Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Sixt Reviews

  • Verhuizen naar een andere locatie kost geld omdat je een aantal keren op en neer moet rijden om alles te vervoeren. Ik heb online een vrachtwagen besteld bij het autoverhuurbedrijf Sixt voor één keer rijden tegen een scherpe prijs. Ze hebben mij de mogelijkheid geboden om zelf de locatie te bepalen waar ik wagen wil ophalen en terug wil inleveren. Hun service is geweldig.

    Sterke punten
    Snelle klantenservice

    Zwakke punten
    Niets

    Door E. Scholten op 5 mei 2019 Reageer
  • Als ik in Nederland ben huur ik snel en gemakkelijk een auto bij autoverhuur Sixt. Er zijn 19 vestigingen waardoor ze overal bereikbaar zijn. Maakt niet uit waar ik op dat moment bent. Het is alleen maar bellen en aangeven wat voor type auto en welk model ik nodig heb. Mijn huurauto kan ik dan elk moment afhalen.

    Sterke punten
    Bieden een snelle service

    Zwakke punten
    Niets

    Door Bjrn Smeets op 5 mei 2019 Reageer
  • Het is fijn voor mij als klant, dat ik op verschillende vestigingen een auto kan huren bij Sixt.
    Ze hebben er een geheel ruim assortiment, dus je hebt het voor het kiezen. Trouwens, Sixt is helemaal niet duur.
    Huur vandaag nog je auto bij Sixt.

    Sterke punten
    keuzes zat

    Door Frederik Evers op 4 mei 2019 Reageer
  • Mijn vriendin zou op vakantie komen in Nederland en zij zou namelijk bij mij logeren. Zij vertelde mij altijd hoe stoer ze de BMW i8 Roadster vond en het altijd ooit wilde rijden. Ik besloot haar wensen te vervullen en huurde deze auto bij autoverhuurbedrijf Sixt. De auto was heel erg goed onderhouden en natuurlijk had ik een blijde vriendin.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Martinus de Koning op 4 mei 2019 Reageer
  • Vergeleken met andere autoverhuurbedrijven vind ik Sixt de beste. Als eerste zijn de prijzen voordelig ten tweede hebben ze een uitstekende 24/7 klantenservice. Sixt heeft ook aantrekkelijke aanbiedingen. Hun applicatie en website zijn eenvoudig te navigeren.

    Sterke punten
    voordelige prijzen en uitstekende service

    Zwakke punten
    geen

    Door Sjoerd de Koning op 3 mei 2019 Reageer
  • Autoverhuur Sixt is en blijft de beste keus voor mij. Je vindt er niet alleen je gewenste auto, maar ook nog goede service en verlening van assistentie tegen de beste tarieven. Maakt niet uit of je nou in Nederland of Frankrijk zit, bij Sixt staat er altijd een voertuig voor je klaar.

    Sterke punten
    goede service en verlening van assistentie

    Door Jeroen Tillaart op 3 mei 2019 Reageer
  • Ik heb ervoor gekozen om overal waar ik op vakantie ga een auto van autoverhuur Sixt te huren. Dit omdat ze overal zijn en niet alleen betrouwbaar maar ze hebben ook de leukste auto's die ook netjes geleverd worden. Je rijdt echt met gemak gedurende je hele vakantie.

    Sterke punten
    Mooie en nette auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Eduard de Leeuw op 2 mei 2019 Reageer
  • Bij het autoverhuurbedrijf Sixt kom je makkelijk aan je trekken. Ik ben klein van gestalte waardoor ik nooit van grote auto's heb gehouden. Dit bedrijf heeft verschillende keuzes voor het kiezen van een auto. Voor mij is het premium auto het beste. Ik ben nooit teleurgesteld geweest met hun klantenservice. Mijn premium auto heb ik altijd aangeboden gekregen tegen een scherpe prijs.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk service

    Zwakke punten
    Niets

    Door Diana P. op 2 mei 2019 Reageer
  • Ik heb heel snel een auto kunnen regelen bij autoverhuur sixt. Bij een ander bedrijf was ik echt aan het balen van het wachten op een reactie. Sixt reageert heel snel en ze hebben een heel vriendelijke klantenservice. Ze hebben ook de leukste auto"s en zijn goedkoop.

    Sterke punten
    Snelle reactie

    Zwakke punten
    niet

    Door Jace van de Ven op 1 mei 2019 Reageer
  • Bij Sixt kan je er een auto huren en je hoeft er niet lang voor zitten wachten. Alles gaat soepel en zo makkelijk, dat vind ik heel erg fijn. Het personeel reageert heel snel en hebben alle tijd en geduld. De vele filialen maken het helemaal compleet.

    Sterke punten
    makkelijk en snel geholpen

    Door Victoria Smits op 1 mei 2019 Reageer
  • Ik heb gebruik gemaakt van hun autos en ik ben zeer tevreden. Ik zal zeker weer gaan voor een huur auto bij sixt. Je krijgt en heel goede behandeling van de klanten service. Hun prijzen zijn zeer redelijk en beter dan de rest. Ik Zal ze zeker aanraden bij mijn vriendenkring.

    Sterke punten
    Zeer goedkoop

    Door Isabelle Verhoeven op 30 april 2019 Reageer
  • Ik was aan het zoeken en vergelijken. Uiteindelijk viel mijn keus op Sixt. Een auto boeken gaat heel soepel en het kan ook nog op 4000 vestigingen. Ze hebben de goedkoopste tarieven en de beste service. Verder is hun personeel heel vriendelijk en helpen zij jou de juiste keus maken.

