florence italie

Een auto huren in Florence? Verken Florence en de omgeving gemakkelijk! Je kan naar de Ponte Vecchio en Duomo gaan of naar een van de vele musea. Wil je meer van de omgeving zien? Geen probleem! Je kan Toscane verkennen vanuit Florence! Pisa ligt dichtbij Florence in de buurt, dus je kan er altijd even langs rijden!

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

0 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in ... Lees verder »

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer ... Lees verder »

0 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige ... Lees verder »

0 Reviews

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je ... Lees verder »

Er is genoeg te beleven in Florence!

florence italieZorg dat je auto al klaar staat wanneer je landt op Luchthaven Florence-Peretola. Deze ligt vlakbij de prachtige stad Florence. De andere grote luchthaven in de regio Toscane waarvan Florence het centrum is, ligt bij de stad Pisa. Dat is ook al zo’n publiekstrekker.

Florence is de Italiaanse stad waar een van de boeken van Dan Brown zich grotendeels afspeelt: Inferno. Deze schrijver kiest als locaties voor zijn boeken altijd steden met een enorme schat aan historie en dus ook voor Florence. Je vindt hier de “Duomo”, een gigantische kathedraal die je vast wel eens op een foto hebt gezien. De stad is gelegen aan de rivier de Arn waarover de met winkeltjes bebouwde brug ligt die luistert naar de naam ‘’Ponte Vecchio”. 

Genoeg te zien dus in Florence maar ook in de rest van Toscane. En daarom raden wij je aan om hier toch een auto te huren.

Wat te doen in Toscane?

Nadat je Florence van binnen en buiten hebt uitgeplozen, is het tijd om de rest van de regio te gaan verkennen. De scheve toren van Pisa, de pittoreske binnenlanden met hun prachtige Cipressen (bomen) en als het heet is een dagje strand.

florence italieJe zoektocht naar een geschikte huurauto kun je hier op deze website aanvangen. De verschillende verhuurbedrijven in Florence zijn hier allemaal voor je geïnventariseerd. Lees vooral ook even door wat anderen er over te zeggen hebben. De ervaringen van eerdere huurders zijn immers goud waard voor jou. Zo krijg je gemakkelijk een beeld van de meest prijsgunstige partijen die auto’s verhuren in Florence en kun jij een goede keuze maken.

Voordat je definitie boekt is het raadzaam om de tips in onze blogs even door te lezen. Die helpen je bij het huren van een auto in Florence of in iedere andere (Zuid) Europese stad.