turijn italie autoverhuur

Een auto huren in Turijn? Verken deze immense stad in Italië! Bezoek het automuseum van FIAT of de Mole Antonelliana. Je kan ook naar het Egyptisch museum gaan! Ben je een voetbalfan? Het Juventus stadion Allianz Stadium is ook in Turijn! Er is genoeg te zien in Turijn, wat wil jij gaan bekijken?

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

20 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Wat wil jij gaan doen in Turijn?

Turijn is samen met Milaan de grootste stad van Noordelijk Italië. Er wonen bijna 1 miljoen mensen in Turijn. Turijn is een echte autostad want FIAT werd hier opgericht en de stad beschikt dan ook over een automuseum. De ‘Mole Antonelliana’ is het bekendste bouwwerk dat in Turijn te vinden is. Oorspronkelijk was dit een joodse synagoge maar tegenwoordig is het een museum. Het bouwwerk is maar liefst 167 meter in hoogte.

Afgezien van dit gebouw zijn ook de dom van Turijn en het koninklijk paleis de moeite van een bezoek waard. Omdat Turijn een stad is met een behoorlijke oppervlakte, is het prettig om er een auto te huren. Te meer ook omdat de luchthaven zo’n 15 kilometer van de stad verwijderd ligt. Door een auto te huren kun je direct vanaf het vliegveld naar je overnachtingsbestemming in Turijn rijden.

turijn italie autoverhuur

Waar kun je terecht voor een auto in Turijn?

turijn italie auto hurenTurijn ligt niet ver van de Zwitserse en Franse grens. Dus wanneer je daar verblijft kun je door een auto te huren ook een uitstapje maken richting Côte d’Azur of de Alpen. Weet je niet waar je moet beginnen? Goed nieuws: op deze website vind je de belangrijkste partijen die auto’s verhuren in Turijn. Je kunt ze gemakkelijk allemaal met elkaar vergelijken. Welke auto’s bieden ze? Wat zijn de verhuurprijzen? Zijn ze wel betrouwbaar? 

Over de betrouwbaarheid kun je je met name een goed beeld vormen door de verschillende bevindingen te lezen die anderen hier ten aanzien van de huurervaringen hebben weergegeven. Deze reviews helpen je met ‘inside information’ zodat je beeld over de partijen waarbij je een auto kunt huren in Turijn, nog objectiever wordt. 

Wij wensen je een prettige reis!

 

TIP! Lees hier onze 10 tips voor het huren van een auto in Italie!

10 ultieme tips auto huren italie