Duitsland

Een auto huren in Duitsland wordt aangeraden. Je kan namelijk overal komen met de auto! Duitsland heeft meerdere steden die het bezoeken waard zijn, zoals: Berlijn, München, Hamburg en nog veel meer! Kijk maar waar je heen wilt gaan, Duitsland heeft overal in het land wat te beleven!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »

Je kan overal in Duitsland komen met een huurauto!

De “Autobahn” in Duitsland geniet grote bekendheid, vooral omdat op een zeer groot gedeelte daarvan geen maximum snelheid is gesteld. Je kunt daar dus scheuren zo hard als je wilt. Wellicht goed om, wanneer je in Duitsland bent en je geen auto tot je beschikking hebt, er een auto te huren. Door de snelle, vele en goede snelwegen rijd je razendsnel van de ene grote Duitse stad naar de andere. Of van de ene naar de andere bezienswaardigheid. Auto huren dus daar in Duitsland.

Wellicht is het wel even goed dat je weet dat wanneer je sneller rijdt dan 130 kilometer per uur en je betrokken raakt bij een aanrijding, je sowieso voor minstens 50% aansprakelijk wordt gesteld. Als je geen risico’s wilt nemen met de auto die je in Duitsland hebt kunnen huren, moet je het dus misschien toch een beetje rustiger aan doen.

Waar ga je je auto huren in Duitsland?

Huurauto.com verhuurt zelf geen auto’s. Maar je kunt hier wel terecht om een compleet overzicht te krijgen van de huurders die in de meeste grote Duitse steden actief zijn. Maak je keuze uit een van de plaatsen in het menu. Je ziet al meteen het aantal verhuurders dat per plaats actief is.

Vervolgens kun je de aanbieders met elkaar vergelijken. Vergelijk op prijs, op type auto, op juridische voorwaarden, etc. Op die manier kun je een goede keuze maken voor de verhuurder die het beste bij jou past. Ook kun je de commentaren lezen van alle mensen die al eerder een auto huurden bij die aanbieder in Duitsland. Toch prettig wanneer je terugleest dat mensen tevreden waren over de dienstverlening. Vergeet ook niet een Hotel in Duitsland tijdig te boeken.

Heb je eenmaal je definitieve keuze gemaakt ten aanzien van de verhuurder waarbij jij je auto in Duitsland gaat huren, dan klik je meteen door naar diens website. Je kunt dan je auto direct online in Duitsland huren.