk, misleidend, geldklopperij, boeven.
  Maar wie stopt deze organisatie??

  Sterke punten
  Geen enkel sterk punt.

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, misleidend, oplichters.

  Waardeloze organisatie

  Een auto gehuurd via DoYouSpain. Bleek bij Gold car te zijn. Ons vliegtuig had vertraging vluchtnummer was bekend. Hebben niets op ons gewacht. De andere verhuur bedrijven waren wel nog op de luchthaven maar Gold Car was gesloten sta je om 12.00 uur in de nacht op het vliegveld alles gaat dicht en geen auto. Telefonisch niemand te bereiken ook geen noodnummer. Ja zal maar een auto van hun hebben en dan met pech staan. Volgende dag wordt er gezegd u was er niet en de boeking is gecanceld u kan alleen een andere auto krijgen als opnieuw boekt en opnieuw betaald.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Don’t choose goldcar!!!

  Bad compagnie!! Don’t rent here, but rent a car at the airport.
  We arrived at the airport and we were transfert to the parking lot of goldcar.
  We arrived there and we had to pay 235 euro for insurance. We could only pay with creditcard with pincode. We didn’t remember our pincode. After that it turnt out to be a real disaster. The man was very unfriendly and totally not helpfull. We had bankcards, cash, debetcard, but policy at coldcar is simple; no creditcard with code, no car. We called carjet and the couldn’t help us either.
  So after calls to our banks and everything after 1,5 hours of frustration we let us bring back to the airport. Here we rented in 10 minutes a car with Avance! The were even cheaper! I could hire here with my creditcard and pay the deposit with our bankcard! No problem. We walked to the parking lot at the airport and a friendly man got our car. In less then 15 minutes everything was arranged and paid and we were on our way!
  Shame on carjet and coldcars!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Not helpfull
  You have to pay extra when you pick up the car and you can only pay with creditcard with pincode… no pincode=no car even if you have a debetcard or a bounce of cash… rules are rules.

  Don't use them!

  Don't use them! They'll steal your deposit

  Sterke punten
  Nothing

  Zwakke punten
  Everything

  GOLDCAR NIET DOEN, ECHT NIET HOOR....

  Wat een triest leven moet zo'n baliemedewerker van Goldcar hebben denk ik dan. Waarom? Omdat hij voor een schamel loon de hele dag "klanten" om de tuin moet leiden, door ze allerlei onzin te verkopen en soort van op te lichten, want dat is wat ze doen daar. Bizar dat je zo met een (kennelijk) goed gevoel na een dag "hard" werken thuis kan komen. En de volgende morgen met een goed gevoel jezelf aankijkt in de spiegel bij het scheren. Waarom al deze aannames zul je nu vast denken als lezer? Welnu, je weet dat men je allerlei extra's willen verkopen bij het ophalen van de huurauto en dat is logisch. Alleen iets verkopen betekent volgens mij nog altijd dat de klant A: begrijpt wat hij afneemt en B: dat hij toestemming geeft voor de aankoop. En dat zijn nu net de twee dingen die bij mij (en zo te lezen bij vele anderen) niet zijn voorgevallen. Er werd mij helemaal niet gevraagd of ik extra service of verzekeringen wilde afnemen. Ik had immers zelf al een afkoop eigen risico afgesloten bij Allianz verzekeringen voor deze huurperiode. Maar op een onderliggende bon had de "werknemer van de maand" alle opties aangekruist die er waren. Zonder ook maar een vraag te stellen of op z'n minst even uit te leggen wat de betreffende optie inhield. Dat kon hij ook helemaal niet uitleggen, want hij sprak welgeteld 6 woorden Engels. Maar snel de factuur onder het schade rapport stoppen en je laten tekenen daarop, door het schaderapport klein beetje op te tillen zodat je net kan tekenen, waarbij je denkt dat je tekent voor ontvangst van de auto....niet dus. Krijg de opdracht mee om de auto volgetankt in te leveren, wat achteraf helemaal niet hoeft omdat ik de super de luxe optie had afgenomen die aangeeft dat je met een lege tank terug kan komen. Had ik immers voor getekend he!

  Ryanair, de organisatie waarbij ik de huurauto geboekt heb bij Goldcar, heeft de klacht opgepakt maar kan niets voor doen. Werd meegenomen in de lijst met klachten. Op zich netjes en begrijpelijk.

  Goldcar.es reageerde met een ontkennende mail en leek wel een standaard bericht, kan je helemaal niets mee.

