Auto huren Palma de Mallorca

Heb je een trip naar Palma op Mallorca gepland? Je kunt kiezen voor een inactieve strandvakantie, maar door een auto te huren kun je veel meer beleven. Verken Spanje gemakkelijk! Vergelijk autoverhuurders hieronder!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Palma

Ja, de hoofdstad van Mallorca, Palma, is natuurlijk dé plek waar je moet zijn om een auto te huren. Het eiland is immers groot en wanneer je meer wilt doen dan een week lang op hetzelfde strandbedje vertoeven, dan kun je het beste een auto huren in Palma de Mallorca. Palma zelf kent een hoop bezienswaardigheden zoals de enorme kathedraal, direct zichtbaar vanaf het strand. Ook heeft de stad leuke pleintjes en mooie straatjes waar je de hele dag kunt winkelen. In de jachthaven geldt “zien en gezien worden”. Ga er lekker even op een terrasje zitten.

Maar wat zou het jammer zijn wanneer je tijdens je vakantie niet verder komt dan alleen Palma. Er is immers zoveel te beleven op Mallorca. Maar om daar meer van te kunnen zien is het wel een noodzaak om een auto te huren in Palma. 

 Vanuit Palma met de auto Mallorca ontdekken

Een tip: bezoek bijvoorbeeld Cap de Formentor, het Noordelijkste punt van het eiland waar je een vuurtoren vindt en waar de rosten steil de zee in lopen. Elders op het eiland vind je enorme druipsteengrotten. Dergelijke bestemmingen kun je echter alleen goed bereiken door in La Palma een auto te huren.
Geen nood, op deze site vind je een compleet overzicht van autoverhuurbedrijven in La Palma en elders op het eiland. De reviews van andere vakantiegangers helpen je verder op weg. Op die manier krijg jij snel een objectieve indruk van bij welke bedrijven in La Palma je moet zijn voor het huren van een geschikte en betrouwbare auto. Je wilt immers alleen een betrouwbare dienstverlener tegen een gunstige prijs. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Start door hier alvast je auto te huren op La Palma. Dat kan maar beter goed geregeld zijn.