autoverhuur pisa italie

Een auto huren in Pisa? Je kan dan in ieder geval de prachtige omgeving in de Italiaanse regio Toscane verkennen! In Pisa kan je naar de Toren van Pisa en de kathedraal Duomo di Pisa. Als je de omgeving van Pisa wil bekijken is de stad Lucca zeker een aanrader! Maar ook de hoofdstad van Toscane, Florence is een aanrader. Hier kan je naar de Ponte Vechio, maar ook het landschap om Pisa heen is de moeite waard om te zien!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Wat wil jij gaan doen in Pisa?

huurauto toren van pisa italiePisa staat natuurlijk primair bekend om zijn scheve toren. Op het Piazza dei Miracoli vind je naast die toren ook onder andere de dom van Pisa en de doopkapel. Je hebt die gebouwen vast wel eens op een foto gezien. Je bent echter vrij snel in Pisa uitgekeken. Het is ook geen ontzettend grote stad met nog geen 100.000 inwoners.

auto huren cinque terre pisa italieDe omgeving van Pisa is echter des te boeiender. Een kleine 100 kilometer van Pisa ligt bijvoorbeeld Cinque Terre. Dit zijn een aantal schilderachtige kustplaatsjes die dicht bij elkaar liggen en die zijn opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De dorpjes zijn niet met de auto bereikbaar en liggen langs een steile kust. Je kunt wel naar de plaats La Spezia rijden die onder de dorpjes ligt en daar een speciale trein nemen. Door een auto te huren in Pisa kun je dus hele mooie dingen zien.

En wat dacht je van een auto huren in Pisa en de mooie Italiaanse regio Toscane verkennen? 

auto huren italie

Vanuit Pisa is het ruim 20 kilometer naar Lucca. In deze rijke en geheel ommuurde stad, vind je een rijke historie. Is dat nog niet genoeg voor je, rij dan door naar de hoofdstad van Toscane, Florence. Daar vind je de imposante Dom en de beroemde Ponte Vechhio. Dat is een middeleeuwse brug met winkeltjes er bovenop. Door een auto te huren kun je ook een rit maken vanuit Pisa door de mooie binnenlanden van Toscane, waar je een echt authentieke sfeer zult ervaren.

Een auto huren in het buitenland is natuurlijk altijd een beetje spannend. Op deze website hebben we veel tips and trics voor je verzameld om veilig een auto te kunnen huren op een Zuid-Europese bestemming. Je vindt er dus ook een opsomming van de verhuurders in Pisa. Je kunt bovendien de reviews over hen lezen zodat je een verantwoorde keuze kunt maken en niet te veel betaalt. 

Lees ook ons blog over de 10 tips van het huren van een auto in Italië!

tips auto huren italie