Een auto huren in Amerika is natuurlijk een aanrader. De Verenigde Staten zijn prachtig om te bezoeken. Je kan naar Los Angeles, Chicago, Washington, New york, etc. Een heuze roadtrip zit vol met bezienswaardigheden! Ook als je op dezelfde plek blijft is een auto handig. Zo kan je alles in de directe omgeving bezichtigen!

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer ... Lees verder »

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt ✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en ... Lees verder »

Amerika verkennen?

Zeg eerlijk, wat is er nu mooier om Amerika te kunnen verkennen “van binnenuit” per auto. Hoe geweldig zou het zijn om de historische route van Route 66, die loopt van Chicago in het Noordoosten van “The States” tot Californië in het Zuidwesten, te volgen per auto. Dat is pas Amerika ontdekken.

Het is natuurlijk wel zo dat de meeste mensen die naar Amerika gaan, de eigen auto niet meenemen. Je zult moeten vliegen. Maar geen nood want je kunt in Amerika natuurlijk op heel wat plekken een auto huren. Misschien wel een oldtimer voor extra sfeer. Of trek door Amerika door een camper te huren. Zo sta je uit te rusten en zo ben je weer onderweg. 

Door een auto te huren neem je onderweg gewoon snel even een afslag naar nog een bezienswaardigheid in Amerika. Het zoeken van de juiste weg is bovendien ook een extra vakantie dimensie. Op die manier leer je Amerika kennen van binnenuit.

Waar zou jij je auto huren daar in “the States”? 

Een auto huren in Amerika gaat vrij eenvoudig. In iedere grote plaats van Amerika, en dat zijn er nogal wat, kun je wel een aantal verhuurmaatschappijen vinden. Op deze website hebben wij de belangrijkste verhuurders van voertuigen in Amerika voor je op een rijtje gezet. Kijk even of ze een vestiging hebben in de plaats waar jij naartoe vliegt of dat ze daar een huurauto kunnen leveren.

Wellicht heb je behoefte aan wat tips en trics omdat je nog niet goed weet welke auto je voor je reis in Amerika het beste kunt huren. Dat soort informatie vind je op deze website. Je vindt hier ook reviews. Op die manier krijg je een beeld van de betrouwbaarheid van de Amerikaanse verhuurder waar jij een auto bij denkt te gaan huren.

Wij wensen je in elk geval alvast heel veel plezier in Amerika!