Huurauto Oostenrijk

autoverhuur oostenrijk

Een auto huren in Oostenrijk? Rij door dit prachtige bergachtige land en verken de Alpen! Je kan naar de hoofdstad: Wenen of naar Salzburg en daar winkelen in de winkelstraat Getreidegasse. Wil je liever nog meer natuur zien? Je vindt in het dorp Krimml de grootste waterval van Europa, in het nationale park Hohe Tauern, de Krimmler Wasserfälle. Er is veel te zien en te beleven in Oostenrijk! 

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Get Around

Wat wil jij gaan doen in Oostenrijk?

Wanneer je op vakantie gaat naar Oostenrijk of er om een andere reden een periode verblijft, dan is het verstandig om er een auto te huren. Doordat de verschillende steden in Oostenrijk vaak in verschillende dalen zijn gelegen, kan het best wel even duren voordat je van A naar B bent. Hoewel het openbaar vervoer er prima is, is het dan toch het snelst om met de auto te gaan. Je kunt dan gemakkelijk naar de geweldige attracties rijden die het land rijk is. Leuke dorpjes, mooie meren en watervallen, uitkijkpunten en gezellige restaurants.

Autohuren Oostenrijk verkennen

Het rijden met een auto in Oostenrijk is op zich al een hele belevenis. Denk maar eens aan de “Großglockner Hochalpenstraße”. Door een auto te huren kun je deze prachtige tolweg rijden die van de deelstaat Salzburg naar Karinthië in het zuiden voert. De weg is bijna 50 kilometer in lengte en voert je tot boven de 2.500 meter. Door een auto te huren en een dergelijke route te rijden, zie je letterlijk het dak van de alpen van achter je autoraampje. 

Auto huren Oostenrijk: Waar? 

Het antwoord is heel eenvoudig: een auto huren in Oostenrijk doe je hier via deze website. Hier zoek je namelijk naar de grotere plaats in Oostenrijk waar jij (in de buurt) zult verblijven en je krijgt in één oogopslag te zien welke verhuurders hier allemaal actief zijn. Het is niet verstandig om zo maar de eerste de beste auto te huren. Bestudeer de aanbieders en hun aanbod even goed en let vooral ook op de opmerkingen die eerdere huurders maken. Zowel positieve als negatieve ervaringen met autoverhuurbedrijven in Oostenrijk zijn hier weergegeven. Jij kunt daar je voordeel mee doen.

Op deze website vind je ook andere tips met betrekking tot het huren van een auto in een land als Oostenrijk en elders. Voor Oostenrijk is het in elk geval belangrijk je te realiseren dat je een auto huurt die genoeg vermogen heeft om met snelheid bergop te rijden. Dat geeft een veiliger gevoel. 

De temperatuur op hoogte is vaak fris maar gelukkig beschikt iedere auto over verwarming. Neem er echter ook een die van airco is voorzien want de temperaturen in de dalen kunnen aardig oplopen in Oostenrijk.

We wensen je een prettig verblijf en succes met het huren van een auto met als startpunt onze site.