Reviews over Autoverhuurders


  Europcar Airport Malaga? Loop weg! Ga elders! - Review over Europcar

  Meer dan een half uur werd vervelend opdringerig, onbeleefd en beledigend getracht een veel duurder model op te dringen in plaats van het vooraf gereserveerde model. We hadden bij de reservatie bijbetaald voor 'Premium Service' (Fast lane, nieuwe auto, contract vooraf ingevuld). Dat was weggegooid geld: het duurde 45 minuten voor we de auto kregen, niets was vooraf klaar gemaakt en de auto was te oud, vol krassen, binnen smerig en slecht onderhouden. Het in Spanje nochtans verplichte klachtenformulier werd weg gelachen. En zoals gevreesd werd een paar dagen na inlevering 460 euro van mijn creditcard voor één van de vele krassen in de voorruit. Ik heb het gevoel dat ze mij misbruikt hebben om mijn verzekering op te lichten (die gelukkig onmiddellijk terugbetaalde via SunnyCars).

  Sterke punten
  Heb er geen gevonden

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, allicht oplichters

  Nooit meer Auto Europe - Review over Auto Europe

  Nooit meer Auto Europe en/of Interrent. Een auto gehuurd voor bijna €450,00. Buiten mijn schuld om vertraging gehad. Op het moment dat ik de auto wilde ophalen was ik te laat en was de auto niet meer beschikbaar. De enige oplossing was een nieuwe auto huren voor bijna €650,00. Klacht ingediend, aangegeven dat het een no show was (zoals geadviseerd door Auto Europe en Interrent) meer dan 10x gebeld en ze verwijzen naar elkaar en niemand reageert! Als je een slechte review schrijft reageren ze wel direct maar 0,0 oplossingsgerichtheid, klantfocus, empathie of inlevingsvermogen. Het zijn meesters in het verwijzen naar anderen en zich verschuilen achter (dubieuze) voorwaarden.

  Een gewaarschuwd mens telt voor 2 - Review over Auto Europe

  Voor 4 wkn een auto gehuurd in Allicante Voor 4 wkn een auto gehuurd in Allicante via auto Europe bij Europcar. Hiervoor 251€ betaald. Bij aankomst Europcar Allicante moest ik plotseling 270€ voldoen. De verhuurde gaf aan dat dit voor de auto was. Dit onder grote druk. Ik moest nog een document invullen en ondertekenen ( Spaans). Achteraf bleek dat ik getekend had voor een verzekering van 271€ Dit terwijl alles al verzekerd was.Toen ik contact opnam met Aotoeurope gaf men niet thuis. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Wekenlang ben ik hiermee bezig geweest. Ik heb voor vier weken een Toyota Yaris( ( met schade) betaald voor 525,-€ i.p. 251€ Verder zijn ze slecht bereikbaar of helemaal niet. Nooit meer een auto via AutoEurope of Europcar.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, onbetrouwbaar.

  Boek niet met Happy Car - Review over Happycar

  Via Happy Car boekte we een auto bij Avis met €0 eigen risico. Er was een ruitje ingeslagen, en we hebben Avis ter plekke €275 betaald. Ik heb alles ingestuurd, maar Happy Car doet moeilijk omdat ze een officieel schaderapport en een officiele factuur van Avis willen hebben. Dat kan Avis met hun systeem niet, dus maakt Avis een mooie brief voor me waarin ze alles bevestigen. Nog steeds wil Happ Car niet vergoeden. Niet boeken bij Happy Car.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  afwikkelen schade

  Weinig kilometers - Review over CarDelMar.nl

  De auto's hebben echt niet veel gereden, dat zie je aan hun kilometerstand. Dat is altijd heel weinig. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je heel oude auto's gaat rijden. Banden van de auto's zijn ook altijd nieuw, ze hebben nog veel grip, iets wat je zeker veiliger laat voelen.

  Sterke punten
  Veilig voelen

  Zwakke punten
  Geen

  Zo geweldig als ik - Review over CarDelMar.nl

  Gewoon in een woord, geweldig. Geweldig is dit bedrijf ja. geweldig zijn de auto's, geweldig is het personeel, geweldig wordt mijn vakantie elke keer. Wil je ook zo geweldig als mij voelen huur dan hier je auto, waar wacht je nog op. Boek nog een auto vandaag.

