huurauto bologna italie

Een auto huren in Bologna helpt je bij het verkennen van de provincie Toscane! In Bologna kan je naar de basiliek Santuario Madonna di San Luca of naar de twee torens: Torre Degli Asinelli! Wil je een mooi beeld van de stad? Dan kan je naar San Michele gaan, eenmaal hier aangekomen kan je over de gehele stad heen kijken! Vanuit Bologna kan je ook naar andere steden in het noorden van Italië, er zijn genoeg mogelijkheden!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

20 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Vanuit Bologna Italië verkennen?

Verstandig is dat. Bologna ligt net boven de regio Toscane in het midden van Italië. Vanuit Bologna zijn zowel de prachtige steden Venetië als Verona in één dag te bereizen door een auto te huren. Toegegeven, je moet er wel even voor in de auto zitten. Vanuit Bologna naar Florence, de hoofdstad van de regio Toscane, is het iets minder ver. Dat uitstapje wordt dus ook mogelijk door in Bologna een auto te huren.

Bologna zelf is ook een fraaie stad. Het heeft bijna 400.000 inwoners en staat daarmee op plek 7 van heel Italië. Het beschikt over de oudste universiteit van heel Europa. Het fijne aan Bologna is dat je er geen massatoerisme vindt. Een echte publiekstrekker in de vorm van een gebouw, een kerk of een tempel heeft Bologna niet. Dat maakt dat je er redelijk snel alles hebt gezien en dan is het fijn om de regio ook te kunnen verkennen door een auto te huren.

Wij helpen je met het huren van een auto in Bologna!

auto huur bologna italie

Autoverhuurbedrijven zoeken in Bologna doe je via deze site. Dat is het beste. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Bestudeer ze aandachtig en lees vooral ook wat anderen er over zeggen. De reviews van toeristen en andere huurders van voertuigen in Bologna, zijn erg nuttig om een beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en andere karakteristieken van het lokale verhuuraanbod.

Overigens tref je op deze site ook nuttige informatie aan met betrekking tot andere plaatsen als Bologna waar je een auto kunt huren. Tevens vind je er allerlei algemene tips omtrent het huren van een auto op Zuid-Europese bestemmingen.

Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je lokaal in Bologna of elders een auto wilt huren. Maar ons advies is om die auto meteen te huren via deze site. Dan heb je dat alvast goed geregeld.

Lees hier de 10 ultieme tips voor het huren van een auto in Italië!

ultieme tips italie