CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.


Reviews over CarDelMar.nl

  • If it was possible to give ZERO stars, I would. This has been the most negative experience I have ever had with a car rental broker. Then only reason the fees seem so low is because the enormous amount of hidden fees that arrive at the car rental desk. By this time it is absolutely too late to cancel the reservation as the broker refuses to give you a discount. Brilliant plan at cheating hardworking customers. The customer service is completely unhelpful and says you only have the option of paying the desk fees and getting your rental car or paying for your reservation and not getting your car. I wouldn’t even recommend recommend this website to my worst enemy and definitely not to any friends or loved ones. Save your vacation and stay away!!!!

    Door Anna op 27 juni 2019 Reageer
  • Wat ik heb mogen ervaren met Cardelmar autoverhuur is gewoon geweldig. Er werd binnen 24uur contact met mij opgenomen. Een heel vriendelijke stem hoorde ik aan en dat gaf mij een beter gevoel over dit bedrijf. Ik kreeg een nette auto met een volle tank. Cardelmar autoverhuur is gewoon het beste.

    Sterke punten
    Smells scandalous sevrice

    Zwakke punten
    Geen

    Door Edward Wolters op 5 mei 2019 Reageer
  • Bij CarDelMar huur jij niet alleen tegen de mooiste tarieven. Jij huurt er ook de mooiste auto's.
    Voor elk land en bestemming hebben zij de perfecte auto en ze helpen je graag bij het uitzoeken. Huur vandaag nog bij CarDelMar en ervaar hun top service.


    Sterke punten
    voor elk land de beste auto

    Door Alfred de Lange op 5 mei 2019 Reageer
  • Er zijn alleen voordelen wanneer je jouw auto huurt bij autoverhuurbedrijf CarDelMar. Dit zeg ik omdat ik op mijn laatste vakantie in Zwitserland een auto heb gehuurd bij dit bedrijf. De auto was heel goed onderhouden, tevens hebben ze de laagste prijzen en kan je jouw boeking gratis annuleren.

    Sterke punten
    Goede service en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Stan C. op 4 mei 2019 Reageer
  • CarDelMar is naar mijn mening het beste autoverhuurbedrijf die er bestaat. Je hebt wereldwijd filialen en overal word je met alle geduld en liefde geholpen. Mocht je op reis gaan naar het buitenland, is een auto huren bij CarDelMar echt een aanrader.


    Sterke punten
    wereldwijd filialen

    Door Ivy Maas op 4 mei 2019 Reageer
  • Hier huur ik vaker mijn auto's. Een keertje had ik namelijk de auto niet meer nodig en kon mijn boeking gratis annuleren, wat bij andere bedrijven niet het geval is. Dit bedrijf stelt mij nooit teleur. Zij bieden altijd de beste service. Hier moet u zeker uw auto huren.

    Sterke punten
    Gratis annuleren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Dirk Koster op 3 mei 2019 Reageer
  • Als ik een auto huur kijk ik altijd naar de prijzen en de staat waarin de auto verkeerd. Wel bij autoverhuurbedrijf CarDelMar zijn de auto's in een heel erge goede staat voor een goede prijs. Ik huur nooit meer een auto bij een ander autoverhuurbedrijf.

    Sterke punten
    Laagste prijzen voor de beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Eline Evers op 3 mei 2019 Reageer
  • CarDelMar is zeer informatief en behulpzaam. hun klantenservice is top. Ik kreeg een goede uitleg over opties en mogelijke manieren om problemen te voorkomen, de hulpdesk legde me het systeem van hun uit. Dus het heeft me geholpen om de juiste beslissing te nemen over mijn auto.

    Sterke punten
    Goede service

    Door Michiel Heijden op 2 mei 2019 Reageer
  • Ik heb altijd een auto gehuurd bij CarDelMar en tot op heden geen ene teleurstelling. Of ik nou in Nederland zit of voor werk naar het buitenland moet.
    Mijn vaste plek om een auto te huren zal altijd CarDelMar blijven. Pluimpje.

    Sterke punten
    geen slechte ervaring

    Door Maaike Bos op 2 mei 2019 Reageer
  • CarDelMar heeft vriendelijke mensen die goed en praktisch meedenken. Geen onnodig gedoe over details achter de komma. Reserveren ging ook prima.
    Website is ook simpel te navigeren. Kortom: fijn bedrijf, klantgericht, flexibel. Aanrader wat mij betreft.

    Sterke punten
    vriendelijke mensen.

    Door Marco van de Pol op 1 mei 2019 Reageer
  • Wil jij een auto huren tegen een redelijke prijs?
    Dan kan jij dat doen via CarDelMar.nl
    Zij zijn niet alleen goedkoop. De service is ook top.
    Uit eigen ervaring zijn de auto's altijd schoon en ze rijden lekker. Waar wacht jij nog op?


    Sterke punten
    service is top

    Door Eduard Post op 1 mei 2019 Reageer
  • Als trouwe klant van het autoverhuurbedrijf CarDelMar mag ik niet klagen. Als ik in het buitenland ben huur ik mijn auto tegen een zeer laag tarief. Ik vraag ook altijd naar een auto naar keuze en dat wordt ook geregeld. Ik vind het zo fijn dat mijn zaken goed afgehandeld wirden. Ga zo door CarDelMar.