    Sterke punten
    goedkoopste tarieven

    Door Bas V. op 30 april 2019 Reageer
  • Ik heb een heel eenvoudig levensstijl en kies daarom altijd voor betaalbare dingen. Als ik een auto wil huren, doe ik dat altijd bij Sixt. Niet alleen zijn de tarieven zeer betaalbaar. De auto's zijn in goede conditie en de service is top. Het personeel staat je ook graag te woord.

    Sterke punten
    betaalbaar en in goede conditie

    Door Sander Jones op 29 april 2019 Reageer
  • Ga ik op vakantie kijk ik altijd als autoverhuurbedrijf Sixt beschikbaar is in dat land. Dit omdat ik altijd een goede ervaring heb gehad met hun. Ze bieden de beste service. Ze hebben verschillende modellen auto's voor de beste prijzen. Jullie klantvriendelijkheid zo houden.

    Sterke punten
    Wereldwijd auto's beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marjolein Smits op 29 april 2019 Reageer
  • In het begin wisten wij niets over het bestaan van Sixt, totdat wij naar een huurauto op zoek waren. Na wat gesurft te hebben op het internet, kwamen wij Sixt tegen.
    We deden onze reservering en kregen binnen enkele uren al een auto tot onze beschikking. Dat was voor ons al een pluspunt.

    Sterke punten
    snel en makkelijk

    Door Susanne van der Horst op 28 april 2019 Reageer
  • sixt bied je als huurder echt een goede srvice. Je kan zelf voor het inleveren buiten werktijden een afspraak maken . Ze komen je echt tegemoet en houden rekening met hun klanten. Je kiest zelf een afhaal en lever adres die natuurlijk geschikt is voor jou . ze laten dat aan jou als klant over.

    Sterke punten
    inleveren buiten werktijden mogelijk

    Door Ryan Driessen op 28 april 2019 Reageer
  • Ik huur vaak auto's als ik op vakantie ga, niet zomaar bij een bedrijf, maar bij autoverhuurbedrijf Sixt. Ze zijn wereldwijd beschikbaar met meer dan 4000 vestigingen, dus als ze beschikbaar zijn in het land die ik bezoek, huur ik mijn auto altijd bij autoverhuurbedrijf Sixt.

    Sterke punten
    Wereldwijd beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Floris van de Velde op 27 april 2019 Reageer
  • Bij Sixt kan je terecht waar je je ook bevind.
    Dat vanwege de vele filialen. Sixt heeft mij zo goed geholpen, dat ik ook niet op zoek ben naar een ander autoverhuurbedrijf. Snelle en top service gegarandeerd.
    Ga zo door Sixt, jullie zijn top....

    Sterke punten
    veel filialen

    Door Leendert Peters op 27 april 2019 Reageer
  • De afgelopen week heb ik een auto bij autoverhuurbedrijf Sixt gehuurd. De auto is heel netjes onderhouden en de service is top! Ik heb mijn boeking gewoon via huis kunnen doen, via hun site, heel fijn dat ik dus niet uit huis hoef. Ik huur zeker weer een auto bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Via hun site jouw boeking kunnen doen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jasmijn Martens op 26 april 2019 Reageer
  • Mijn tante die vertelde me al jaren over dit bedrijf. Vorig week had ik namelijk een auto nodig en besloot hier een auto te huren. Ik heb er geen spijt van. De auto die ik kreeg was de juiste auto, het was goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Hier huur ik zeker weer een auto.

    Sterke punten
    Goed onderhouden auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Herman Veenstra op 26 april 2019 Reageer
  • Wanneer ik een auto huur bij het bedrijf Sixt ben ik zeker dat ik iets goeds krijg. Hun verleende diensten is up tot date. Ik rijd in een auto dat niet langer dan een half jaar verhuurd wordt. Mijn veiligheid is ook gegarandeerd omdat ze voor de optijd voor de nodige optimale service beurten zorgen.

    Sterke punten
    Ze zijn betrouwbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Alexander Bosman op 25 april 2019 Reageer
  • Ik heb altijd een geweldige ervaring als ik een auto wilt huren bij Sixt. Online auto verhuren gaat snel en het is vrij simpel. Er zijn ook altijd verschillende auto's beschikbaar. Sixt is betrouwbaar en ook wereldwijd. Ik kan ook altijd geld besparen bij Sixt.

    Sterke punten
    Goedkoop en veilig

    Door Bianca M. op 25 april 2019 Reageer
  • Wat een fijn vertrouwd adres. Ik huur mijn auto's al jaren bij Sixt. De auto's zijn goed onderhouden, altijd netjes en schoon. Verder zijn de prijzen heel erg goedkoop.
    Ik heb altijd een goede ervaring gehad met dit bedrijf.
    Echt een aanrader om uw auto hier te huren.

    Sterke punten
    Goede service en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Floris Bakker op 24 april 2019 Reageer
  • Op advies van een goede kennis, besloot ik bij Sixt mijn huurauto te boeken. Tot mijn grote verbazing heb ik gevonden wat ik zocht. Geweldig vond ik het, dat ik er ook nog een redelijk tarief voor kreeg. Dank jullie wel voor de top service. Jullie hebben er een klant bij.

    Sterke punten
    betaalbaar, goede service

    Door Luuk Smits op 24 april 2019 Reageer
  • Met Sixt ervaar je de leukste tijden met je familie, vrienden of gezin. Met een auto van Sixt kan je prettige, lange ritten afleggen. De auto's zijn van goede kwaliteit en in goede conditie. Ook zit er genoeg benzine in, dus daarover hoef je geen zorgen te maken.

    Sterke punten
    genoeg benzine

    Door Susanna Kramer op 23 april 2019 Reageer

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review