Auto huren Bilbao? Vergelijk eenvoudig verhuurders!

Ga je binnenkort naar Noord-Spanje en zoek je nog een huurauto? Vergelijk de ervaringen van huurders en kies de verhuurder die bij jou past!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Bilbao: Geen zorgen, alleen maar genieten!

Ga je naar Bilbao, de grootste stad van Spaans Baskenland? Dan ga je wellicht niet perse voor een strandvakantie. Bilbao ligt in het Noorden van Spanje direct aan de Golf van Biskaje. Voor als je het nog niet wist, in die hoek daar tussen Frankrijk en Noord-Spanje kan het weer aardig spoken. Maar we willen je deze bestemming absoluut niet uit het hoofd praten hoor want in Bilbao is genoeg te zien en te beleven. Maar als je geen ander vervoer hebt, kun je het beste een auto huren in Bilbao.

Bilbao is gelegen aan een van de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella dat ruim 500 kilometer verderop ligt. Bilbao is onder andere bekend van het daar gelegen Guggenheimmuseum (Museo Guggenheim de Bilbao). Overigens is dit bijzonder vormgegeven museum een van de 3 gelijknamige dependances van dit beroemde museum dat ook in New York gevestigd is. Wil je wat meer van de omgeving van Bilbao zien, waaronder de strandplaatsen, dan moet je er echt een auto huren.

Met je huurauto de bergen in rond Bilbao

Het is heerlijk om Bilbao even te ontvluchten. Je kunt dat doen door een de Baskische kustlijn te ontdekken of juist door de bergen in te gaan. Het leven is daar nog erg ongerept en je kunt er ook mooi wandelen. De hoogste bergen in Baskenland zijn ongeveer 1500 meter hoog. Het zijn eigenlijk uitlopers van de Pyreneeën. Je waant je zo in de alpen. Wanneer je een auto hebt weten te huren en vanuit Bilbao 100 kilometer Oostelijk gaat, dan kom je in de prachtige stad San Sebastian. Ook een bezoek waard.

Het is natuurlijk verstandig om je al vooraf te oriënteren op het huren van een auto in je plek van bestemming Bilbao. Op deze site vind je alle informatie van alle verhuurders die daar gevestigd zijn. Lees zeker ook even de reviews die mensen al geschreven hebben. Dan heb je inside information. En neem zeker ook even kennis van de tips over het huren van een auto in Zuid-Europese steden als Bilbao.