Auto huren Murcia

Ga je naar Murcia in het Zuidoosten van Spanje? Dan raden wij je absoluut aan om daar een auto te huren zodat je de hele regio van Murcia kunt bezoeken. Vergelijk hieronder alle autoverhuurders!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

0 Reviews

Rentagain :: Car Hire in Spain || Murcia Alicante Airport Torrevieja Rentagain.com web, car hire in spain and airport ... Lees verder »

Auto huren Murcia

Onderschat het niet. Hoewel Murcia als stad niet de meeste bekendheid geniet, is het toch de 7e stad van Spanje qua inwoneraantal. Er wonen ongeveer 500.000 mensen in Murcia. Er zijn maar liefst 2 universiteiten in Murcia gevestigd. Veel studenteten dus en….veel gezelligheid.

Als je voor een strandvakantie naar Murcia bent gekomen dan kom je bedrogen uit want de stad ligt een kleine 50 kilometer van de Oostelijke kust van Spanje. Daar waar al die mooie zandstranden te vinden zijn. Door een auto te huren wanneer je in Murcia bent, kun je die stranden echter alsnog gemakkelijk bezoeken. Murcia is leuk om in een dag te bezoeken maar voor een langere vakantie is er in de stad zelf wat weinig te zien. Als uitvalsbasis om andere bestemmingen naast Murcia te bezoeken door een auto te huren, is de stad echter wel zeer geschikt.

Ga ook zeker de omgeving van Murcia bekijken

Door een auto te huren komt niet alleen het strand binnen handbereik. De hoogtepunten van de regio Murcia liggen feitelijk buiten de stad. Zo zijn er diverse kleinere steden in de regio waar de invloeden van de vroegere Moorse (Arabische) heersers veel duidelijker voelbaar zijn dan in Murcia zelf. Ook zijn er veel Barokke bouwstijlen die echt de moeite waard zijn om te bekijken. Maar keer ’s avonds vooral weer naar de stad Murcia terug om het rijke studentenleven te ervaren.

Het huren van een auto in Murcia gaat heel gemakkelijk. Via deze site krijg je direct een overzicht van het aanbod. Lees over de diverse lokale verhuurders en neem ook de reviews door die er over hen geschreven zijn. Vervolgens kies je voor een aanbieder met goede kritieken en een aanvaardbare prijs. Want je wilt uiteindelijk wel te maken hebben met een betrouwbare verhuurder.

Zo simpel kan het huren van een auto in Murcia zijn.