Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Sixt Reviews

  Geweldig service

  Verhuizen naar een andere locatie kost geld omdat je een aantal keren op en neer moet rijden om alles te vervoeren. Ik heb online een vrachtwagen besteld bij het autoverhuurbedrijf Sixt voor één keer rijden tegen een scherpe prijs. Ze hebben mij de mogelijkheid geboden om zelf de locatie te bepalen waar ik wagen wil ophalen en terug wil inleveren. Hun service is geweldig.

  Sterke punten
  Snelle klantenservice

  Zwakke punten
  Niets

  Overal bereikbaar

  Als ik in Nederland ben huur ik snel en gemakkelijk een auto bij autoverhuur Sixt. Er zijn 19 vestigingen waardoor ze overal bereikbaar zijn. Maakt niet uit waar ik op dat moment bent. Het is alleen maar bellen en aangeven wat voor type auto en welk model ik nodig heb. Mijn huurauto kan ik dan elk moment afhalen.

  Sterke punten
  Bieden een snelle service

  Zwakke punten
  Niets

  Ruim assortiment

  Het is fijn voor mij als klant, dat ik op verschillende vestigingen een auto kan huren bij Sixt.
  Ze hebben er een geheel ruim assortiment, dus je hebt het voor het kiezen. Trouwens, Sixt is helemaal niet duur.
  Huur vandaag nog je auto bij Sixt.

  Sterke punten
  keuzes zat

  BMW i8 Roadster

  Mijn vriendin zou op vakantie komen in Nederland en zij zou namelijk bij mij logeren. Zij vertelde mij altijd hoe stoer ze de BMW i8 Roadster vond en het altijd ooit wilde rijden. Ik besloot haar wensen te vervullen en huurde deze auto bij autoverhuurbedrijf Sixt. De auto was heel erg goed onderhouden en natuurlijk had ik een blijde vriendin.

  Sterke punten
  Verschillende modellen auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Sixt de beste!

  Vergeleken met andere autoverhuurbedrijven vind ik Sixt de beste. Als eerste zijn de prijzen voordelig ten tweede hebben ze een uitstekende 24/7 klantenservice. Sixt heeft ook aantrekkelijke aanbiedingen. Hun applicatie en website zijn eenvoudig te navigeren.

  Sterke punten
  voordelige prijzen en uitstekende service

  Zwakke punten
  geen

  De beste keus

  Autoverhuur Sixt is en blijft de beste keus voor mij. Je vindt er niet alleen je gewenste auto, maar ook nog goede service en verlening van assistentie tegen de beste tarieven. Maakt niet uit of je nou in Nederland of Frankrijk zit, bij Sixt staat er altijd een voertuig voor je klaar.

  Sterke punten
  goede service en verlening van assistentie

  Overal te bereiken

  Ik heb ervoor gekozen om overal waar ik op vakantie ga een auto van autoverhuur Sixt te huren. Dit omdat ze overal zijn en niet alleen betrouwbaar maar ze hebben ook de leukste auto's die ook netjes geleverd worden. Je rijdt echt met gemak gedurende je hele vakantie.

  Sterke punten
  Mooie en nette auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Een geschikte auto

  Bij het autoverhuurbedrijf Sixt kom je makkelijk aan je trekken. Ik ben klein van gestalte waardoor ik nooit van grote auto's heb gehouden. Dit bedrijf heeft verschillende keuzes voor het kiezen van een auto. Voor mij is het premium auto het beste. Ik ben nooit teleurgesteld geweest met hun klantenservice. Mijn premium auto heb ik altijd aangeboden gekregen tegen een scherpe prijs.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk service

  Zwakke punten
  Niets

  Goedkoop en goed

  Ik heb heel snel een auto kunnen regelen bij autoverhuur sixt. Bij een ander bedrijf was ik echt aan het balen van het wachten op een reactie. Sixt reageert heel snel en ze hebben een heel vriendelijke klantenservice. Ze hebben ook de leukste auto"s en zijn goedkoop.

  Sterke punten
  Snelle reactie

  Zwakke punten
  niet

  Soepel

  Bij Sixt kan je er een auto huren en je hoeft er niet lang voor zitten wachten. Alles gaat soepel en zo makkelijk, dat vind ik heel erg fijn. Het personeel reageert heel snel en hebben alle tijd en geduld. De vele filialen maken het helemaal compleet.

  Sterke punten
  makkelijk en snel geholpen

  Goedkoop

  Ik heb gebruik gemaakt van hun autos en ik ben zeer tevreden. Ik zal zeker weer gaan voor een huur auto bij sixt. Je krijgt en heel goede behandeling van de klanten service. Hun prijzen zijn zeer redelijk en beter dan de rest. Ik Zal ze zeker aanraden bij mijn vriendenkring.

  Sterke punten
  Zeer goedkoop

  Sixt, de beste keus.

  Ik was aan het zoeken en vergelijken. Uiteindelijk viel mijn keus op Sixt. Een auto boeken gaat heel soepel en het kan ook nog op 4000 vestigingen. Ze hebben de goedkoopste tarieven en de beste service. Verder is hun personeel heel vriendelijk en helpen zij jou de juiste keus maken.

