huurauto murcia spanje

Een auto huren in Murcia? Verken het Zuidoosten van Spanje gemakkelijk! Bezoek de Kathedraal van Murcia aan het Plaza Cardenal Belluga of het Museo Salzillo de Murcia. Genoeg van Murcia? In de direct omgeving is er ook genoeg te zien! Neem bijvoorbeeld een kijkje in de oude havenplaats Cartagena of in Lorca! Een auto huren in Murcia is echt een aanrader!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

100 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

20 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

10 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

87 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
DoYouSpain

37 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Europcar

21 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

23 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »
Rentagain

Rentagain :: Car Hire in Spain || Murcia Alicante Airport Torrevieja

Rentagain.com web, car hire in spain and airport service

Lees verder »
CarDelMar.nl

477 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Is een huurauto nodig in Murcia?

Onderschat het niet. Hoewel Murcia als stad niet de meeste bekendheid geniet, is het toch de 7e stad van Spanje qua inwoneraantal. Er wonen ongeveer 500.000 mensen in Murcia. Er zijn maar liefst 2 universiteiten in Murcia gevestigd. Veel studenten dus en….veel gezelligheid.huurauto murcia spanjeAls je voor een strandvakantie naar Murcia bent gekomen dan kom je bedrogen uit want de stad ligt een kleine 50 kilometer van de Oostelijke kust van Spanje. Daar waar al die mooie zandstranden te vinden zijn. Door een auto te huren wanneer je in Murcia bent, kun je die stranden echter alsnog gemakkelijk bezoeken. Murcia is leuk om in een dag te bezoeken maar voor een langere vakantie is er in de stad zelf wat weinig te zien. Als uitvalsbasis om andere bestemmingen naast Murcia te bezoeken door een auto te huren, is de stad echter wel zeer geschikt.

Ga ook zeker de omgeving van Murcia bekijken!

kathredraal murcia spanjeDoor een auto te huren komt niet alleen het strand binnen handbereik. De hoogtepunten van de regio Murcia liggen feitelijk buiten de stad. Zo zijn er diverse kleinere steden in de regio waar de invloeden van de vroegere Moorse (Arabische) heersers veel duidelijker voelbaar zijn dan in Murcia zelf. Ook zijn er veel Barokke bouwstijlen die echt de moeite waard zijn om te bekijken. Maar keer ’s avonds vooral weer naar de stad Murcia terug om het rijke studentenleven te ervaren.

Hoe ga je een auto huren in Murcia?

Het huren van een auto in Murcia gaat heel gemakkelijk. Via deze site krijg je direct een overzicht van het aanbod. Lees over de diverse lokale verhuurders en neem ook de reviews door die er over hen geschreven zijn. Vervolgens kies je voor een aanbieder met goede kritieken en een aanvaardbare prijs. Want je wilt uiteindelijk wel te maken hebben met een betrouwbare verhuurder.

Zo simpel kan het huren van een auto in Spanje zijn!

Auto huren in Spanje? Lees hier de 10 lifehacks!

10 lifehacks auto huren spanje