gran canaria canarische eilanden spanje

Auto huren op Gran Canaria? Vanuit Las Palmas het eiland verkennen? Gran Canaria heeft veel te bieden en is ook divers! De Noordelijke kant verschilt namelijk met het zuidelijke deel! Het eiland is van vulkanische oorsprong, dit komt terug in het prachtige landschap! Bezoek ook zeker de badplaatsen en de havenstadjes!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »
Amoma

Goedkope Autohuur met Rentalcars.com

 

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
Centauro

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Noord of zuid? Het maakt niet uit!

Een heerlijk eiland om vakantie te vieren. Je vliegt vast op Las Palmas. Het is aan te raden om daar een auto te huren. Gran Canaria heeft een lekker warm, subtropische klimaat met flink wat zon. Het mooie is echter dat de noord- en de zuidkant van het eiland wel wat verschillen. De Noordelijke kant van het eiland is vaak wat natter. Het regent er vaker en het is er vaker bewolkt.

gran canaria canarische eilanden spanje

Dat lijkt vervelend, maar soms verlang je daar echt naar. Wanneer de warme Saharawind namelijk over het zuidelijk deel van het eiland waait, dan kan de temperatuur oplopen tot boven de 40 graden. Als je dan een auto hebt weten te huren op Gran Canaria, dan kun je lekker een koele plek opzoeken en meestal bevindt die zich in het noordelijke deel van het Canarisch Eiland. 

Heel Gran Canaria verkennen

gran canaria canarische eilanden spanjeMaar door een auto te huren kun je ook andere delen van Gran Canaria bezoeken. Denk aan pittoreske vissersplaatsen en de hoogste punten van het eiland vanwaar je een mooi uitzicht hebt. Op deze website vind je een overzicht van plekken waar je op Gran Canaria een auto kunt huren.

De reviews van andere huurders, kunnen je helpen om de beste keuze te maken. Natuurlijk wil je een gunstige prijs. En een auto huren op Gran Canaria is vaak erg goedkoop. Maar je wil ook te maken hebben met verhuurders die betrouwbaar zijn en die je alleen met kwalitatief goede huurauto’s de weg op sturen.

Onze tips over bijvoorbeeld het afkopen van eigen risico en pechhulp zijn jouw aandacht ook waard. Zo kun je jezelf een hoop ellende besparen en ga je goed voorbereid op reis voor wat betreft het huren van een auto op Gran Canaria. 

Wij hebben de 10 ultieme tips voor het huren van een auto voor jou op een rijtje gezet!

de 10 ultieme tips auto huren spanje