Antwerpen

autoverhuur kanaal antwerpen belgie

Een auto huren in Antwerpen geeft je opties! Ga langs alle hotspots op in Antwerpen, zoals het winkelcentrum, de dierentuin of het museum aan de Stroom. Vergeet ook zeker niet even naar de Onze-Lieve-Vrouwen kahtedraal te gaan! Verder kan je ook altijd nog buiten Antwerpen iets zoeken, Nederland is heel dichtbij! 

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

20 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Wat wil jij gaan doen in Antwerpen?

Heb je het plan opgevat om een auto te huren in Antwerpen? Dat is een goed idee. Antwerpen zelf is natuurlijk een hele fijne stad. Maak een wandelingetje langs de Schelde, ga een middagje shoppen en pak een terrasje op een van de heerlijke pleinen. Ook is het leuk om de Antwerpse Zoo te bezoeken. 

Antwerpen wordt gezegd de belangrijkste stad ter wereld te zijn op het gebied van diamantindustrie. Er worden hier diamanten bewerkt, geslepen en verhandeld.

Door een auto te huren verplaats je je snel binnen en rond Antwerpen naar alle hotspots die je maar kunt bedenken. Maar vanuit Antwerpen bereik je ook in “no-time” allerlei andere mooie steden in België, Nederland en Luxemburg. Antwerpen ligt nagenoeg in het midden van dit gebied dus een auto huren is hier ideaal. Dat moet je zeker doen wanneer je naar Antwerpen gaat.

Wat kan je doen vanuit Antwerpen?

antwerpen belgie auto hurenStel je voor. Door een auto te huren in Antwerpen bereik je vanuit deze stad snel de kust voor een dagje strand. Ook de Ardennen zijn dichtbij, voor als je van natuur houdt. Zijn de steden in België je te klein, dan zoek je het met Rotterdam of Amsterdam gewoon nog een maatje groter op. 

Een auto huren in Antwerpen gaat bovendien zeer gemakkelijk via deze website. Hier vind je de autoverhuurbedrijven die in elke grote stad in België gevestigd zijn. Ook de verhuurders in steden in andere landen vind je daar snel. 

stadhuis antwerpen belgie huur autoJe kiest hier in het zoekscherm voor de stad Antwerpen en ziet al meteen hoeveel verschillende verhuurders zich op deze website presenteren. Bestudeer ze en lees de reviews die anderen die er reeds een auto huurden, voor je achterlieten.

We wensen je veel plezier in Antwerpen en helpen je graag om er een geschikte auto te huren.