• Dit zijn oplichters! Je wordt verplicht om een zeer dure verzekering aan te kopen. 200€ voor 10 dagen in ons geval. Gewoon schandalig! Zeer af te raden!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Door Kim Ravn op 11 mei 2019 Reageer

 • Wat ik heb mogen ervaren met Cardelmar autoverhuur is gewoon geweldig. Er werd binnen 24uur contact met mij opgenomen. Een heel vriendelijke stem hoorde ik aan en dat gaf mij een beter gevoel over dit bedrijf. Ik kreeg een nette auto met een volle tank. Cardelmar autoverhuur is gewoon het beste.

  Sterke punten
  Smells scandalous sevrice

  Zwakke punten
  Geen

  Door Edward Wolters op 5 mei 2019 Reageer

 • Verhuizen naar een andere locatie kost geld omdat je een aantal keren op en neer moet rijden om alles te vervoeren. Ik heb online een vrachtwagen besteld bij het autoverhuurbedrijf Sixt voor n keer rijden tegen een scherpe prijs. Ze hebben mij de mogelijkheid geboden om zelf de locatie te bepalen waar ik wagen wil ophalen en terug wil inleveren. Hun service is geweldig.

  Sterke punten
  Snelle klantenservice

  Zwakke punten
  Niets

  Door E. Scholten op 5 mei 2019 Reageer

 • Bij CarDelMar huur jij niet alleen tegen de mooiste tarieven. Jij huurt er ook de mooiste auto's.
  Voor elk land en bestemming hebben zij de perfecte auto en ze helpen je graag bij het uitzoeken. Huur vandaag nog bij CarDelMar en ervaar hun top service.


  Sterke punten
  voor elk land de beste auto

  Door Alfred de Lange op 5 mei 2019 Reageer

 • Als ik in Nederland ben huur ik snel en gemakkelijk een auto bij autoverhuur Sixt. Er zijn 19 vestigingen waardoor ze overal bereikbaar zijn. Maakt niet uit waar ik op dat moment bent. Het is alleen maar bellen en aangeven wat voor type auto en welk model ik nodig heb. Mijn huurauto kan ik dan elk moment afhalen.

  Sterke punten
  Bieden een snelle service

  Zwakke punten
  Niets

  Door Bjrn Smeets op 5 mei 2019 Reageer

 • Het is fijn voor mij als klant, dat ik op verschillende vestigingen een auto kan huren bij Sixt.
  Ze hebben er een geheel ruim assortiment, dus je hebt het voor het kiezen. Trouwens, Sixt is helemaal niet duur.
  Huur vandaag nog je auto bij Sixt.

  Sterke punten
  keuzes zat

  Door Frederik Evers op 4 mei 2019 Reageer

 • Er zijn alleen voordelen wanneer je jouw auto huurt bij autoverhuurbedrijf CarDelMar. Dit zeg ik omdat ik op mijn laatste vakantie in Zwitserland een auto heb gehuurd bij dit bedrijf. De auto was heel goed onderhouden, tevens hebben ze de laagste prijzen en kan je jouw boeking gratis annuleren.

  Sterke punten
  Goede service en de beste prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Door Stan C. op 4 mei 2019 Reageer

 • Ik hou van ruime auto's. Maar ik wil er ook niet teveel voor uitgeven. Bij dit bedrijf kom ik elke keer weer aan mijn trekken. Elke keer weer andere modellen auto's beschikbaar voor een heel goede prijs. De modellen auto's die ik huur zal ik nergens anders goedkoper vinden.

  Sterke punten
  De laagste prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Door Barend Broek op 4 mei 2019 Reageer

 • Ik heb onlangs Rentalcars ontdekt. voor mijn eerste ervaring heb ik niets dan goede dingen te zeggen. Ze hebben verschillende auto's beschikbaar. Ook auto's naar mijn keuze. Rentalcars garandeert ook top prijzen. Ik zal de volgende zeker weer voor Rentalcars kiezen!

  Sterke punten
  verschillende auto's , beste prijzen

  Door Patricia Dijkstra op 4 mei 2019 Reageer

 • Mijn favoriete auto verhuur bedrijf is Alamo. Wanneer ik ben met vakantie heb ik altijd vervoer. Mijn auto is van te voren gereserveerd. Ze geven korting en dat vind ik heel voordelig. Ik geniet van hun goede service mogelijkheden en dat doet me goed.Ga zo door Alamo.

  Sterke punten
  Ze biedengoede service

  Door L. Timmermans op 4 mei 2019 Reageer

 • Mijn vriendin zou op vakantie komen in Nederland en zij zou namelijk bij mij logeren. Zij vertelde mij altijd hoe stoer ze de BMW i8 Roadster vond en het altijd ooit wilde rijden. Ik besloot haar wensen te vervullen en huurde deze auto bij autoverhuurbedrijf Sixt. De auto was heel erg goed onderhouden en natuurlijk had ik een blijde vriendin.

  Sterke punten
  Verschillende modellen auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Door Martinus de Koning op 4 mei 2019 Reageer

 • Omdat ik vaak reis voor mijn werk en daarbij vaak gebruik maak van huurauto's ben ik in zee gegaan met RentalCars. Ondanks je geen geld op zak hebt kan je altijd terecht bij hun. Met je credit card of je debit card. De reden dat ik voor hun kies is vooral omdat je veel bespaard. Je komt goed er heel koper uit.

