Reviews over Autoverhuurders


  rentalcars

  Review over Rentalcars

  betrouwbaar snel en professioneel

  auto

  Review over HolidayCars.com

  puike auto van holidaycars kunnen huren, aanrader en niets te klagen.

  huurauto Skyscanner

  Review over Skyscanner

  Ja nou ik vond het dan wel ok maar ik denk dat het een beetje standaard en formeel was. Zeg maar, wat kil en afstandelijk.

  rentalcars

  Review over Rentalcars

  Hoi. Ik was in eerste instantie onzeker, omdat ik zag dat je een voucher bij moest hebben als aankoopbewijs. Dit omdat ik vaak nogal slordig ben en dingen vergeet. Heb dus extra kopiën gemaakt en deze op andere plekken in mijn bagage verstopt. Hihi. Het is helemaal goed gekomen gelukkig. Ik vond het ook een fijne website om te boeken. Groetjes, Jacoba

  Rental cars

  Review over Rentalcars

  Vond het echt een heel fijn bedrijf dat goed luisterde toen ik ze wat vroeg over de betaalmogelijkheden via de telefoon, waarna ik direct besloten had om een auto te boeken.

  Rentalcars

  Review over Rentalcars

  Zo dat was ie weer, de herfstvakantie volbracht in Tunesië dit keer en we hadden de Chevrolet Aveo tot onze beschikking. Idealer kan niet, aangezien deze wijze van transport ons echt in staat stelt om elke plek te kunnen bezoeken daar. Schitterend, echt waar. De auto stond netjes op tijd klaar.

  Rentalcars

  Review over Rentalcars

  Lekker snel en veilig en een instantie waar je van op aan kunt. Van begin tot eind goede transparantie en geen gedoe. Erg fijne dienst.

  goed

  Review over Rentalcars

  Rentalcars is goed. Niks te klagen. Dat dus.

  auto rental cars

  Review over Rentalcars

  Hai de auto die ik van Rental Cars heb gehuurd was echt fijn. Ik vond de klantenservice ook erg spontaan.

  rentalcars.com

  Review over Rentalcars

  Goedkope auto kunnen scoren op dit platform. duurde wat lang voordat alles geregeld was maar toen dat eenmaal rond was was het opzich wel een prima service.

  autoeurope car

  Review over Auto Europe

  Auto Europe - meer heb je niet nodig voor een huurauto. Vlekkeloze afhandeling, zeer aandachtige customer service, en gewoon goede deals die bij onze groep paste. Doen.

  Alamo auto

  Review over Alamo

  Rondritje gemaakt in Kroatië, was me prima bevallen. Betaling verliep lekker makkelijk.

  Zwakke punten
  geen

  auto Avis

  Review over Avis

  Dik in orde allemaal, vond ik.

  Amoma

  Review over Amoma

  Mwa deze bedrijf komt zijn afspraken wel na maar vond gewoon de hele procedure wat onprofessioneel

  Curacao autoverhuur

  Review over Curacao Rentalcars

  Goedemiddag, even een snelle beoordeling: Curacao Rentalcars is een uitstekende organisatie die het beste met je voor heeft en die kijkt naar je situatie om het best mogelijke model uit te kiezen. Daarbij zijn de annuleringsvoorwaarden beter dan bij het voorgaande bedrijf waar ik was.

  budget

  Review over Budget

  Hoi. ik moest ff een huurauto hebben in nederland om wat zaken te regelen en de kia picanto deed het prima maar weet niet zeker voor buitenlandse tripjes

  Easyterra

  Review over EasyTerra

  Easy peasy, met easyterra. Je belt ze op en het wordt voor je geregeld. Wij zijn naar Ierland geweest, waar een auto echt wel goed van pas komt. Echt een aanrader om het te doen, ook het land zelf!

  CarDelMar

  Review over CarDelMar.nl

  Ik heb in een recentelijk verleden een auto kunnen huren van CarDelMar waar ik erg dankbaar voor ben, en ik heb in principe weinig te klagen over het bedrijf.

  europcar.nl

  Review over Europcar

  Wat een makkelijke site! Ik heb al meerdere malen een auto gehuurd maar nadat ik EuropCar heb ingeschakeld, vraag ik me af waarom het bij de meeste allemaal zo complex is geregeld. Het is echt een fluitje van een cent om een wagen mee te nemen van Europcar en de tarieven zijn ook niet al te griezelig. Doen!

  Happy Car

  Review over Happycar

  hoi hoi hoiii ik heb echt een hele toffe tijd meegemaakt deze herfst en dat wilde ik graag even delen want happycar heeft het mede mogelijk gemaakte echt super ik ben ze heel erg dankbaar

  Bidvest

  Review over Bidvest

  Wat was dit een fantastisch bedrijf, zeg. Ik bedacht me onlangs dat ik nog niks had laten weten terwijl ik en de meiden ons enkele weken terug uitmuntend hebben vermaakt op vakantie!

  Holiday Cars

  Review over HolidayCars.com

  Het was me een genoegen om met Holiday Cars erop uit te gaan.

  Uitmuntend

  Review over DoYouSpain

  DoYouSpain autoverhuur is een bedrijf van de hoogste orde. In mijn leven heb ik al talloze keren een auto gehuurd voor uiteenlopende redenen. Echter viel het me op dat er bij DoYouSpain echt een hele soepele manier van werkwijze gehanteerd wordt, en dat je direct kunt zien welke auto en welke plaats precies het goedkoopst is. Sla dit op in je boekje met tips. In ieder geval als je naar Spanje gaat.

  drivy.de

  Review over Drivy

  he, wat een handige website! Meteen een auto kunnen huren zonder te hoeven twijfelen.

  AB Car Rental

  Review over AB Car Rental

  Steengoed. Echt een topper vergeleken met de rest.