Auto huren Las Palmas de Gran Canaria?

Ga je een bezoek brengen aan de stad Las Palmas? Dan wil je vast meer zien van het eiland Gran Canaria van Spanje. Vergelijk eenvoudig autoverhuurders!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Las Palmas

Leuk dat je naar Las Palmas gaat, de hoofdstad van het Canarisch eiland Gran Canaria, ten oosten van Tenerife. La Palmas ligt aan de zogenaamde natte zijde van Gran Canaria. Veel toeristen trekken daarom naar het zuiden waar het minder vaak regent. Las Palmas is echter een fijne stad. Er is vanalles te doen. Je vindt er theaters, concertgebouwen, musea en goedkope winkels. Mocht het er een keer slecht weer zijn en wil je dat even ontvluchten, dan kun je in Las Palmas een auto huren.

Door een auto te huren kun je naast Las Palmas ook de rest van het vulkanisch eiland verkennen. Mocht het in Las Palmas niet regenen maar juist te warm zijn, ga dan de binnenlanden in. Op de hoogste bergen ligt zelfs een aantal maanden per jaar een pak sneeuw. Daar kun je dus afkoeling vinden.

De omgeving buiten Las Palmas verkennen

In Las Palmas kan het, net als op de rest van Gan Canaria, soms wel 40 graden celcius worden wanneer de zogenaamde Calima waait. Dat is een warme wind die vanuit de Sahara woestijn afkomstig is. Dan ben je blij dat je even een stukje kunt gaan rijden met de auto die je in Las Palmas hebt kunnen huren en die voorzien is van airconditioning.

Een auto moet je natuurlijk niet zomaar huren. Je wilt wel eerst even de autoverhuurbedrijven die in Las Palmas gevestigd zijn met elkaar vergelijken. Je wilt immers geen gedonderd achteraf over een krasje dat volgens jou al bij aanvang van de huurperiode op de auto zat. Een beeld van welke autoverhuurbedrijven betrouwbaar zijn vind je op deze website. Lees de reviews van de vakantiegangers die al eerder een auto huurden in Las Palmas en doe met die informatie je voordeel.

Vergeet ook niet onze tips te raadplegen voor wat betreft het huren van een auto in steden als Las Palmas en in andere zuiderse oorden.