autoverhuur corfu stad corfu griekenland

Een auto huren op Corfu? In Corfu stad heb je alleen al genoeg te bezoeken! In deze historische stad vind je de Kathedraal van Panagia Siliotissa en de kerk van St. Spiridon, het Platiteraklooster en nog veel meer!  Het is zeker de moeite waard om hier een dag te spenderen! Wil je wat meer van de natuur zien op dit eiland van Griekenland? Het Korissionmeer is een prachtig natuurgebied en je vindt hier veel verschillende vogels. Je kan ook nog de 900 meter hoge berg Pantokrator bezichtigen, onderweg kom je verschillende dorpjes tegen en bovenaan de berg staat een klooster uit de 14e eeuw. Zoals je ziet: Je hoeft je niet te vervelen op Corfu!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Auto huren op Corfu?

Het eiland ligt in het Noordwesten van Griekenland, voor de Griekse kust zelf en ook vlakbij Albanië. De kortste afstand naar Albanië is slechts 2 kilometer. Het eiland heeft een rotsachtige kust en de stranden zijn veelal grindachtig. Het eiland is zeer groen en heeft een heerlijk klimaat. Naast zonnen op het strand is ook snorkelen er erg populair.

huurauto corfu stad

Wanneer je op Corfu vliegt naar vliegveld Ioannis Kapodistrias, dan is dat meestal in een van de maanden april tot en met oktober. In die periode is het eiland namelijk zeer populair bij toeristen. Het nadeel van vliegen is dat je op je bestemming minder mobiel bent. En wanneer je op Corfu bent is dat jammer. Door een auto te huren op Corfu, kun je er echter toch op uit en kun je de vele mooie dingen zien die het eiland rijk is. 

Waar wil jij jouw huurauto huren op Corfu?

Dat vind je uit op deze website. Wij hebben verschillende partijen voor je gevonden die auto’s verhuren op Corfu. Je kunt die partijen zelf bestuderen en een keuze maken voor de verhuurder die jou het meeste aan staat. Door je auto al online te huren, staat die wellicht al op het vliegveld voor je klaar. Handig toch!

Door een auto te huren op Corfu, kun je onder andere het Angelokastro bezoeken. Dat is een Byzantijns kasteel op de top van de hoogste berg van Corfu. Het ligt direct aan de kust en ziet er fraai uit. Deze berg, de Pantokrator, is meer dan 900 meter hoog. Er ligt ook een klooster en een gezellig café waar je kunt uitrusten en van het uitzicht genieten.

autoverhuur pantokrator

Andere mooie bezienswaardigheden zijn het Korissionmeer dat in verbinding staat met de zee en een beschermd natuurgebied is. En wat dacht je van het vissersdorp Kavos dat tegenwoordig ook een heel geschikte strand locatie voor watersport is en geliefd bij gezinnen met kinderen.

Maar bedenk wel dat je dit op Corfu alleen allemaal kunt zien door er een auto te huren.