• Doe dingen die jij wilt. Soms moet je gewoon doen waarin je zin hebt, naar niemand luisteren en gewoon luisteren naar je zelf. Je werkt er zeker hard voor om je zo af en toe te verrassen met iets die jij graag wilde doen, iets als je droom auto huren.

    Sterke punten
    Je droom auto kunnen huren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marc Kuipers op 19 september 2019 Reageer

  • Let zeker erop waar je auto huurt. Je moet zeker niet overal jouw auto huren. Want soms kan het nog verloren geld zijn geweest, want je krijgt jouw auto nooit. Daarom moet je een auto huren bij een bedrijf die je kan vertrouwen en bedrijf niet als autoverhuurbedrijf CarDelMar.

    Sterke punten
    Je kan ze vertrouwen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendrikje Davis op 19 september 2019 Reageer

  • Stel je neemt gewoon een kijkje op hun website en besluit contact te maken met hun klantenservice. Al zou je geen auto huren, misschien wilde je gewoon iets informeren, zal je een auto huren. Ze zijn zo goed in het praten dat je uit het niets een auto gaat willen huren.

    Sterke punten
    Beste klantenservice

    Zwakke punten
    Geen

    Door Geesje Smits op 18 september 2019 Reageer

  • Een auto hier huren vind ik altijd prettig. Het is heel snel gedaan, daarvan houd ik. Zolang iets te lang duur heb ik er geen zin meer in en wordt ik echt boos. Nog nooit problemen ervaren met dit bedrijf. Altijd is alles top van hun auto's tot hun klantenservice.

    Sterke punten
    Alles is snel gedaan

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marijke de Wit op 18 september 2019 Reageer

  • Niets en niemand zal mijn gedachten veranderen om hier weer een auto te huren. Vorig maand was het mijn eerste keer en ik ben zo verliefd geraakt op hun bedrijf. Personeel die zo lief zijn, alsof ze geen zorgen hebben en voor dat bedrijf leven. Echt klantvriendelijk zijn zij.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk personeel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anna Zutphen op 18 september 2019 Reageer

  • Mijn dochter en ik hadden een afspraak, als ze over gaat gaan wij een stoere auto huren en een fotosessie ermee doen. Zij ging over en zij mocht natuurlijk de auto ook uitkiezen die zij graag wilde. Ze was het gelukkigste kind ter wereld die dag. Zo zou ik mijn kind elke dag willen zien.

    Sterke punten
    Maakt men blij

    Zwakke punten
    Geen

    Door Claudia T. op 18 september 2019 Reageer

  • Auto huren kan heel gemakkelijk gebeuren. Mijn oma zelf van zeventig jaar kan zelf een auto huren op hun website. Rijden zelf doet ze niet meer, maar stel wij op vakantie bij haar gaan dan doet zij het voor ons. Zij wilt ook nog macht in eigen handen hebben.

    Sterke punten
    Makkelijk je auto huren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Adriana Vissers op 18 september 2019 Reageer

  • Kinderen zijn soms heel moeilijk, vooral wanneer je drie hebt die in leeftijd niet zoveel van elkaar verschillen. Ik heb dan een ruime auto nodig als ik eentje moet huren, dan zitten ze niet zo dichtbij op elkaar. Dan vechten ze ook wat minder. Dat vind ik bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Ruime auto's ter beschikking

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hermina Vink op 18 september 2019 Reageer

  • Wil je dat alles goed afloop als je een auto huur, huur dan hier zeker je auto. Zonder problemen en hoofdpijn krijg je de auto die je hebt gehuurd in jouw handen. De auto zelf gaat jouw ook nooit problemen geven. Ze rijden echt lekker en je zal zeker hier weer terug komen.

    Sterke punten
    Auto's rijden lekker

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lana O. op 18 september 2019 Reageer

  • Huur je auto zeker niet bij een ander bedrijf. Soms neppen ze je echt. Soms komen er ook nog extra kosten bij kijken, waarvan jij helemaal niet over wist. En jij die niet beter weet huurt die auto ook nog. Niet doen mensen. Dit bedrijf houdt je echt niet voor de gek.

    Sterke punten
    Houdt je niet voor de gek

    Zwakke punten
    Geen

    Door Paulus de Boer op 18 september 2019 Reageer

  • Dingen komen niet zomaar op jouw pad. Ik zag dit bedrijf heel toevallig, het trok mij heel erg aan, maar dacht ook tja wanneer heb ik een auto nodig. Geloof het of niet mijn auto brak uit het niets en moest toen een auto huren. Hier besloot ik toen mijn auto te huren. Als ik een auto nodig heb zal ik zeker weer hier komen.

    Sterke punten
    Beste service en de beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jantje de Bruijn op 18 september 2019 Reageer

  • Ik kan me niet voorstellen dat ik vroeger zoveel uitgaf aan auto's. Echt niet. Vanaf ik bij dit bedrijf huur bespaar ik heel veel hor. Daarom als je een auto huurt moet je echt goed gaan kijken waar het goedkoopst is en nog de beste auto's te bieden heeft.

    Sterke punten
    Het goedkoopst

    Zwakke punten
    Geen

    Door Julian Kuiper op 18 september 2019 Reageer

  • Zochten we naar een specifiek model auto. Echter konden we het nergens vinden, geen enkel ander bedrijf had het. Wat een teleurstelling. Ik wilde eigenlijk hier niet eens proberen. Ik kon geen negatief antwoord meer aan. En je dacht het of niet dit bedrijf had de auto wel.