  Sterke punten
  Alles is geweldig

  Zwakke punten
  Geen

  Heel gewelidig - Review over CarDelMar.nl

  Laat niemand je vertellen hoe geweldig dit bedrijf is. Ervaar het zeker zelf. Je moet zeker ook tot de club behoren. Niet erbuiten zijn. Leer kennis maken met een bedrijf waarbij hun personeel echt vriendelijk is en hun auto, daarover hoef ik echt niet te praten.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Geen

  Gewoon huren - Review over CarDelMar.nl

  De auto die ik huur wordt altijd tot aan huis voor mij geleverd. Dat maakt mij leven echt makkelijker. Het huren van een auto doe ik ook gewoon via hun website. Nooit is iets fout gegaan. Dus je moet er gewoon geen twijfels meer hebben en jouw auto gewoon huren.

  Sterke punten
  Nooit iets fout gegaan

  Zwakke punten
  Geen

  Iets buiten je comfortzone - Review over CarDelMar.nl

  Doe zeker ooit iets in je leven dat buiten je comfortzone is. Door bijvoorbeeld een auto hier te huren die jij graag zou willen rijden, dat doe ik vaak hor. Ik houd ervan om dingen te doen die ik normaal niet zou doen, dat maakt het leven alleen maar leuker.

  Sterke punten
  Toffe auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Gewoon huren - Review over CarDelMar.nl

  De auto die ik huur wordt altijd tot aan huis voor mij geleverd. Dat maakt mij leven echt makkelijker. Het huren van een auto doe ik ook gewoon via hun website. Nooit is iets fout gegaan. Dus je moet er gewoon geen twijfels meer hebben en jouw auto gewoon huren.

  Sterke punten
  Nooit iets fout gegaan

  Zwakke punten
  Geen

  Niet dralen - Review over CarDelMar.nl

  Niet dralen maar snel handelen, zeg ik altijd. Vooral bij het huren van een auto, waarover moet je nog nadenken. Te vertrouwen is dit bedrijf zeker. Bieden jouw nog ook de beste service. Dus je moet zeker snel handelen, voordat iemand anders jouw auto huurt.

  Sterke punten
  Beste service

  Zwakke punten
  Geen

  ongelimiteerd kilometers maken - Review over CarDelMar.nl

  Als je bij dit bedrijf jouw auto huurt kan je ongelimiteerd kilometers maken, wat vaker niet het geval is bij andere bedrijven. Dat waren ook een van de redenen dat ik geen auto meer wilde huren. Dit bedrijf wilt echt niet op elke manier geld op je maken.

  Sterke punten
  Niet op elke manier geld op je maken

  Zwakke punten
  Geen

  Kritisch zijn - Review over CarDelMar.nl

  Je moet altijd kritisch zijn wanneer je jouw auto voor het eerst onder ogen krijgt. Je betaalt er keihard voor dus hoezo ga je niet kijken als alles van de auto goed werkt en als de auto wel de juiste auto is. Al deze dingen moet je zeker doen hoor, dit bedrijf heeft er ook geen moeite mee en alles is altijd goed.

  Sterke punten
  Alles is altijd goed

  Zwakke punten
  Geen

  Wat vrolijker - Review over CarDelMar.nl

  Heb ik een wat sombere dag dan kijk ik altijd naar auto's. Dat maakt mij altijd weer wat vrolijker. Soms huur ik zelfs een auto, dan kan mijn dag helemaal niet meer stuk. Ik rij dan hele dag erin rond tot ik er zelf moe van wordt en een gevoel krijg dat het al genoeg is geweest.

  Sterke punten
  Maakt mijn dag

  Zwakke punten
  Geen

  Altijd blij met mijn keuze - Review over CarDelMar.nl

  Soms weet ik echt niet welke auto ik moet kiezen. Zo'n ruime assortiment aan auto's hebben ze beschikbaar. Heb ik uiteindelijk eentje gekozen ben ik altijd blij met mijn keuze, ik probeer elke keer weer een ander auto uit, gewoon om te weten welke het beste is.

