Auto huren Mallorca! Vind de autoverhuurder die bij jou past!

Vakantie geboekt naar het prachtige eiland Mallorca? Verken Mallorca of Spanje uitgebreid door een auto te huren. Vergelijk eenvoudig verhuurders!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Mallorca

Mallorca is een fantastische bestemming voor toeristen. Het combineert het aangename van klimaat, cultuur en natuur. De hoofdstad is Palma de Mallorca. Het totale eiland heeft een oppervlakte van een kleine 4000 vierkante kilometer. Dat is veel te groot om te voet of per openbaar vervoer te verkennen. Om wat van Mallorca te zien kun je er dus het beste een auto huren.

Afgezien van een prettige zomerbestemming is Mallorca ook een ideale bestemming om te overwinteren. In dat geval zullen mensen meestal een wat langere periode op het eiland verblijven. En omdat je dan meer tijd hebt om wat van het eiland te zien, is het dan ook aan te raden om voor een wat langere periode een auto op Mallorca te huren. 

Mallorca wordt door veel mensen uit Duitsland en Engeland bezocht maar ook de Nederlandse taal zul je er veelvuldig gesproken horen worden.

Op verkenning op Mallorca

Je komt op Mallorca via de lucht. Het vliegveld licht nabij de hoofdstad Palma. Ook kun je vanaf het vaste land met de boot. Er gaan onder andere veerboten vanuit Barcelona. De toeristische trekpleisters van Mallorca zijn Cap Formentor en het Kartuizerklooster bij Valldemossa. Ook kun je diverse grotten bezoeken op Mallorca. Er zijn veel druipsteengrotten op het eiland. 

Zeker omdat de wegen op Mallorca niet altijd van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om een goede auto te huren. Je rijdt niet zelden over onverharde wegen en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom wil je te maken hebben met autoverhuurders die betrouwbaar zijn en hun zaken goed geregeld hebben. Op deze website hebben we de verhuurmaatschappijen op Mallorca voor je op een rijtje gezet en kun je aan de hand van reviews bepalen welke de beste partij is. 

Boek jouw huurauto nu!