Auto huren Lanzarote? 

Lekkere vakantie geboekt naar Lanzarote, het Noordelijkste eiland van de Canarische Eilanden? Zoek hier naar een geschikte auto om te huren op Lanzarote. Vergelijk de autoverhuurders!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Lanzarote

Mooie vakantie heb je in het vooruitzicht naar Lanzarote. Als meest noordelijke van de Canarische Eilanden, ligt het maar krap 100 kilometer voor de kust van Marokko. Maar het duurt toch wel even voordat je er bent gearriveerd. Je kunt natuurlijk met de boot gaan maar dan moet je eerst richting Zuid Spanje en ben je dagen onderweg. Vliegen is dus een gebruikelijkere optie. De vlucht duur een uurtje of 4 vanuit een Nederlands vliegveld.

Wanneer je vliegt naar Lanzarote dan heeft dat natuurlijk één groot nadeel. Je bent daar namelijk niet mobiel want je kunt je auto niet meenemen. Dat is jammer want Lanzarote is, afgezien van een ideale locatie voor een strandvakantie, ook een eiland waar van alles te zien is. Je kunt daarom het beste een auto huren op Lanzarote om daar iets van mee te krijgen.

Verken Lanzarote in je gehuurde auto

Het eiland is ongeveer 20 bij 60 kilometer en dat betekent dat wanneer je een auto gaat huren op Lanzarote, je in een week alles gezien kunt hebben. Wanneer je een auto gaat huren op een Zuid-Europese locatie als Lanzarote, dan wil je je vast van te voren even oriënteren. Misschien neem je wel kinderen mee en heb je daar ook autostoeltjes bij nodig. Heeft de verhuurder die? Omdat je in Lanzarote soms wel eens steile en bovendien onverharde wegen tegenkomt is het verstandig om een veilige auto te huren, wellicht een 4-wheel-drive.

De zoektocht naar een geschikte auto om te huren op Lanzarote start je gewoon op deze site. Alle aanbieders op Lanzarote staan daarop vermeld. Ook vind je op deze site interessante reviews en tips ten aanzien van het huren van een auto op een plek als Lanzarote.

Bereid je hier voor en geniet vervolgens van je vakantie.