  Sterke punten
  Ruime assortiment aan auto's

  Zwakke punten
  Geen

  Luister naar je hart - Review over CarDelMar.nl

  Luister wat je hart je zegt om te doen. Ik ben er zeker van dat het zegt om hier een auto te huren. Luister altijd naar jouw hart is wat men zegt. Wat heb je te verliezen door je auto hier te huren, juist helemaal niets. De auto's zijn ook nog goedkoop.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen

  Zo houden - Review over CarDelMar.nl

  Bij een ander bedrijf een auto huren, dat gaat het zeker niet meer worden. Wat ik hier ervaar. Zij nemen de klant is koning letterlijk en figuurlijk, dus waarom zou ik eigenlijk weg van hier willen gaan, nee man zo dom ben ik alweer niet. Zo houden hor jongens.

  Sterke punten
  Hier wordt ik al koning behandeld

  Zwakke punten
  Geen

  Kom en huur - Review over CarDelMar.nl

  Een toffe auto heb je gehuurd, is iets wat mijn zoon altijd tegen mij zegt. Ik denk bij mezelf ja toch schat een toffe auto hoort bij een toffe vader. Soms moet ik zelfs om lachen. Hier hebben ze ook veel stoere auto's ter beschikking. Kom en huur hier je auto.

  Sterke punten
  Stoere auto's ter beschikking

  Zwakke punten
  Geen

  Verschillende manieren besparen - Review over CarDelMar.nl

  Op verschillende manieren kan je besparen met dit bedrijf, ga je voor het eerst een auto huren dan kan je gebruik maken van hun 5% korting. Heb je geluk hebben ze ook periodes waarbij ze je extra korting geven en al krijg je geen korting hun auto's zijn al goedkoop genoeg.

  Sterke punten
  5% korting bij jouw eerste keer

  Zwakke punten
  Geen

  Als koning of koningin voelen - Review over CarDelMar.nl

  Wil jij je als een koning of een koningin voelen moet je hier je auto zeker huren. Ze zorgen er ook voor dat je je zo voelt. Niet eens als een prins of een prinses. Hier is klant zeker koning, ze willen echt dat jouw wensen vervult moet raken. Echt wat elk bedrijf moet overnemen.

  Sterke punten
  Ze willen dat jouw wensen altijd vervult moet raken

  Zwakke punten
  Geen

  Niet kunnen verslaan - Review over CarDelMar.nl

  Niets en niemand zal dit bedrijf kunnen verslaan. De ervaring die zij hebben. Ze weten precies hoe ze een klant moeten behandelen. Al hoe moeilijk die klant ook mag zijn, een moeilijke klant als mezelf. Ik heb nooit gezien dat ze me onheus hebben behandeld.

  Sterke punten
  Ze weten precies hoe ze elke klant moeten behandelen

  Zwakke punten
  Geen

  Heel erg goedkoop - Review over CarDelMar.nl

  Ik zag de prijzen van de auto's en ik dacht dat ik droomde. Ik dacht van nee dit kan zeker niet waar zijn, zulke goed kopen auto's. Dus ze zijn al goedkoop, maar hun auto's zien er erg goed uit. Dit kan je alleen bij dit bedrijf ervaren. De prijzen zijn echt te goed.

  Sterke punten
  Te goede prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Met weinig geld veel doen - Review over CarDelMar.nl

  Je moet echt doen wat je wilt in het leven. Het leven is echt kort, dus waarom niet jouw droom auto huren om voor een week of langer te rijden. Dan je dat ook van je lijst afhaken. Nu moeten wij als mensen echt zo denken. Met weinig geld kan je echt veel doen.

  Sterke punten
  Jouw droom auto huren

  Zwakke punten
  Geen

  Ze hadden gelijk - Review over CarDelMar.nl

  Alle duizenden goede reviews over dit bedrijf zijn echt waar. Voordat ik mijn auto hier huurde las ik echt een aantal avonden de reviews, ze hadden altijd iets goeds over dit bedrijf te zeggen. Ik dacht laat mij dit eens een kans geven, en ja alle reviews hadden gelijk.

  Sterke punten
  Goede service en klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Geen

  Hier moet je auto huren - Review over CarDelMar.nl

  Huur hier zeker je auto. Een advies die van een persoon komt die echt overal een auto heeft gehuurd bij een bedrijf die internationaal gevestigd is. De andere bedrijven houden je echt voor de gek man. Er is altijd wat mis met ze zeker 8 van de 10 keren. Bij dit bedrijf verloopt altijd alles goed.

  Sterke punten
  Alles verloopt prima

  Zwakke punten
  Geen