EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!


EasyTerra Reviews

  Big car rent but get a small c

  Rented a ford mondeo and i got a opel crossland. I wanted a big car for my suitcases and now could not even fit in 1 2 suitcases. Had to put the back seats down. And when I said its not the same type of car they just siad it is the same type.\\r\\n\\r\\nWhen I got back i send a emal and got a response after 2 days they will ask if its correct. Now 15 days further still no response from them. How much work can it be to ask something like that.\\r\\n\\r\\nBoekings nummer Eu20979957-1

  Sterke punten
  Goede service voordat je betaald hebt

  Zwakke punten
  Slechte service nadat je betaald hebr

  Geen auto en geld kwijt

  :-( Geen goede ervaring gehad met EasyTerra Car rental. Ik had online een auto gehuurd, op te halen op Schiphol. Betaald met Creditcard. Toen ik op Schiphol kwam kon ik de auto niet meenemen.

  De borg kon alleen met Creditcard betaald worden, waarvoor een pincode nodig was. Die heb ik niet op mn creditcard. Weinig flexibiliteit, want op andere manieren kon er niet betaald worden.

  Toen ik belde met Easy Terra werd er in het geheel niet meegedacht en gelijk aan mn lot overgelaten. Al mn geld van de huur was ik kwijt en geen auto.

  Het stond blijkbaar in de kleine lettertjes. Maar het gebrek aan meedenken steekt me.

  Slechte service!

  nooit meer easyterra

  via easyterra auto gehuurd, bij aankomst aan het vliegveld in Athene mocht er maar 1 persoon mee het busje de auto ophalen bij Abbycars. Daar werd ik verplicht broker kosten te betalen, ff 170€. Volgens easyterra onacceptabel. Na 3 mnd wachten wij nog altijd op die terug storting. Gisteren jurische advies gevolgd en een aangetekend schrijven gestuurd. Mocht hij ( Tseerd Kramer) daar niet op reageren nemen we een advocaat. Deze kosten verhalen
  wij dan ook op easyterra. Ons gaan ze nooit meer terug zien

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  stiekem extra kosten doorrekenenp

  Easyterra

  Easy peasy, met easyterra.

  Je belt ze op en het wordt voor je geregeld. Wij zijn naar Ierland geweest, waar een auto echt wel goed van pas komt. Echt een aanrader om het te doen, ook het land zelf!

  EasyTerra

  Uitstekend bedrijf.

  Heerlijk getourd door Istanbul met een Renault Clio.

  easyterra.nl

  heb een goede ervaring met EasyTerra gehad, fijn om direct te zijn wat de prijzen zijn van andere maatschappijen.

  easy terra

  EasyTerra is een redelijk autoverhuur bedrijf tegen goede tarieven.

  Auto stond alleen niet precies geparkeerd op de plek waar ik wel uitvoerig over had gesproken met een medewerker. Dat was wat jammer.

  EasyTerra autoverhuur

  Haii,
  ik heb lekker met een Fiat Panda kunnen rondcruisen.

  4 euro per dag!

  Wel wat chagrijnige medewerkers wat ik altijd belangrijk vind bij een objectieve review.

Bezoek EasyTerra

Schrijf een review