CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.


CarDelMar.nl Reviews

  • De auto's hebben echt niet veel gereden, dat zie je aan hun kilometerstand. Dat is altijd heel weinig. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je heel oude auto's gaat rijden. Banden van de auto's zijn ook altijd nieuw, ze hebben nog veel grip, iets wat je zeker veiliger laat voelen.

    Sterke punten
    Veilig voelen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jet Koning op 30 september 2019 Reageer
  • Gewoon in een woord, geweldig. Geweldig is dit bedrijf ja. geweldig zijn de auto's, geweldig is het personeel, geweldig wordt mijn vakantie elke keer. Wil je ook zo geweldig als mij voelen huur dan hier je auto, waar wacht je nog op. Boek nog een auto vandaag.

    Sterke punten
    Alles is geweldig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Karin Kuipers op 30 september 2019 Reageer
  • Laat niemand je vertellen hoe geweldig dit bedrijf is. Ervaar het zeker zelf. Je moet zeker ook tot de club behoren. Niet erbuiten zijn. Leer kennis maken met een bedrijf waarbij hun personeel echt vriendelijk is en hun auto, daarover hoef ik echt niet te praten.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rudolf E. op 30 september 2019 Reageer
  • De auto die ik huur wordt altijd tot aan huis voor mij geleverd. Dat maakt mij leven echt makkelijker. Het huren van een auto doe ik ook gewoon via hun website. Nooit is iets fout gegaan. Dus je moet er gewoon geen twijfels meer hebben en jouw auto gewoon huren.

    Sterke punten
    Nooit iets fout gegaan

    Zwakke punten
    Geen

    Door Suzanne van Dam op 30 september 2019 Reageer
  • Doe zeker ooit iets in je leven dat buiten je comfortzone is. Door bijvoorbeeld een auto hier te huren die jij graag zou willen rijden, dat doe ik vaak hor. Ik houd ervan om dingen te doen die ik normaal niet zou doen, dat maakt het leven alleen maar leuker.

    Sterke punten
    Toffe auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Mark M. op 30 september 2019 Reageer
  • De auto die ik huur wordt altijd tot aan huis voor mij geleverd. Dat maakt mij leven echt makkelijker. Het huren van een auto doe ik ook gewoon via hun website. Nooit is iets fout gegaan. Dus je moet er gewoon geen twijfels meer hebben en jouw auto gewoon huren.

    Sterke punten
    Nooit iets fout gegaan

    Zwakke punten
    Geen

    Door Suzanne van Dam op 29 september 2019 Reageer
  • Niet dralen maar snel handelen, zeg ik altijd. Vooral bij het huren van een auto, waarover moet je nog nadenken. Te vertrouwen is dit bedrijf zeker. Bieden jouw nog ook de beste service. Dus je moet zeker snel handelen, voordat iemand anders jouw auto huurt.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Guido Post op 29 september 2019 Reageer
  • Als je bij dit bedrijf jouw auto huurt kan je ongelimiteerd kilometers maken, wat vaker niet het geval is bij andere bedrijven. Dat waren ook een van de redenen dat ik geen auto meer wilde huren. Dit bedrijf wilt echt niet op elke manier geld op je maken.

    Sterke punten
    Niet op elke manier geld op je maken

    Zwakke punten
    Geen

    Door Alida van Beek op 29 september 2019 Reageer
  • Je moet altijd kritisch zijn wanneer je jouw auto voor het eerst onder ogen krijgt. Je betaalt er keihard voor dus hoezo ga je niet kijken als alles van de auto goed werkt en als de auto wel de juiste auto is. Al deze dingen moet je zeker doen hoor, dit bedrijf heeft er ook geen moeite mee en alles is altijd goed.

    Sterke punten
    Alles is altijd goed

    Zwakke punten
    Geen

    Door Belinda C. op 29 september 2019 Reageer
  • Heb ik een wat sombere dag dan kijk ik altijd naar auto's. Dat maakt mij altijd weer wat vrolijker. Soms huur ik zelfs een auto, dan kan mijn dag helemaal niet meer stuk. Ik rij dan hele dag erin rond tot ik er zelf moe van wordt en een gevoel krijg dat het al genoeg is geweest.

    Sterke punten
    Maakt mijn dag

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marit Gelbero op 29 september 2019 Reageer
  • Soms weet ik echt niet welke auto ik moet kiezen. Zo'n ruime assortiment aan auto's hebben ze beschikbaar. Heb ik uiteindelijk eentje gekozen ben ik altijd blij met mijn keuze, ik probeer elke keer weer een ander auto uit, gewoon om te weten welke het beste is.

    Sterke punten
    Ruime assortiment aan auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jansje Scholten op 29 september 2019 Reageer
  • Luister wat je hart je zegt om te doen. Ik ben er zeker van dat het zegt om hier een auto te huren. Luister altijd naar jouw hart is wat men zegt. Wat heb je te verliezen door je auto hier te huren, juist helemaal niets. De auto's zijn ook nog goedkoop.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Henri W. op 29 september 2019 Reageer
  • Bij een ander bedrijf een auto huren, dat gaat het zeker niet meer worden. Wat ik hier ervaar. Zij nemen de klant is koning letterlijk en figuurlijk, dus waarom zou ik eigenlijk weg van hier willen gaan, nee man zo dom ben ik alweer niet. Zo houden hor jongens.

