Auto huren Costa Adeje en bestijg de vulkaan van Tenerife 

Costa Adeje aan de Zuidkust van Tenerife is een van de nieuwste badplaatsen van Tenerife. Meer van Tenerife ontdek je door een auto te huren in Costa Adeje. 

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Costa Adeje

Hier moet je zeker een auto huren. Costa Adeje is een van de nieuwste plaatsen die Tenerife rijk is. De plaats bestaat pas sinds de jaren 90 toen Tenerife steeds toeristischer begon te worden. Het is ontstaan toen er ruimtegebrek ontstond in het nabijgelegen Playa de las Américas, dat geldt als het uitgaanscentrum van Tenerife. In de directe omgeving zijn dus zeer veel faciliteiten en vanzelfsprekend kun je heerlijk aan het strand vertoeven in Costa Adeje. Maar je wil toch wel wat meer van Tenerife zien nemen we aan? Daarom moet je vooral een auto huren in Costa Adeje.

Door een auto te huren in Costa Adeje ga je een veel gevarieerdere vakantie tegenmoet. Ben je de drukte even moe, neem dan de auto en zoek een wat meer verlaten strand op. Ook kun je ervoor kiezen om wat kleinere dorpjes op Tenerife te bezoeken of eens een kijkje te gaan nemen bij de Vulkaan El Teide, met 3718 meter boven zeeniveau de hoogste berg van Spanje.

Dansen op de vulkaan

Wanneer je richting de top van El Teide wil dan kun je daar met een heuse kabelbaan komen. Door een auto te huren in Costa Adeje, kun je naar het onderste kabelbaanstation rijden op zo’n 2.500 meter hoogte. Pas op dat je niet hoogteziek wordt hoor! Maar de kans is wel groot dat jij op één en dezelfde dag met je voeten zowel in het zeewater als in de sneeuw staat. Wat een ervaring zal dat zijn zeg.

Het huren van een auto in Costa Adeje kun je nu alvast doen via deze site. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar door de reviews te lezen. En verdiep je eens in de tips en trics over het huren van een auto in Costa Adeje (of andere Zuid-Europese steden) die in onze blogs beschreven staan. Door de informatie ter harte te nemen zorg jij voor betrouwbaar vervoer via een betrouwbare verhuurder en dat draagt bij aan een prettige vakantie.