huurauto op rhodos in griekenland

Een auto huren op Rhodos lijkt misschien overbodig, maar het is een aanrader! Je kan langs de uitgestrekte stranden op rijden. Veder kan je de 2400 jaar oude binnenstad van Rhodos-stad bezoeken of naar de oostkust, het plaatsje Lindos bezoeken. Verder kan je naar het natuurijk gebied Epta Piges gaan, in het gebied komen 7 bronnen samen en vormen beekjes en een meer. Het eiland Rhodos in Griekenland is prachtig om te bezoeken!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Auto Europe
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Een auto huren om Rhodos te verkennen!

Wanneer je naar Rhodos vliegt - hoe zou je er immers anders komen – dan is er ter plaatse één probleem. Je bent daar namelijk niet mobiel. “Dat is niet erg” zul je wellicht zeggen. “Ik ga toch alleen aan het strand liggen”. Als dat zo is dan is het inderdaad nutteloos om een auto te huren op Rhodos. Maar denk er nog even over na alsjeblieft. Want met een huurauto op Rhodos wordt je vakantie aanzienlijk veelzijdiger. Je bent dan immers in staat om ook wat meer te zien van de cultuur en de natuur op dit Griekse eiland.

auto huren rhodos griekenland

Een auto huren op Rhodos is een goed idee. Het eiland is 80 kilometer lang en bijna 40 km breed en het wegennet is er prima. Het binnenland van Rhodos kenmerkt zich door bergen, er wonen weinig mensen en het is er zeer bosrijk. Heerlijk om daar eens een kijkje te nemen en dat kan door een auto te huren op Rhodos.

Waar ga jij met de huurauto heen op Rhodos?

De ene dag plan je wellicht volledig op het strand en de andere dag ga je eens een kijkje nemen elders op het eiland. Door een auto te huren kun je ook de verlaten, idyllische strandjes vinden en bezoeken. Maar je kunt ook andere bezienswaardigheden gaan bekijken zoals de vlindervallei en verschillende bronnen op Rhodos. Rij ook even naar Rhodos-stad en bekijk de oude haven en de kasteelmuren. En in de stad Lindos vind je een soort Akropolis, je hoeft daar dus niet voor naar Athene.

Een auto huren op Rhodos gaat heel simpel via deze website waarop alle verhuuraanbieders opgesomd zijn. Kijk en vergelijk en gebruik daarbij ook de reviews van andere huurders. Deze website maakt het huren van een auto op Rhodos simpel.

Regel het voordat je op vakantie gaat. Dan hoef je je nergens meer druk om te maken. Wat een heerlijk ontspannen vakantie zal dat worden.