autoverhuur rome italie

Een auto huren in Rome? De hoofdstad van Italië heeft genoeg bezienswaardigheden voor dagen lang plezier! Neem een kijkje bij het Colosseum of de Sint Pieters Basiliek. Of wil je naar het Forum Romanum? Je kijkt je ogen uit in Rome!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Je kijkt je ogen uit in Rome!

huur een auto rome italieRome, de hoofdstad van Italië met zijn 3 miljoen inwoners, is een van de belangrijkste steden van onze Westerse beschaving. Ooit was het de hoofdstad van het Romeinse rijk. Sinds de 2e helft van de 19e eeuw is daar nog een hoofdstad bijgekomen. Eigenlijk is het zelfs een klein land, namelijk het Vaticaan waar de Paus zijn zetel heeft.

In Rome is ontzettend veel te doen en te zien. Je kunt er blaren op je voeten lopen om dat allemaal te gaan aanschouwen. Zeker in de warmere maanden is lopen door Rome echter niet altijd een pretje. De temperatuur loopt er gemakkelijk op tot ruim 35 graden. Maar ja jij wilt toch alles zien natuurlijk.

De oplossing is dan om een heerlijke koele auto met airconditioning in Rome te huren en daarmee alles in en om de stad te bezoeken. Dat is comfortabel en snel. 

Waar kun je het beste een auto huren in Rome? 

Dat weten wij wel. Of beter gezegd, dat kun je gemakkelijk zelf uitvinden via deze website huurauto.com. Een auto huren in Rome begint hier. De belangrijkste verhuurders in Rome zijn hier allemaal opgesomd. Ga je nog naar een andere plaats in Italië, dan kun je via deze site ook daar de verhuurbedrijven vinden. Je vindt informatie over die verhuurders. Ook tref je hier reviews aan van mensen die al eerder een auto in Rome of in andere Italiaanse steden huurden. Zo weet jij snel bij wie je wel en bij wie je niet moet zijn.

met de huurauto naar forum rome italie

Sommige bezienswaardigheden in Rome liggen best wel een eindje buiten de stad. Zo is er Tivoli, een stadje even buiten Rome dat door middel van het huren van een auto goed bereikbaar is. Je vindt hier prachtige villa’s en tuinen. En bovendien is het er groen en koel in vergelijking met Rome. Een ideaal uitstapje om dus een auto voor te huren.

Lees hier de 10 ultieme tips voor het huren van een auto in Italië!

10 ultieme tips auto huren italie