Verblijf je binnenkort een periode in Faro in de Portugese Algarve?

Om wat van de omgeving van Faro te ontdekken kun je dan ook lokaal een auto huren. Vergelijk de verschillende verhuurders eenvoudig!

faro-portugal-3

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder ... Lees verder »

faro-portugal-1

Auto huren Faro

Je bent niet de eerste en niet de enige. Verblijf je tijdens je vakantie in Faro zelf of ergens anders in de Algarve? We nemen aan dat je met het vliegtuig gaat en op het vliegveld van Faro landt. Het is namelijk de grootste luchthaven van het zuiden van Portugal en de meeste mensen die de Algarve bezoeken vliegen op Faro. En het mooie is dat je daar prima een auto kunt huren. Zodra je landt, staat die auto dan al in de garage nabij het vliegveld van Faro klaar. Zo kun je direct door naar je bestemming. Je hoeft soms letterlijk nog geen 100 meter met je koffer te lopen.

Het strand van Faro ligt door de aanwezigheid van een natuurgebied dat je vanuit de lucht goed kunt zien, aan de rand van de stad De stad is daarom zelf niet al te toeristisch geworden. Wel is de stad behoorlijk authentiek in vergelijking met sommige andere plaatsen in de Algarve, die zich enkel en alleen op toeristen richten. 

faro-portugal-4

Wat is er te doen naast Faro? 

Wanneer je in Faro verblijft dan is een bezoek aan de stad zeker de moeite waard. Maar wellicht ben je er wel snel uitgekeken. En het is bovendien altijd leuk om meer te zien van de omgeving. De Algarve kent leuke dorpjes in de binnenlanden maar ook kneuterig kleine strandjes die je enkel per auto kunt bereiken en waar je aan de zee komt via hoge trappen vanaf de geelgekleurde kliffen.

Een auto huren in Faro is dus meer dan de moeite waard. En deze website helpt je daar flink mee op weg. Op deze site vind je de verschillende verhuurders van auto’s in Faro en in andere Portugese steden. Bovendien worden hier veel reviews geplaatst door mensen die je bij het huren van een auto al voorgingen. Verdiep je er eens in, vergelijk en maak je keuze. Dan staat je huurauto voor je klaar daar in Faro zodra je aankomt.

Handig toch!

faro-portugal-2