    Sterke punten
    Ze zijn snel en bieden goede service

    Door Neeltje Timmermans op 30 april 2019 Reageer
  • Ik vind altijd een huur auto die bij me past. Lekker klein en flexibele. Hoef niet lang naar een parkeerplaats te zoeken. Dit bedrijf doet et goed. Geschikte prijzen en ook nog mooie auto's. Gaat u op reis? Heeft u een auto nodig? Raad ik u aan om het hier te proberen.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jeltje van de Velde op 30 april 2019 Reageer
  • CarDelMar garandeert goede prijzen. Het is zeer betaalbaar voor iedereen. Ze hebben ook verschillende auto's beschikbaar. U kunt ook op elk moment gratis annuleren. Alles wordt online geregeld en zo hoef je niet veel te doen. Helpdesk is ook gemakkelijk te bereiken.

    Sterke punten
    goede prijzen , verschillende auto's beschikbaar

    Door Lana L. op 29 april 2019 Reageer
  • Voor de meeste autoverhuurbedrijven geldt een beperkte kilometer tarief en bij meer verbruik moet je bijbetalen. Dit is niet het geval bij CarDelMar. Mijn auto huur ik tegen een gewenste tarief en mag kan mij makkelijk verplaatsen zonder te letten op de kilometerstand. Dit is een zeer goede service die ze aanbieden.

    Sterke punten
    Geen bij betalingstarieven

    Door Erwin Peeters op 29 april 2019 Reageer
  • Elke keer als ik weer een auto hier huur ben ik dik tevreden. Elke keer weer een auto in een heel goede staat en die heel goed is onderhouden. De prijzen zijn goed voor de auto die je krijgt. De beste service bieden zij ook nog. Dit bedrijf blijft altijd mijn eerste keus!

    Sterke punten
    Beste service en de beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Tim de Vos op 28 april 2019 Reageer
  • Vroeger droomde ik altijd ervan om een mooie auto te rijden. Het is nog niet gelukt om n te kopen. Daarom huur ik mijn ideale auto bij het bedrijf CarDelMar. Ik geef een merksoort aan en een lijst wordt mij opgestuurd om te kiezen voor het gewenste tarief dat ik kan permitteren. Ze zijn mijn nummer n autoverhuurbedrijf.

    Sterke punten
    Keuze in verschillende autosoorten

    Door Luna Smeets op 28 april 2019 Reageer
  • Hier vind uw huurauto in meer dan 70 landen over de hele wereld, dat maakt het makkelijk om dan over heel wat landen dan auto' te verhuren. Lage prijzen,Gratis annulering,restitutie van eigen risico, geen creditcardtoeslagen en ruime keuze aan auto's en locatie.

    Door Leonardus de Lange op 27 april 2019 Reageer
  • Laatst hadden wij een "girls trip" lekker op vakantie maar toen hadden wij zin om te gaan touren. Dus maakten wij contact met CarDelMar. Voordat je dacht hadden wij een auto waarin wij allemaal pasten. We hebben de tom-tom aangezet en hebben de hele avond getourd.

    Sterke punten
    Makkelijk te contacten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Louisa L. op 27 april 2019 Reageer
  • Bij CarDElmar kun je terecht voor zeer voordelige wereldwijde autoverhuur. Het maakt niet veel uit welk model auto je huurt of gewoon een praktische auto zoekt, bij CarDelMar bent je altijd verzekerd van een scherpe prijs. Wij hebben een groot aanbod, van kleine auto?s tot lekker luxe opties. Bovendien zijn de prijzen inclusief onbeperkte kilometers en profiteer je altijd van de beste service.

    Door Hermina Jones op 26 april 2019 Reageer
  • met cardelmar bespaar je tot wel 50 %. Bij geen enkele andere autoverhuur bedrijf zal je zo een grote korting krijgen voor het huren van een auto. Je kiest gewoon een auto die bij je past en bij het doel van het huren van de auto . de klanten service is ook heel erg goed.

    Sterke punten
    50% korting. wees op tijd

    Door Hubertina de Haan op 26 april 2019 Reageer
  • Cardelmar is echt de beste. Gewoon de beste service krijg je als klant. Prijzen mag je vergelijken en je zal zelf zien dat je veel goed koper uitkomt. Ik Zou dit bedrijf wel willen aanraden bij een ieder. Wat ook een pre is is dat het 100% risico vrij is. Denk niet te Lang na en sla je slag.

    Sterke punten
    De beste

    Door Rutger de Graaf op 25 april 2019 Reageer
  • Huren via CarDelMAr.nl komt je niet alleen voordelig te staan, maar ook heel goedkoop.
    Ze staan wereldwijd gevestigd. Dus waar je je ook bevind, huren bij hun is altijd een mogelijkheid.

    Sterke punten
    wereldwijd gevestigd

    Door Kai de Vos op 25 april 2019 Reageer
  • Als ik op vakantie ga huur ik mijn auto altijd bij autoverhuurbedrijf CarDelMar. Dit omdat zij wereldwijd gevestigd zijn in meer dan zeventig landen. Ik heb nu al vijf keren een auto bij ze gehuurd en ben nooit teleurgesteld geweest. Echt een aanrader om uw auto hier te huren.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Willempje Maas op 24 april 2019 Reageer
  • Ik was opzoek naar een redelijke huurauto en ik kon helemaal niet vinden de meeste waren niet klantvriendelijk ruw en al maar toen ik CarDelMar heb gevonden dacht ik ook dat ze zo waren maar nee hoor ik vind ze de beste tot nu toe ze zijn vriendlijk en je kan een heel mooi en schoon auto vinden voor een zeer redelijke prijs.

    Sterke punten
    Je kan de juiste auto vinden voor een redelijke prijs

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Loes O. op 24 april 2019 Reageer

Bezoek CarDelMar.nl

Schrijf je eigen review over CarDelMar.nl