la palma canarische eilanden spanjeEen auto huren la Palma is zeker een aanrader, het eiland heeft een prachtige omgeving. Verken het eiland eenvoudig met een huurauto! Je kan naar de krater gaan of een bezoekje brengen aan de zee!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »

HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »

CarDelMar.nl

475 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »

Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »

Europcar

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Amoma

Goedkope Autohuur met Rentalcars.com

 

Lees verder »

Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »

Avis

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »

DoYouSpain

1 Review

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »

Centauro

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Minder toerisme op La Palma

Dat is nog eens een geweldig eiland. La Palma is het meest Westelijk gelegen eiland van alle Canarische Eilanden. Het is een eiland dat nog redelijk onondekt is door het massa toerisme zoals je dat bijvoorbeeld wel op Tenerife tegenkomt. Wandel door een van de vele bananenplantages of bezoek een afgelegen strand waar de woeste golven hoog tegen de klippen op slaan. Of ga de hoogte in en bekijk de enorme krater op het eiland van bovenaf.Als je wat van het eiland La Palma wilt zien dan kun je er het beste een auto huren. De auto staat al klaar voor je zodra je bent geland op het vliegveld. Je neemt na het uitchecken je koffer mee in de lift en je huurauto staat al klaar in de parkeergarage van het vliegveld. Koffer inladen en je rijdt zo zonder veel moeite naar je hotel. 

La Palma moet je echt verkennen per auto 

la palma canarische eilanden spanjeEr rijden geen treinen op La Palma. Het eiland is bovendien niet erg dichtbevolkt dus de enige manier om op veel plekken te kunnen komen is door een auto te huren. La Palma leent zich uitstekend voor heerlijke autoritjes. Je zult je wel afvragen waar je een auto op La Palma kunt huren. Het komt nogal eens voor dat de websites – en alle overige communicatie uitingen – van verhuurbedrijven op La Palma vrijwel alleen Spaanstalig zijn. Dan is het lastig om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het verhuurbedrijf.

la palma canarische eilanden spanjeStart daarom je zoektocht op deze site. Je kunt je plaats van bestemming selecteren, in dit geval La Palma, en ziet dan in één oogopslag alle autoverhuurbedrijven die daar gevestigd zijn. Ze zijn allemaal kort beschreven en bovendien zijn er reviews toegevoegd van mensen die al eens met het verhuurbedrijf in zee zijn gegaan. Objectievere informatie kun je niet krijgen.

Begin hier snel met je zoektocht naar een geschikt verhuurbedrijf om een auto te huren op La Palma.

Lees hier ook de 10 ultieme tips voor autohuren!

10 ultieme tips auto huren spanje