Mallorca

kathedraal mallorca palma spanje

Een auto huren op Mallorca? Verken het eiland gemakkelijk! Bezoek anders de hoofdstad Palma de Mallorca. Verder kan je Cap Formentor en het Kartuizerklooster bij Valldemossa bezoeken! Ook kun je diverse grotten bezoeken op Mallorca, er zijn veel druipsteengrotten op het eiland. Samengevat: Er is genoeg te zien en te bezoeken op Mallorca!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

20 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
DoYouSpain

36 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

23 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »
CarDelMar.nl

477 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Wil jij Mallorca verkennen?

Mallorca is een fantastische bestemming voor toeristen. Het combineert het aangename van klimaat, cultuur en natuur. De hoofdstad is Palma de Mallorca. Het totale eiland heeft een oppervlakte van een kleine 4000 vierkante kilometer. Dat is veel te groot om te voet of per openbaar vervoer te verkennen. Om wat van Mallorca te zien kun je er dus het beste een auto huren.mallorca palma spanjeAfgezien van een prettige zomerbestemming is Mallorca ook een ideale bestemming om te overwinteren. In dat geval zullen mensen meestal een wat langere periode op het eiland verblijven. En omdat je dan meer tijd hebt om wat van het eiland te zien, is het dan ook aan te raden om voor een wat langere periode een auto op Mallorca te huren. Mallorca wordt door veel mensen uit Duitsland en Engeland bezocht maar ook de Nederlandse taal zul je er veelvuldig gesproken horen worden.

Op verkenning op Mallorca

drakengrot mallorca spanjeJe komt op Mallorca via de lucht. Het vliegveld licht nabij de hoofdstad Palma. Ook kun je vanaf het vaste land met de boot. Er gaan onder andere veerboten vanuit Barcelona. De toeristische trekpleisters van Mallorca zijn Cap Formentor en het Kartuizerklooster bij Valldemossa. Ook kun je diverse grotten bezoeken op Mallorca. Er zijn veel druipsteengrotten op het eiland.

Zeker omdat de wegen op Mallorca niet altijd van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om een goede auto te huren. Je rijdt niet zelden over onverharde wegen en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom wil je te maken hebben met autoverhuurders die betrouwbaar zijn en hun zaken goed geregeld hebben. Op deze website hebben we de verhuurmaatschappijen op Mallorca voor je op een rijtje gezet en kun je aan de hand van reviews bepalen welke de beste partij is.
 

Lees hier 10 lifehacks voor het huren van een auto in Spanje!

lifehacks auto huren spanje