Lanzarote

lanzarote-canarische-eilanden-1

Een auto huren op Lanzarote, het Noordelijkste eiland van de Canarische Eilanden? Verken het vulkanische eiland! Bezoek het nationaal park Timanfaya of proef een van de vulkanische wijnen! Toch even relaxen? Dat kan gemakkelijk op het mooie strand van Lanzarote!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
DoYouSpain

27 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

20 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »
CarDelMar.nl

477 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Een huurauto is wel zo handig op Lanzarote!

Mooie vakantie heb je in het vooruitzicht naar Lanzarote. Als meest noordelijke van de Canarische Eilanden, ligt het maar krap 100 kilometer voor de kust van Marokko. Maar het duurt toch wel even voordat je er bent gearriveerd. Je kunt natuurlijk met de boot gaan maar dan moet je eerst richting Zuid Spanje en ben je dagen onderweg. Vliegen is dus een gebruikelijkere optie. De vlucht duur een uurtje of 4 vanuit een Nederlands vliegveld.Wanneer je vliegt naar Lanzarote dan heeft dat natuurlijk één groot nadeel. Je bent daar namelijk niet mobiel want je kunt je auto niet meenemen. Dat is jammer want Lanzarote is, afgezien van een ideale locatie voor een strandvakantie, ook een eiland waar van alles te zien is. Je kunt daarom het beste een auto huren op Lanzarote om daar iets van mee te krijgen.

Lanzarote canarische eilanden spanje autoverhuur

Verken Lanzarote in je gehuurde auto

lanzarote canarische eilanden spanje huurauto

Het eiland is ongeveer 20 bij 60 kilometer en dat betekent dat wanneer je een auto gaat huren op Lanzarote, je in een week alles gezien kunt hebben. Wanneer je een auto gaat huren op een Zuid-Europese locatie als Lanzarote, dan wil je je vast van te voren even oriënteren. Misschien neem je wel kinderen mee en heb je daar ook autostoeltjes bij nodig. Heeft de verhuurder die? Omdat je in Lanzarote soms wel eens steile en bovendien onverharde wegen tegenkomt is het verstandig om een veilige auto te huren, wellicht een 4-wheel-drive.

100% veilig boeken!

De zoektocht naar een geschikte auto om te huren op Lanzarote start je gewoon op deze site. Alle aanbieders op Lanzarote staan daarop vermeld. Ook vind je op deze site interessante reviews en tips ten aanzien van het huren van een auto op een plek als Lanzarote.
Bereid je hier voor en geniet vervolgens van je vakantie!

Lees ook zeker onze tips! Wij geven jou 10 ultieme tips voor het huren van een auto in Spanje!

de 10 ultieme tips voor het huren van een auto in spanje