Auto huren Gran Canaria?

Ga je Gran Canaria bezoeken, een van de Canarische Eilanden? Vergelijk ervaringen en vind de autoverhuurder die bij jou past!

Auto huren Gran Canaria

Een heerlijk eiland om vakantie te vieren. Je vliegt vast op Las Palmas. Het is aan te raden om daar een auto te huren. Gran Canaria heeft een lekker warm, subtropische klimaat met flink wat zon. Het mooie is echter dat de noord- en de zuidkant van het eiland wel wat verschillen. De Noordelijke kant van het eiland is vaak wat natter. Het regent er vaker en het is er vaker bewolkt. Dat lijkt vervelend maar soms verlang je daar echt naar. Wanneer de warme Saharawind namelijk over het zuidelijk deel van het eiland waait, dan kan de temperatuur oplopen tot boven de 40 graden. Als je dan een auto hebt weten te huren op Gran Canaria, dan kun je lekker een koele plek opzoeken en meestal bevindt die zich in het noordelijke deel van het Canarisch Eiland. 

Heel Gran Canaria verkennen

Maar door een auto te huren kun je ook andere delen van Gran Canaria bezoeken. Denk aan pittoreske vissersplaatsen en de hoogste punten van het eiland vanwaar je een mooi uitzicht hebt. Op deze website vind je een overzicht van plekken waar je op Gran Canaria een auto kunt huren. De reviews van andere huurders, kunnen je helpen om de beste keuze te maken. Natuurlijk wil je een gunstige prijs. En een auto huren op Gran Canaria is vaak erg goedkoop. Maar je wil ook te maken hebben met verhuurders die betrouwbaar zijn en die je alleen met kwalitatief goede huurauto’s de weg op sturen.

Onze tips over bijvoorbeeld het afkopen van eigen risico en pechhulp zijn jouw aandacht ook waard. Zo kun je jezelf een hoop ellende besparen en ga je goed voorbereid op reis voor wat betreft het huren van een auto op Gran Canaria.