• Hier ben ik altijd een klant geweest, omdat mijn vader altijd zijn auto hier huurde en hij was altijd een tevreden klant geweest. Ik heb trouwens ook nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Helaas kan ik alleen maar vijf sterren geven. Dit bedrijf is sowieso meer waard.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Klaas Jones op 21 maart 2019 Reageer

  • Ik wilde een terreinauto huren die in een heel goede staat was. Dit kon autoverhuurbedrijf CarDelMar mij aanbieden. Ik heb de auto voor drie weken gehuurd en had geen dag een probleem met de auto. De auto had ik heel netjes gekregen. Je zag ook dat de auto goed wordt onderhouden.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Mike Janssen op 21 maart 2019 Reageer

  • Mijn ervaring met Alamo.nl is geweldig. De auto kon opgehaald worden op de plek, tijd en dag naar mijn keus.
    Er wordt voor gezorgd dat de auto helemaal klaar is voor vertrek en je hoeft ook niet lang te wachten. Verder zijn ze heel redelijk. Alamo heeft een klant erbij.


    Sterke punten
    auto helemaal klaar voor vertrek

    Door Philou van de Berg op 21 maart 2019 Reageer

  • Rentalcars is gewoon de beste huur bedrijf ik wou meer informaties en k kon ze telefonisch bereiken om mijn boeking te plaatsen. Ik had een aantal reviews gelezen en ik heb ook kunnen mee maken wat de andere mensen hebben ervaren. Zeer redelijke prijzen hebben ze hoor.

    Sterke punten
    Je kan de juiste auto vinden voor een redelijke prijs

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Edith Broek op 21 maart 2019 Reageer

  • cardelmar is een aanrader en de reden waarom ik dat aangeef zin om de volgende redenen:
    Lage prijzen
    Gratis annulering
    Restitutie van eigen risico
    Geen creditcardtoeslagen
    Ruime keuze aan auto's en locaties. Wil je dus een auto huren , raad ik je wel aan bij cardelmar.

    Door Brenda Wilson op 21 maart 2019 Reageer

  • Waarom zou je bij een andere autoverhuurbedrijf uw auto willen huren? Hier biedt de beste service die u zeker nergens anders zult vinden. Niet te vergeten de beste auto's voor de beste prijzen. U kunt uw boeking gewoon doen via hun site. Hoe gemakkelijk wilt u het nog hebben?

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marcellinus Linden op 21 maart 2019 Reageer

  • Wij gingen met vakantie naar aruba en onze auto stond al op de airport. Dat vonden wij natuurlijk fijn. Wij hebben geen dag problemen gehad met de auto. Op onze vertrekdag kregen wij leuke sleutelhangers van Rentalcars en dat gaf ons echt een goed gevoel. Rentalcars is echt een aanrader.

    Sterke punten
    Vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    Reactie na 24 uur

    Door Liz Prins op 21 maart 2019 Reageer

  • Ik ben vaste klant van Sixt en huur er vaker auto's.
    Hun service is geweldig en het personeel heel vriendelijk.
    Ik ben nogal kieskeurig als het om het kiezen van een auto gaat, maar ik vind er altijd een die perfect is.
    Ik huur alleen bij Sixt en dat zal zo blijven.

    Sterke punten
    personeel vriendelijk en geduldig

    Door Louise Post op 21 maart 2019 Reageer

  • Huur jij vaak auto's of moet jij ooit een auto huren, raad ik u aan om uw auto hier te huren. De auto's zijn heel goed onderhouden. De kans is heel erg klein dat u problemen met de auto zult krijgen voor de periode die u het heeft gehuurd. U vindt zeker een auto in uw budget.

    Sterke punten
    Beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Claudia Visser op 20 maart 2019 Reageer

  • Door mijn werk bevind ik mij elke keer weer op verschillende locaties. Sixt biedt de mogelijkheid om bij locatie A een auto te huren en hem bij Sixt locatie B achter te laten. Dat is voor mij heel erg handig en ik maak er zeker gebruik van.
    Sixt blijf voor mij the best!


    Sterke punten
    handig

    Door Olivia de Jong op 20 maart 2019 Reageer

  • Een hele handige site om de prijs van het huren van een auto te vergelijken. Je krijgt vanzelf de goedkoopste site te zien. Ruime keus en 100% betrouwbaar. Ook is het fijn dat je gratis je gehuurde auto kan annuleren. De korting die je krijgt is helemaal leuk om te krijgen

    Sterke punten
    goedkoop, betrouwbaar

    Door Cornelia Asseldonk op 20 maart 2019 Reageer

  • Ik heb een auto bij Rentalcars gehuurd op de luchthaven van Alicante. De prijzen via hun website zijn erg gunstig. Wat mij erg opviel tijdens het boeken is de uitgebreide informatie die wordt verstrekt wat mij erg goed uitkwam want ik weet toch vaak niet wat ik moet doen met verzekeringen e.d. Ik heb contact gehad via hun chat en mij werd duidelijk uitgelegd wat ik moest doen in dit geval. Ik heb de auto 3 weken gehad en ben erg tevreden en kom zeker terug voor mijn volgende huurauto.

    Sterke punten
    Uitgebreide en snelle informatie verstrekking

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Adriaantje Taylor op 20 maart 2019 Reageer

  • Dit bedrijf wilt hun klanten altijd tevreden zien weglopen. Zij staan altijd open voor kritiek en nemen deze zeker mee. Samen met de klant zoeken zij naar de juiste auto. Precies wat de klant nodig heeft en wat de klant allemaal nodig heeft van de auto.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jessica Kramer op 20 maart 2019 Reageer

  • Sixt is niet alleen redelijk in tarief, maar staat ook nog wereldwijd gevestigd. Ik heb met Sixt alleen maar goede ervaringen. De eerste keer huurde ik toen ik naar het buitenland moest voor mijn werk en sindsdien ben ik er altijd blijven huren...


