Auto Europe

 

 


Auto Europe Reviews

  Auto Europe

  Het was ok. Niet meer niet minder. Iets meer professionaliteit was welkom geweest.

  mallorca met auto europe

  Auto Europe lijkt voor mij te voldoen aan de vereisten. Mallorca verkent met het gezin, vond alleen de stoel niet heel lekker zitten maar komt mss omdat ik mn eigen Ford gewend ben

  auto europe

  ja callcenter 7 dagen per week bereikbaar zeggen ze maar als ik dan bel word ik in de wacht gezet...

  Nooit meer Auto Europe

  Nooit meer Auto Europe en/of Interrent. Een auto gehuurd voor bijna €450,00. Buiten mijn schuld om vertraging gehad. Op het moment dat ik de auto wilde ophalen was ik te laat en was de auto niet meer beschikbaar. De enige oplossing was een nieuwe auto huren voor bijna €650,00. Klacht ingediend, aangegeven dat het een no show was (zoals geadviseerd door Auto Europe en Interrent) meer dan 10x gebeld en ze verwijzen naar elkaar en niemand reageert! Als je een slechte review schrijft reageren ze wel direct maar 0,0 oplossingsgerichtheid, klantfocus, empathie of inlevingsvermogen. Het zijn meesters in het verwijzen naar anderen en zich verschuilen achter (dubieuze) voorwaarden.

  Een gewaarschuwd mens telt voor 2

  Voor 4 wkn een auto gehuurd in Allicante Voor 4 wkn een auto gehuurd in Allicante via auto Europe bij Europcar. Hiervoor 251€ betaald. Bij aankomst Europcar Allicante moest ik plotseling 270€ voldoen. De verhuurde gaf aan dat dit voor de auto was. Dit onder grote druk. Ik moest nog een document invullen en ondertekenen ( Spaans). Achteraf bleek dat ik getekend had voor een verzekering van 271€ Dit terwijl alles al verzekerd was.Toen ik contact opnam met Aotoeurope gaf men niet thuis. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Wekenlang ben ik hiermee bezig geweest. Ik heb voor vier weken een Toyota Yaris( ( met schade) betaald voor 525,-€ i.p. 251€ Verder zijn ze slecht bereikbaar of helemaal niet. Nooit meer een auto via AutoEurope of Europcar.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, onbetrouwbaar.

Bezoek Auto Europe

Schrijf je eigen review