  Kortom je bent opgelicht en daar vraag je al volwassen kerel toch niet om? Ik geef Goldcar geld, zij geven mij 15 dagen een huurauto en dat is het toch in de basis? Waarom dan €354,-- extra uit mijn creditcard peuteren om zo weer een paar honderd Euro winst te maken. Is dat dan wat je als bedrijf wilt zijn?? Kansloos verhaal en de volgende keer zal ik wel een andere verhuurder kiezen, in de wetenschap dat die ook mijn credit card te grazen wil nemen. Wat een wereld, strafrecht advocaat zijn is erg tegenwoordig, maar balie medewerker bij Goldcar is zo mogelijk nog erger.

  Ik wens allen die een huurauto gaan halen bij Goldcar Malaga heel veel succes en sterkte en weet dat je hoe dan ook opgelicht gaat worden. Is het niet met ongevraagde opties en extra's, dan is het wel met verborgen schade of schoonmaakkosten. Nu maar hopen dat Goldcar me niet weet te vinden voor de bekeuringen die we ongetwijfeld (volgens Goldcar dan natuurlijk) zullen hebben veroorzaakt.

  Sterke punten
  Geen, nou ja sterkt punt is misschien wel dat ze je kunnen oplichten voor 350 Eur terwijl je erbij staat en het niet door hebt. Beetje de Hans Klok van de autoverhuurders zeg maar.

  Zwakke punten
  Je niets kunnen uitleggen omdat ze geen Engels spreken op luchthaven van Malaga en dat komt dan goed uit voor hen, want dan kunnen ze je ook niets vragen. Wat ze ook niet doen! Maar voor de zekerheid dan wel alle opties aankruisen die ervoor zorgen dat je 350 Eur armer bent terwijl je van niets weet. Ze laten je tekenen voor ontvangst van de auto (denk je) en ondertussen geef je daarmee toestemming om je credit card te plunderen. Autohuurkosten € 270 en de kosten van alle ongevraagde opties €354. Fijne dag verder meneer....

  Opgelicht door Goldcar/Rhodium

  Bij vipcars.com auto geboekt bij Rhodium/Goldcar in Faro, Portugal (2-9 juli 2021). Bij de pick-up werd er geprobeerd me extra verzekeringen aan te smeren (van ca €200/week). Dit weigerde ik omdat ik al een extra all-risk verzekering had afgesloten via vipcars. Ik wilde betalen met debit card, zoals duidelijk beschreven op de Goldcar website https://www.goldcarhelp.com/en/faqs/10-methods-of-payment. Ik had ruim voldoende saldo hiervoor. Toch beweerde ze bij hoog en laag dat alles op (dezelfde) creditkaart moest worden afgeschreven. Ik had echter maar ca. €1500 credit daarop, niet genoeg voor én de huur, én de borg voor benzine (€195!), én de borg voor evt schade (€1200). Daardoor werd ik gedwongen om toch een extra verzekering te kopen (€80) om het eigen risico/borg af te kopen tot €300. Dit was nog niet alles. De volgende dag merkte ik op de factuur dat ik ook nog een onaangekondigde 'upgrade' had gehad ter hoogte van €27. Waarschijnlijk omdat ze de kleinere auto die ik besteld had niet meer hadden. Dit was er niet bij verteld, anders had ik deze ook geweigerd. Verder werd er ook nog een tolweg-pas aangesmeerd t.w. 15€, met het verhaal dat de nationale wegen zo erg verstopt zaten en de reis naar Armacao me een uur langer zou kosten. Nou, niks van gemerkt, de hele vakantie de tolweg makkelijk kunnen vermijden. Maar ja.. Als slagroom op de taart nog 100€ schade aangelapt gekregen door een krasje op de velg van minder dan 1.5cm! Foto bij mij verkrijgbaar. Bij pick-up werd mij verteld dat krassen kleiner dan 5cm op de carrosserie en kleiner dan 2cm op velgen en ruiten niet meetellen. Die velg gaat winstgevend zijn!

  Sterke punten
  Het kan ook goed gaan, in Lissabon 2019 geen probleem.

  Zwakke punten
  Medewerker in Faro liegt en bedriegt om extra's aan te smeren. Gezien de overige reviews op het internet zou dit wel eens bedrijfsbeleid kunnen zijn. Pas op! Beter huren bij gerenommeerde verhuurders.

  Niet doen!

  Dit zijn oplichters! Je wordt verplicht om een zeer dure verzekering aan te kopen. 200€ voor 10 dagen in ons geval. Gewoon schandalig! Zeer af te raden!

  Zwakke punten
  Oplichters

Bezoek Goldcar

Schrijf een review