auto huren napels italie

Een auto huren in Napels? Doorkruis de stad met de straat Spaccanapoli. Wil je wat meer zien? Ga dan vooral naar het San Carlo theater of naar de markt. Als je genoeg hebt gezien en gereden, dan kan je wat van de Napolitaanse wijnen drinken in de stad. Napoli zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Napels hemel op aarde?

auto huren napels“Eerst Napels zien en dan pas sterven.” Het is een oud gezegde dat je tegenwoordig niet meer zo vaak hoort. In de loop der tijd had het steeds minder met de stad Napels zelf te maken. Het wordt nog wel gebruikt wanneer iemand iets zo de moeite waard vindt om te zien dat hij daar in zijn leven eerst nog geweest wil zijn voordat hij sterft. Waarschijnlijk is het een lofuiting die door de inwoners van Napels ooit zelf is bedacht voor hun stad, die zij als de hemel op aarde beschouwden.

Het bijzondere is dat Napels juist helemaal niet zo hemels oogt en is. Het is de stad van maffiaoorlogen en corruptie en drugshandel. Je treft er bergen onopgehaald vuilnis. Overal rijden stinkende scootertjes en de auto’s bewegen zich luidruchtig toeterend door het verkeer. En dat is nu juist de reden om een auto te huren in Napels.

Een auto huren in Napels een goed idee?

We moeten toegeven, het ietwat malafide karakter van Napels maakt het op het eerste gezicht niet zo aantrekkelijk om er een auto te huren. Je wilt immers niet opgelicht worden. Maar door je in een auto door en vanuit Napels te verplaatsen, maak je Napels mee “from the inside”. En bovendien is het huren van een betrouwbare auto in Napels helemaal niet zo’n probleem.

napels italtie zeezicht

Op deze website kun je alle bedrijven die auto’s verhuren in Napels namelijk vinden. Lees ook vooral even de recensies die eerdere Nederlandstalige huurders over hen hebben achtergelaten. Op die manier krijg je dus een goed beeld via de ervaringsdeskundigen.

Door een auto te huren in Napels kun je onder andere naar Pompeji, het door de vulkaan Vesuvius bedolven stadje dat daarmee een van de best geconserveerde Romeinse steden werd.

Dat moet je echt gaan zien en daarvoor moet je een auto huren in Napels!

Lees hier meer over het huren van een auto in Italië!

10 tips auto huren italie