    Sterke punten
    wereldwijd vestigingen

    Door Lana U. op 20 maart 2019 Reageer

  • Voordat wij op vakantie gingen, werden wij door ons neef geadviseerd een auto te huren bij CarDelMar.nl. Wij hebben precies dat gedaan en hebben geen spijt van gehad. Van boeking tot afhandeling ging alles heel soepel, zonder moeite. We huren zeker weer bij CarDelMar. Thanx neef!

    Sterke punten
    soepel

    Door Jolie Wilson op 20 maart 2019 Reageer

  • ik ben heel erg tevreden met de behandeling die ik van Alamo heb gehad tijdens mijn vakantie in Frankrijk. ik kreeg de beste behandeling ooit. Als je met kinderen op vakantie gaat kan het een beetje druk er aan toe gaan , maar met alle geduld en in alle rust ben ik geholpen geworden. Ik geef ze een tien.

    Sterke punten
    super personeel

    Door Jeannette Zutphen op 20 maart 2019 Reageer

  • Voor het verhuren van een auto, is Sixt altijd de beste keus geweest. Van alle andere autoverhuurbedrijven, heeft Sixt de beste service en goedkope prijzen. Stap je Sixt binnen, kom je er niet uit zonder auto te hebben gehuurd. Voor elk karakter is er wel een keuze.

    Sterke punten
    genoeg keuzes

    Door Karin Kuijpers op 19 maart 2019 Reageer

  • Als je een auto wilt verhuren kies voor CarDelMar, nergens anders vindt j een betere autoverhuur bedrijf als CarDelMar.
    Ik huur al vaker een auto via CarDelMar en ze helpen ons altijd uitstekend, ook toen ik door onvoorziene omstandigheden op het laatste nippertje moesten annuleren, was dit geen enkel probleem.

    Sterke punten
    gratis annuleren

    Door Mariska Maas op 19 maart 2019 Reageer

  • Vorig jaar ging ik op vakantie in Frankrijk. Ik werd geadviseerd door een vriend van mij om een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Alamo. Ik heb er tot de dag van vandaag geen spijt van. De auto was in een heel goede staat en ik bespaarde heel wat centjes door een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Alamo.

    Sterke punten
    Beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bernadette Kuijpers op 19 maart 2019 Reageer

  • Ik was mijn vakantie bezig te plannen om naar Miami te gaan. Mij werd er verteld dat ik goedkoper zou uitkomen als ik een auto zou huren bij autoverhuurbedrijf Rentalcars en dat was inderdaad zo. Boeking van een auto is heel gemakkelijk dat kan namelijk via hun site.

    Sterke punten
    Makkelijk een auto huren

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marja Roberts op 19 maart 2019 Reageer

  • Voordelig een auto huren doe je bij Alamo.
    Ze hebben de scherpste prijzen inclusief verzekering en belasting.
    Voor iedereen is er wat.
    Je noemt de auto op die je wilt huren en ze hebben dat.
    Nergens Anders ben ik zo een service tegen gekomen.
    Ga zo door.

    Door Amy de Vries op 19 maart 2019 Reageer

  • Mijn auto was bij de maak, dus besloot ik een auto te huren.
    Op aanraden van mijn neef, huurde ik bij CarDelMar.
    Zij hebben niet alleen een ruim assortiment, waarbij je kan kiezen. De huurtarieven zijn betaalbaar en de service is goed. Ik heb geen spijt van mijn keuze.



    Sterke punten
    huurtarieven betaalbaar

    Door Paul de Jong op 19 maart 2019 Reageer

  • Nog nooit problemen gehad met boekingen via Rentalcars. Wegens staking werd onze vlucht geannuleerd, wat maakte dat we niks konden doen met de wagen die we geserveerd hadden.
    Ik annuleerde de reservatie (weliswaar te laat) en korte tijd nadien kreeg ik al een mail waarin mij werd gemeld dat we een terugbetaling zouden ontvangen. Dezelfde dag of de dag erna stond het geld al terug op onze rekening. Zo hoort het en op die manier blijven we klant!

    Sterke punten
    goede klantenservice

    Door Jeroen Jones op 19 maart 2019 Reageer

  • Ik ging op vakantie met mijn gezin. Mijn gezin bestaat namelijk uit 5 mensen. Mijn vrouw kwam toevallig op de site van Sixt. We vonden de prijzen aantrekkelijk en zouden door een auto te huren wat centjes besparen. Ik was dik tevreden met de auto, alles werkte prima. Hier huur ik mijn auto zeker weer.

    Sterke punten
    Aantrekkelijke prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marc W. op 19 maart 2019 Reageer

  • Ik was zo gestresd toen ik op vakantie was en ik geen betaalbare auto kon huren.
    Allemaal waren boven mijn begroting.
    Ik ben gaan Google en kwam cardelmar tegen.
    Ze waren in mijn prijs klasse
    dus ik kwam aan mijn trekken.
    Ook een ruime keus aan auto's.

    Sterke punten
    Lage prijzen, ruime keus aan auto's

    Door Ren de Lange op 17 maart 2019 Reageer


Huurauto

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088-4488865
KVK: 54589533
BTW: NL8513.62.643.B01

Via Huurauto.com (onderdeel van DMCK B.V.) kan iedereen autoverhuurders in binnen en buitenland vergelijken en reviews schrijven & lezen.