grand place brussel belgie

Een auto huren in België kan eenvoudig en is zeker handig! Wil je naar het strand of wil je liever naar een van de steden, zoals Antwerpen en Brussel? Je kan ook altijd nog even naar Frankrijk of Nederland. Er is genoeg om uit te kiezen wanneer je in België bent!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Een auto in Belgie? Wel zo fijn!

Wanneer je in België bent en je moet je regelmatig verplaatsen maar wilt niet met het openbaar vervoer en beschikt niet over een auto, dan zul je een auto moeten huren. Logisch maar je zult dan natuurlijk wel over een rijbewijs moeten beschikken. België is een mooi land dat veel te bieden heeft. Mooie, karakteristieke steden zoals Brugge en Gent alsmede leuke winkelsteden zoals Antwerpen en Brussel

Door een auto te huren wanneer je in België bent kun je bij goed weer ook een dagje strand meepikken want België beschikt over een kustlijn die een kilometer of 75 lang is en loopt van Noord-Frankrijk tot Zeeuws-Vlaanderen in Nederland.

diamanten rijtjeshuis belgie

Natuur vind je in België vooral in de Ardennen. De beboste hellingen lopen op tot bijna 700 meter boven NAP. Het Franstalige gedeelte van België is heel anders dan het Vlaamse deel en dat zorgt voor variëteit. Door een auto te huren kun je die variëteit tijdens één en hetzelfde verblijf ervaren.

Eenvoudig een auto huren in België?

belgieOp onze website vind je een groot aantal tips inzake het huren van een auto in het buitenland. Neem die tips en wetenswaardigheden vooral ter harte, dat bespaart je een hoop potentiele ellende tijdens je trip. Onze tips hebben betrekking op de juistheid van de dekking, het al dan niet afkopen van het eigen risico, informatie over tolwegen en vignetten alsmede het bijboeken van bestuurders. Door deze informatie te raadplegen ben je goed voorbereid.Heb je ook al een hotel in België geboekt?

manneke pis brussel belgie

Je vindt hier ook alle autoverhuurders waarbij je in België een auto kunt huren. Je kunt er een uitkiezen en direct via de website van deze autoverhuurder in België jouw huurauto boeken. Huren gaat online heel eenvoudig. Raadpleeg trouwens ook even de reviews van eerdere bezoekers. Je wilt hun huurervaringen vast meenemen bij het maken van je keuze ten aanzien van de plek waar je uiteindelijk een auto in België gaat huren.

atomium brussel belgie