    Sterke punten
    Hebben verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Thijs Wolters op 17 september 2019 Reageer

  • Mijn ouders waren vorig week dertig jaren getrouwd. Een groot feest werd er gegeven en ik was verantwoordelijk voor de auto. Hier huur ik altijd mijn auto en heb nooit problemen ervaren dus besloot hier de auto te huren, omdat die dag sowieso niets fout mocht gaan.

    Sterke punten
    Nooit een probleem gehad

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jasmijn Smits op 17 september 2019 Reageer

  • Dingen gaan soms niet hoe jij het wilt en dan ben je genoodzaakt de auto af te zeggen die jij had gehuurd. Hier maken ze echt geen probleem van. De annulering is ook nog gratis. Daarom vind ik dit bedrijf echt een goed bedrijf en kom ik altijd hier om mijn auto te huren.

    Sterke punten
    Gratis annulering

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jolanda Tremblay op 17 september 2019 Reageer

  • Een auto huren kan veel stress met zich mee brengen, vooral als het je eerste keer is. Je huurt de auto met veel angst in je. Zoveel vragen als de auto wel de juiste is, ben je zeker dat je het voor de juiste datum hebt geboekt, ga je de auto wel op de juiste tijdstip beschikbaar krijgen, maar dat hoeft niet zo te zijn als je de auto hier huurt.

    Sterke punten
    Je hoeft niet bang te zijn

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kirsten Linden op 17 september 2019 Reageer

  • Dingen kunnen vaak verkeerd gaan bij het online huren van je auto. Dat is het geval als je jouw auto huur bij een ander bedrijf. Wil je dat heel gemakkelijk je auto huren zonder een probleem, moet je zeker bij dit bedrijf wezen. Huur je auto en ervaar het zelf.

    Sterke punten
    Gemakkelijk je auto huren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sylvia van den Heuvel op 16 september 2019 Reageer

  • Ben jij een geweldig persoon en wil je ook een geweldige auto, moet je jouw auto bij een geweldig bedrijf huren. Een geweldig bedrijf net als autoverhuurbedrijf CarDelMar.nl. Jouw ervaring zal even geweldig zijn als de auto zelf. Je zal nooit een probleem ervaren met de auto's.

    Sterke punten
    Geweldige auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Joanna Broek op 15 september 2019 Reageer

  • Ze hebben echt veel model auto's beschikbaar. Ik heb soms een SUV nodig als ik met heel mijn gezin op stap wil of ik heb soms een busje nodig als mijn vader en moeder bij komen. Ik heb dan een auto nodig die wat ruimer is en iedereen genoeg plek voor zich zelf heeft.

    Sterke punten
    Vele modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Paulus Bosch op 15 september 2019 Reageer

  • Waarop wacht je nog om een auto te huren, doe dat nu als je het nodig hebt. Door jouw boeking van te voren te plaatsen weet je zeker dat je auto beschikbaar is. Er huren hier echt veel mensen auto's, dus het is mogelijk dat jouw auto juist niet beschikbaar is, maar dat komt zelden voor.

    Sterke punten
    Je vindt zeker jouw auto

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marije Bosch op 15 september 2019 Reageer

  • Op advies van mensen heb ik hier een auto gehuurd, ook omdat ik heel veel ben gaan lezen over dit bedrijf. Echt weinig slechte reviews, die zullen er altijd zijn. Maar er waren echt heel veel goede reviews. Ze zijn gewoon een geweldig bedrijf, ik weet echt niet waarom iemand dit bedrijf een 1 ster zou willen geven.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Roel Scholten op 15 september 2019 Reageer

  • Je kan echt veel besparen door een auto te huren als je op reis bent. Vooral door een auto te huren bij dit bedrijf. Ik overdrijf echt niet. Ervaar het maar door een auto hier te huren, je hoeft niet eens op vakantie te zijn. Je kan hier gewoon een auto huren voor wanneer je die nodig hebt.

    Sterke punten
    Geld besparen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Amy van Veen op 15 september 2019 Reageer

  • Hier is het proberen waard om jouw auto te huren. Ik zelf heb nooit klachten over dit bedrijf. Mijn auto ziet er altijd piek fijn uit. Altijd de auto die ik wil met de opties die ik wil. Alles werkt prima, vooral de remmen dat is de aller belangrijkste.

    Sterke punten
    Alles werkt prima

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bernard Smit op 15 september 2019 Reageer

  • Mijn zusje komt vaak bij mij op vakantie en dan leent ze altijd mijn auto. Ik zit dan vaak zonder vervoer, wat ik niet gewend ben. Ik wil mij namelijk ten alle tijden kunnen verplaatsen. Ik huur dan hier een auto. Zo verwen ik me zelf dan elke keer weer met een andere auto.

    Sterke punten
    Goedkope prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Henriette Schipper op 15 september 2019 Reageer

  • Soms heb je niet zoveel geld op zak en wil je graag een auto huren. Samen met dit bedrijf kan je de auto vinden die in jouw budget past. Auto huren hoeft helemaal niet duur te zijn, vooral bij dit bedrijf niet. Niet zomaar zijn zij het goedkoopste bedrijf om jouw auto te huren

    Sterke punten
    Zeker een auto die in jouw budget past

    Zwakke punten
    Geen

    Door Richard Kuijpers op 15 september 2019 Reageer