gent centrum belgie

Een auto huren in Gent? Verken deze authentieke stad op je eigen tempo. Bezoek een van de vele musea of bekijk de prachtige architectuur. Je kan ook altijd nog naar de burcht en natuurlijk kan je uitgebreid winkelen in Gent! Vanuit Gent ben je ook zo in Antwerpen en Brugge!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Gent heeft heel veel te bieden!

Gent is gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen waarvan het de hoofdstad is. Het ligt dus niet ver van de Belgische kust. In de middeleeuwen was Gent een van de grootste steden van Europa. Met name de wol-, vlas- en linnennijverheid droegen bij aan de welvaart van Gent. Later kende de groei een stagnatie waardoor Gent uiteindelijk geen wereldstad werd.

De historie van Gent zorgde er echter voor dat de stad vandaag de dag bijna 10.000 objecten kent die staan geregistreerd als waardevol onroerend erfgoed. Afgezien van deze fraaie historische gebouwen, kent Gent ook een groot aantal musea. Er is dus vanalles te zien in Gent. Om je snel te kunnen verplaatsen is het handig om in Gent een auto te huren. Bovendien kun je dan ook steden buiten Gent bezoeken. Vanuit de stad ben je immers zo in andere plaatsen in België maar ook razendsnel in Nederland.

Vanuit Gent kun je alle kanten op!

gent centrum belgieWanneer je in Gent verblijft moet je eerst de tijd nemen om de mooie stad zelf te verkennen. Heb je het daar wel gezien of wil je eens wat anders, rij dan snel naar andere plaatsen zoals Antwerpen of Brugge. Vanuit Gent ben je ook zo aan de Belgische kust waar het heerlijk vertoeven is.

gent belgie

Een auto huren in Gent gaat uiterst eenvoudig via deze website huurauto.com. Wanneer je op de plaatsnaam Gent klikt, zie je meteen het aantal autoverhuurders dat op deze website wordt gepresenteerd. Vergelijk ze met elkaar en beoordeel welke verhuurder jij als meest betrouwbaar ervaart. Nu is dat lastig om vast te stellen op basis van de informatie van de verhuurder zelf, want die is natuurlijk niet altijd even objectief. De reviews van andere mensen die al eens een auto huurden in Gent, kunnen je hierbij echter van nut zijn.

Bepaal hier welke aanbieder het beste, het meest betrouwbaar of het goedkoopst is. Veel plezier in Gent!