Sicilië

Een auto huren op Sicilië is een aanrader! Je kan hiermee het grootste eiland van de middelandse zee gemakkelijk verkennen! Ga je naar de vulkaan de Etna? Of ga je de overblijfselen van de Griekse en Romeinse cultuur bekijken? Wat je ook gaat doen, je gaat je zeker niet vervelen op Sicilië!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Waar ga jij allemaal naar toe op Sicilië?

sicilie italieEen auto huren op Sicilië is een goed idee want Sicilië is het grootste eiland van de middellandse zee. Ter indicatie, Sicilië heeft een oppervlakte van ruim 25.000 vierkante kilometer. Het is bijna 200 bij 200 kilometer, niet zo gek veel kleiner als heel België. En om de bezienswaardigheden op Sicilië allemaal te kunnen zien kun je er dus maar beter een auto huren.

En bezienswaardigheden heeft Sicilië genoeg. Zo zijn er natuurlijke hoogtepunten. Letterlijk zelfs. Want wat dacht je van een bezoek aan de vulkaan de Etna, met diverse actieve hoofdkraters.

Door op Sicilië een auto te huren kun je ook iets zien van de klassieke oudheid. Zo zijn er Griekse en Romeinse cultuurschatten die op het eiland bewaard zijn gebleven. Die zijn echt de moeite waard van het bekijken. En heb je er even genoeg van dan biedt Sicilië ook nog ruim 1000 kilometer strand.

Hoe kun je veilig een auto huren op Sicilië?

Sicilië is ook de bakermat van de Maffia, die je inmiddels over heel Italië terugvindt. Zo vind je er de gemeente met de naam Corleone. Je weet wel, de plaats van herkomst van de familie van maffiosi die de hoofdrol speelde in de filmcyclus “The Godfather”. 

sicilie italieWellicht zorgt de aanwezigheid van de maffia ervoor dat je een beetje terughoudend bent voor wat betreft het huren van een auto op Sicilië. Dat is echter nergens voor nodig want op deze website kun je je prima vooraf oriënteren op een betrouwbare verhuurder. Niet alleen vind je hier informatie over de verschillende autoverhuurbedrijven op het eiland Sicilië. Ook tref je hier reviews aan en krijg je dus een inkijkje in de persoonlijke bevindingen van autohuurders die jou op Sicilië al voorgingen. 

Vergelijk de diverse aanbieders van huurauto’s met elkaar en klik door naar de website van het autoverhuurbedrijf dat jou het meeste aanspreekt. Vervolgens is het een peulenschil om op Sicilië een auto te huren.