ibiza spanje autoverhuur

Auto huren om Ibiza te verkennen? Het eiland staat natuurlijk bekend om het nachtleven, maar Ibiza heeft nog veel meer te bieden. Je kan naar San Juan gaan en zijn grotwoningen bekijken! De prachtige ommuurde stad is ook zeker het bekijken waard! Met een huurauto verken je meer van dit Eiland! 

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Rentalcars

98 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Via Rentalcars kun je verschillende huurauto's zoeken, vergelijken en besparen.

Rentalcars heeft verschillende samenwerkingen met grote internationale leveranciers waardoor zij een breed aanbod bieden van

Lees verder »
HolidayCars.com

19 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

9 Reviews

All-inclusive auto huren op vakantie met Sunny Cars.

Sunny bied 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zonder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Met Sunny Cars kun je helemaal z

Lees verder »
Alamo

75 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Tui Cars

17 Reviews

Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voo

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

17 Reviews

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
DoYouSpain

27 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Centauro

20 Reviews

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »
CarDelMar.nl

477 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »

Ervaar de hippiecultuur!

Natuurlijk, Ibiza is bekend van het nachtleven. En dat ga jij ontdekken. Je bent dus wellicht geneigd om te zeggen dat je geen auto nodig hebt. Want na een lange nacht kun je natuurlijk lekker de hele dag uitrusten op het strand of aan het zwembad. Het nachtleven komt echter voort uit de hippiecultuur die zich op Ibiza vanaf de jaren 60 op het eiland vestigde. De hippies woonden destijds in grotwoningen en het is absoluut leuk om die te gaan bekijken.In San Juan, een dorpje gelegen in het noorden van Ibiza, wonen nog steeds hippies en je kunt de hippiecultuur hier dus komen proeven. Er worden onder ander hippiemarkten georganiseerd. Afgezien van het uitgaansleven is er dus op Ibiza genoeg te doen. Maar zonder auto te huren op Ibiza zul je daar niet veel van kunnen zien. 

grotwoningen ibiza spanje

Meer van Ibiza zien met een huurauto

kust ibiza spanjeIbiza is ongeveer 35 kilometer bij 20 kilometer groot. Dat wandel je niet zomaar. Het hoogste punt is een berg van ongeveer 500 meter boven de zeespiegel. In het zuidelijke gedeelte zijn zogenaamde zoutpannen gelegen die al sinds jaar en dag worden gebruikt. Aan de kust vind je veel kliffen met mooie zandstrandjes ertussen. Heerlijk om daar ook een bezoek aan te brengen.

Op Ibiza zijn veel bedrijven actief waar je een auto kunt huren. Als je dat voor het eerst gaat doen wil je je vast even vooraf oriënteren, want je wilt het liefst zaken doen met een betrouwbare partij. Daarom kun je op deze website op onderzoek uitgaan waar je een auto kunt huren op Ibiza. De reviews van andere vakantiegangers die je qua autohuur op Ibiza voorgingen, zijn nuttig om een verantwoorde keuze te maken.