  Sterke punten
  goedkoopste tarieven

  Betaalbare tarieven

  Ik heb een heel eenvoudig levensstijl en kies daarom altijd voor betaalbare dingen. Als ik een auto wil huren, doe ik dat altijd bij Sixt. Niet alleen zijn de tarieven zeer betaalbaar. De auto's zijn in goede conditie en de service is top. Het personeel staat je ook graag te woord.

  Sterke punten
  betaalbaar en in goede conditie

  Klantvriendelijk

  Ga ik op vakantie kijk ik altijd als autoverhuurbedrijf Sixt beschikbaar is in dat land. Dit omdat ik altijd een goede ervaring heb gehad met hun. Ze bieden de beste service. Ze hebben verschillende modellen auto's voor de beste prijzen. Jullie klantvriendelijkheid zo houden.

  Sterke punten
  Wereldwijd auto's beschikbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Snelle service

  In het begin wisten wij niets over het bestaan van Sixt, totdat wij naar een huurauto op zoek waren. Na wat gesurft te hebben op het internet, kwamen wij Sixt tegen.
  We deden onze reservering en kregen binnen enkele uren al een auto tot onze beschikking. Dat was voor ons al een pluspunt.

  Sterke punten
  snel en makkelijk

  goede service overal

  sixt bied je als huurder echt een goede srvice. Je kan zelf voor het inleveren buiten werktijden een afspraak maken . Ze komen je echt tegemoet en houden rekening met hun klanten. Je kiest zelf een afhaal en lever adres die natuurlijk geschikt is voor jou . ze laten dat aan jou als klant over.

  Sterke punten
  inleveren buiten werktijden mogelijk

  Altijd mijn eerste keus

  Ik huur vaak auto's als ik op vakantie ga, niet zomaar bij een bedrijf, maar bij autoverhuurbedrijf Sixt. Ze zijn wereldwijd beschikbaar met meer dan 4000 vestigingen, dus als ze beschikbaar zijn in het land die ik bezoek, huur ik mijn auto altijd bij autoverhuurbedrijf Sixt.

  Sterke punten
  Wereldwijd beschikbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Niet meer op zoek naar een ander

  Bij Sixt kan je terecht waar je je ook bevind.
  Dat vanwege de vele filialen. Sixt heeft mij zo goed geholpen, dat ik ook niet op zoek ben naar een ander autoverhuurbedrijf. Snelle en top service gegarandeerd.
  Ga zo door Sixt, jullie zijn top....

  Sterke punten
  veel filialen

  Auto huren

  De afgelopen week heb ik een auto bij autoverhuurbedrijf Sixt gehuurd. De auto is heel netjes onderhouden en de service is top! Ik heb mijn boeking gewoon via huis kunnen doen, via hun site, heel fijn dat ik dus niet uit huis hoef. Ik huur zeker weer een auto bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Via hun site jouw boeking kunnen doen

  Zwakke punten
  Geen

  Tevreden klant

  Mijn tante die vertelde me al jaren over dit bedrijf. Vorig week had ik namelijk een auto nodig en besloot hier een auto te huren. Ik heb er geen spijt van. De auto die ik kreeg was de juiste auto, het was goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Hier huur ik zeker weer een auto.

  Sterke punten
  Goed onderhouden auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Heel veilig

  Wanneer ik een auto huur bij het bedrijf Sixt ben ik zeker dat ik iets goeds krijg. Hun verleende diensten is up tot date. Ik rijd in een auto dat niet langer dan een half jaar verhuurd wordt. Mijn veiligheid is ook gegarandeerd omdat ze voor de optijd voor de nodige optimale service beurten zorgen.

  Sterke punten
  Ze zijn betrouwbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig ervaring

  Ik heb altijd een geweldige ervaring als ik een auto wilt huren bij Sixt. Online auto verhuren gaat snel en het is vrij simpel. Er zijn ook altijd verschillende auto's beschikbaar. Sixt is betrouwbaar en ook wereldwijd. Ik kan ook altijd geld besparen bij Sixt.

  Sterke punten
  Goedkoop en veilig

  Top ervaring !

  Wat een fijn vertrouwd adres. Ik huur mijn auto's al jaren bij Sixt. De auto's zijn goed onderhouden, altijd netjes en schoon. Verder zijn de prijzen heel erg goedkoop.
  Ik heb altijd een goede ervaring gehad met dit bedrijf.
  Echt een aanrader om uw auto hier te huren.

  Sterke punten
  Goede service en de beste prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Redelijk tarief en top service

  Op advies van een goede kennis, besloot ik bij Sixt mijn huurauto te boeken. Tot mijn grote verbazing heb ik gevonden wat ik zocht. Geweldig vond ik het, dat ik er ook nog een redelijk tarief voor kreeg. Dank jullie wel voor de top service. Jullie hebben er een klant bij.

  Sterke punten
  betaalbaar, goede service

  Prettige en lange ritten afleggen

  Met Sixt ervaar je de leukste tijden met je familie, vrienden of gezin. Met een auto van Sixt kan je prettige, lange ritten afleggen. De auto's zijn van goede kwaliteit en in goede conditie. Ook zit er genoeg benzine in, dus daarover hoef je geen zorgen te maken.

  Sterke punten
  genoeg benzine


Bezoek Sixt

Schrijf een review