    Sterke punten
    Hier wordt ik al koning behandeld

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bertha K. op 29 september 2019 Reageer
  • Een toffe auto heb je gehuurd, is iets wat mijn zoon altijd tegen mij zegt. Ik denk bij mezelf ja toch schat een toffe auto hoort bij een toffe vader. Soms moet ik zelfs om lachen. Hier hebben ze ook veel stoere auto's ter beschikking. Kom en huur hier je auto.

    Sterke punten
    Stoere auto's ter beschikking

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jozef Janssen op 29 september 2019 Reageer
  • Op verschillende manieren kan je besparen met dit bedrijf, ga je voor het eerst een auto huren dan kan je gebruik maken van hun 5% korting. Heb je geluk hebben ze ook periodes waarbij ze je extra korting geven en al krijg je geen korting hun auto's zijn al goedkoop genoeg.

    Sterke punten
    5% korting bij jouw eerste keer

    Zwakke punten
    Geen

    Door Liz Rodriguez op 29 september 2019 Reageer
  • Wil jij je als een koning of een koningin voelen moet je hier je auto zeker huren. Ze zorgen er ook voor dat je je zo voelt. Niet eens als een prins of een prinses. Hier is klant zeker koning, ze willen echt dat jouw wensen vervult moet raken. Echt wat elk bedrijf moet overnemen.

    Sterke punten
    Ze willen dat jouw wensen altijd vervult moet raken

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jurre Dekker op 29 september 2019 Reageer
  • Niets en niemand zal dit bedrijf kunnen verslaan. De ervaring die zij hebben. Ze weten precies hoe ze een klant moeten behandelen. Al hoe moeilijk die klant ook mag zijn, een moeilijke klant als mezelf. Ik heb nooit gezien dat ze me onheus hebben behandeld.

    Sterke punten
    Ze weten precies hoe ze elke klant moeten behandelen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kevin T. op 29 september 2019 Reageer
  • Ik zag de prijzen van de auto's en ik dacht dat ik droomde. Ik dacht van nee dit kan zeker niet waar zijn, zulke goed kopen auto's. Dus ze zijn al goedkoop, maar hun auto's zien er erg goed uit. Dit kan je alleen bij dit bedrijf ervaren. De prijzen zijn echt te goed.

    Sterke punten
    Te goede prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Gijs Garcia op 29 september 2019 Reageer
  • Je moet echt doen wat je wilt in het leven. Het leven is echt kort, dus waarom niet jouw droom auto huren om voor een week of langer te rijden. Dan je dat ook van je lijst afhaken. Nu moeten wij als mensen echt zo denken. Met weinig geld kan je echt veel doen.

    Sterke punten
    Jouw droom auto huren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Chloe van der Linden op 29 september 2019 Reageer
  • Alle duizenden goede reviews over dit bedrijf zijn echt waar. Voordat ik mijn auto hier huurde las ik echt een aantal avonden de reviews, ze hadden altijd iets goeds over dit bedrijf te zeggen. Ik dacht laat mij dit eens een kans geven, en ja alle reviews hadden gelijk.

    Sterke punten
    Goede service en klantvriendelijkheid

    Zwakke punten
    Geen

    Door Chantal de Graaf op 28 september 2019 Reageer
  • Huur hier zeker je auto. Een advies die van een persoon komt die echt overal een auto heeft gehuurd bij een bedrijf die internationaal gevestigd is. De andere bedrijven houden je echt voor de gek man. Er is altijd wat mis met ze zeker 8 van de 10 keren. Bij dit bedrijf verloopt altijd alles goed.

    Sterke punten
    Alles verloopt prima

    Zwakke punten
    Geen

    Door Demi Smeets op 28 september 2019 Reageer
  • Over dit bedrijf kan ik zeker niet klagen. Er valt eigenlijk ook niets te klagen. Personeel die zijn echt klantvriendelijk, de auto's die rijden heerlijk. Van dag 1 tot de dag wanneer je auto moet inleveren is alles nog goed. Geen enkel probleem zal je met dit bedrijf ervaren.

    Sterke punten
    Geen enkel probleem met dit bedrijf ervaren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ilse Bakker op 28 september 2019 Reageer
  • Dat ik pas erachter ben gekomen dat er zo'n geweldig bedrijf bestaat kan ik mij echt niet voorstellen. Het bedrijf bestaat ook al jaren, daarom hebben ze zoveel ervaring. Je ziet het gewoon aan de manier hoe ze je behandelen. Altijd correct en netjes.

    Sterke punten
    Ze blijven altijd correct

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kaj F. op 28 september 2019 Reageer
  • Soms is het best nodig een auto te huren al wil je dat niet, stel er komen vakantiegangers op bezoek en jouw auto is niet zo ruim, dan wil je toch een ander alternatief zoeken dat zij toch een leuke vakantie hebben en dan huur ik hier gewoon een auto voor ons allen.

    Sterke punten
    Ruime auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Iris Koster op 28 september 2019 Reageer
  • Alles is echt duidelijk uitgelegd op hun website, hoe je een auto moet huren, hulp heb je echt niet meer nodig. Zelf mijn dochter opa kan hier zelfs een auto huren. Niets moeilijks daaraan, maar het kan zijn dat je soms toch een vraag hebt met betrekking tot de auto, dan staan ze je wel altijd graag bij.

    Sterke punten
    Staan je graag bij

    Zwakke punten
    Geen

    Door Frans van Beek op 28 september 2019 Reageer

Bezoek CarDelMar.nl

Schrijf je eigen review