Costa Adeje

teide costa adeje canarische eilanden spanje autoverhuur

Auto huren in Costa Adeje en daarmee de vulkaan van Tenerife bestijgen? Je kijkt je ogen zeker uit in Costa Adeje! Het is een van de de nieuwste badplaatsen aan de zuidkust van Tenerife. Je kan ook het uitgaangscentrum van Tenerife bezoeken, Playa de las Américas! Er is veel te beleven in de omgeving van Costa Adaje!

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

100 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

20 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

10 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
DoYouSpain

37 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Europcar

21 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

23 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »
CarDelMar.nl

477 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Kort bestaan, maar geen te kort aan belevenis!

Hier moet je zeker een auto huren. Costa Adeje is een van de nieuwste plaatsen die Tenerife rijk is. De plaats bestaat pas sinds de jaren 90 toen Tenerife steeds toeristischer begon te worden. Het is ontstaan toen er ruimtegebrek ontstond in het nabijgelegen Playa de las Américas, dat geldt als het uitgaanscentrum van Tenerife. In de directe omgeving zijn dus zeer veel faciliteiten en vanzelfsprekend kun je heerlijk aan het strand vertoeven in Costa Adeje. Maar je wil toch wel wat meer van Tenerife zien nemen we aan? Daarom moet je vooral een auto huren in Costa Adeje.

Krijg een kleine impressie van Costa Adeje!


Door een auto te huren in Costa Adeje ga je een veel gevarieerdere vakantie tegenmoet. Ben je de drukte even moe, neem dan de auto en zoek een wat meer verlaten strand op. Ook kun je ervoor kiezen om wat kleinere dorpjes op Tenerife te bezoeken of eens een kijkje te gaan nemen bij de Vulkaan El Teide, met 3718 meter boven zeeniveau de hoogste berg van Spanje.

costa adeje spanje autoverhuur

Dansen op de vulkaan

Wanneer je richting de top van El Teide wil dan kun je daar met een heuse kabelbaan komen. Door een auto te huren in Costa Adeje, kun je naar het onderste kabelbaanstation rijden op zo’n 2.500 meter hoogte. Pas op dat je niet hoogteziek wordt hoor! Maar de kans is wel groot dat jij op één en dezelfde dag met je voeten zowel in het zeewater als in de sneeuw staat. Wat een ervaring zal dat zijn zeg.

costa adeje canarische eilanden spanje huurauto

Het huren van een auto in Costa Adeje kan je nu alvast doen via deze site. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar door de reviews te lezen. En verdiep je eens in de tips en trics over het huren van een auto in Costa Adeje (of andere Zuid-Europese steden) die in onze blogs beschreven staan. Door de informatie ter harte te nemen zorg jij voor betrouwbaar vervoer via een betrouwbare verhuurder en dat draagt bij aan een prettige vakantie.

Lees ook de 10 ultieme tips voor auto huren in Spanje!

10 tips auto buren spanje