  Sterke punten
  Voordelig en besparend

  Door Agnes Murphy op 4 mei 2019 Reageer

 • CarDelMar is naar mijn mening het beste autoverhuurbedrijf die er bestaat. Je hebt wereldwijd filialen en overal word je met alle geduld en liefde geholpen. Mocht je op reis gaan naar het buitenland, is een auto huren bij CarDelMar echt een aanrader.


  Sterke punten
  wereldwijd filialen

  Door Ivy Maas op 4 mei 2019 Reageer

 • Hier huur ik vaker mijn auto's. Een keertje had ik namelijk de auto niet meer nodig en kon mijn boeking gratis annuleren, wat bij andere bedrijven niet het geval is. Dit bedrijf stelt mij nooit teleur. Zij bieden altijd de beste service. Hier moet u zeker uw auto huren.

  Sterke punten
  Gratis annuleren

  Zwakke punten
  Geen

  Door Dirk Koster op 3 mei 2019 Reageer

 • Je kan zelf kiezen welke auto je huurt. Voor elk budget is een mooie auto. Je betaald en krijgt een bewijsje daarvan. Die laat je zien en je kan meteen lekker wegrijden met jou gehuurde auto. Alles word helemaal en goed voor je geregeld door de verhuurder.

  Door Henri Taylor op 3 mei 2019 Reageer

 • Ik denk dat je nergens anders een auto krijgt voor de prijzen van dit autoverhuurbedrijf. De verschillende modellen auto's die zij beschikbaar stellen vind jij nergens anders. Dus heb jij een auto nodig voor een kleine groep of een wat een grotere groep moet u wezen bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Verschillende modellen auto's voor de beste prijs

  Zwakke punten
  Geen

  Door Ferdinand Lee op 3 mei 2019 Reageer

 • Vergeleken met andere autoverhuurbedrijven vind ik Sixt de beste. Als eerste zijn de prijzen voordelig ten tweede hebben ze een uitstekende 24/7 klantenservice. Sixt heeft ook aantrekkelijke aanbiedingen. Hun applicatie en website zijn eenvoudig te navigeren.

  Sterke punten
  voordelige prijzen en uitstekende service

  Zwakke punten
  geen

  Door Sjoerd de Koning op 3 mei 2019 Reageer

 • Autoverhuur Sixt is en blijft de beste keus voor mij. Je vindt er niet alleen je gewenste auto, maar ook nog goede service en verlening van assistentie tegen de beste tarieven. Maakt niet uit of je nou in Nederland of Frankrijk zit, bij Sixt staat er altijd een voertuig voor je klaar.

  Sterke punten
  goede service en verlening van assistentie

  Door Jeroen Tillaart op 3 mei 2019 Reageer

 • Als ik een auto huur kijk ik altijd naar de prijzen en de staat waarin de auto verkeerd. Wel bij autoverhuurbedrijf CarDelMar zijn de auto's in een heel erge goede staat voor een goede prijs. Ik huur nooit meer een auto bij een ander autoverhuurbedrijf.

  Sterke punten
  Laagste prijzen voor de beste auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Door Eline Evers op 3 mei 2019 Reageer

 • Wij huren al een aantal jaar via RentalCars. Allereerst hebben zij vaak mooie aanbiedingen en is hun site overzichtelijk. Hun Klantenservice is ook niet slecht. Boeking van een auto gaat ook heel snel. Ik blijf toch wel klant bij Rentalcars. Ik blijf toch wel een klant van Rentalcars.

  Sterke punten
  snel en website is overzichtelijk

  Door Maaike van Veen op 3 mei 2019 Reageer

 • Ik had een afspraak met een ander bedrijf maar het duurde zolang voor dat ik die auto kon afhalen.
  Bij alamo autoverhuur bedrijf ging dat heel snel.
  Los dat het snel reserveren is
  Hebben ze ook lage prijzen.
  Ik ben heel erg tevreden met ze en hun auto's zijn super comfortabel en schoon.

  Door Kelly F. op 3 mei 2019 Reageer

 • CarDelMar is zeer informatief en behulpzaam. hun klantenservice is top. Ik kreeg een goede uitleg over opties en mogelijke manieren om problemen te voorkomen, de hulpdesk legde me het systeem van hun uit. Dus het heeft me geholpen om de juiste beslissing te nemen over mijn auto.

  Sterke punten
  Goede service

  Door Michiel Heijden op 2 mei 2019 Reageer

 • Gaat u op reis naar USA enof Canada, wilt u zelfs een auto besturen, inplaats een betrouwbare bestuurder zoeken? Aarzel niet, en reserveer snel en voordelig als mij bij Alemo. De auto's tariefen zijn inclusief verzekering dus volledige goedkope prijzen.

  Sterke punten
  tariefen zijn inclusief verzekering

  Door Petronella Jonker op 2 mei 2019 Reageer

 • Wil je een mooie auto huren, met de beste kwaliteit? Kies voor Rentalcars. Rentalcars zullen je wensen vervullen. Ik kies altijd voor Rentalcars, omdat ik er zeker van ben dat ik de beste behandeling zal ontvangen. Zo simpel en snel. Rentalcars garandeert ook de beste prijzen.

  Sterke punten
  beste prijzen gegarandeerd

  Door Hubertina Tillaart op 2 mei 2019 Reageer

 • Ik heb ervoor gekozen om overal waar ik op vakantie ga een auto van autoverhuur Sixt te huren. Dit omdat ze overal zijn en niet alleen betrouwbaar maar ze hebben ook de leukste auto's die ook netjes geleverd worden. Je rijdt echt met gemak gedurende je hele vakantie.

  Sterke punten
  Mooie en nette auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Door Eduard de Leeuw op 2 mei 2019 Reageer