Florence in Italie

Een auto huren in Italië zorgt ervoor dat jij het prachtige landschap kan verkennen! Ook in de steden is een auto handig! De prachtige historische steden en de uitgestrekte kustlijnen maken Italië een toplocatie om te bezoeken! Naar welke stad ga jij? Milan, Rome of toch naar Pisa? Je hebt zat keuze in Italië. Als je meer naar het zuiden wilt gaan zijn Napels, Palermo en Bari leuke steden om naar toe te gaan. Wil je naar 'de stad van de bruggen' Venetië of toch liever naar Bologna in het binnenland? Het maakt niet uit in Italië! In elke regio zijn er monumenten, steden en prachtig landschappen! Waar ga jij heen in Italië?

Rentalcars

  •   74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »

HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »

Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »

Alamo

  •   74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »

Europcar

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Sixt

  •   120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »

Centauro

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Ga jij het prachtige Italië bezoeken?

venetie italie

Italië is de favoriete vakantiebestemming van veel mensen. Het land heeft werkelijk waar alles. Prachtige steden vol met klassieke oudheid, fantastische natuur, zon zee en strand en natuurlijk heerlijk eten. Een uitstapje naar Italië, of het nu om recreatieve of zakelijke redenen is, is altijd weer een feestje. 

Er is wel een probleem: de meeste mensen kunnen geen Italiaans. En niet zelden spreken de Italianen andere taal dan het Italiaans. Wanneer je een auto wilt huren dan kan dat best lastig zijn. Waar zet je nu eigenlijk je handtekening onder? En wat probeert die verhuurder je nu eigenlijk uit te leggen? Wacht daarom niet met het huren van een auto totdat je aankomt, maar doe het nu meteen vooraf via deze website. Het kan immers maar geregeld zijn toch? En dan het liefst goed natuurlijk.

Een huurauto boeken in Italië zonder problemen?

Op deze website krijg je een zeer uitgebreid, compleet overzicht van de bedrijven die in Italië een auto aan je willen verhuren. Je kunt online al nader kennis met hen maken en informatie verzamelen over de kwaliteit van de auto’s en de rest van de dienstverlening. De ervaringen van andere personen die al eens een auto huurden en over de verhuurder een review schreven, zijn uitermate nuttig. Op die manier vind je snel uit met wat voor partij je te maken hebt. Hoe de prijzen die men voor het huren van een auto vraagt zich verhouden tot andere verhuurders in Italië. En of mensen wellicht nare ervaringen hebben met de specifieke verhuurder waarin jij interesse hebt.

Rome Italie

Het huren van een auto in Italië was nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk!

Vind hier jouw huurauto voor je vakantie! Lees anders onze tips voor het huren van een auto in Italië!