Auto huren Ibiza? Vergelijk verhuurders!

Wil je het Spaanse eiland Ibiza verkennen? Vergelijk huurauto's en laat de reviews je helpen bij de beslissing!

72 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto ... Lees verder »

0 Reviews

Holiday Cars » Always the best car rental deals HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price ... Lees verder »

74 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij ... Lees verder »

0 Reviews

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere ... Lees verder »

Auto huren Ibiza

Dat moet je zeker doen. Natuurlijk, Ibiza is bekend van het nachtleven. En dat ga jij ontdekken. Je bent dus wellicht geneigd om te zeggen dat je geen auto nodig hebt. Want na een lange nacht kun je natuurlijk lekker de hele dag uitrusten op het strand of aan het zwembad. Het nachtleven komt echter voort uit de hippiecultuur die zich op Ibiza vanaf de jaren 60 op het eiland vestigde. De hippies woonden destijds in grotwoningen en het is absoluut leuk om die te gaan bekijken.

In San Juan, een dorpje gelegen in het noorden van Ibiza, wonen nog steeds hippies en je kunt de hippiecultuur hier dus komen proeven. Er worden onder ander hippiemarkten georganiseerd. Afgezien van het uitgaansleven is er dus op Ibiza genoeg te doen. Maar zonder auto te huren op Ibiza zul je daar niet veel van kunnen zien. 

Meer van Ibiza zien met een huurauto

Ibiza is ongeveer 35 kilometer bij 20 kilometer groot. Dat wandel je niet zomaar. Het hoogste punt is een berg van ongeveer 500 meter boven de zeespiegel. In het zuidelijke gedeelte zijn zogenaamde zoutpannen gelegen die al sinds jaar en dag worden gebruikt. Aan de kust vind je veel kliffen met mooie zandstrandjes ertussen. Heerlijk om daar ook een bezoek aan te brengen.

Op Ibiza zijn veel bedrijven actief waar je een auto kunt huren. Als je dat voor het eerst gaat doen wil je je vast even vooraf oriënteren, want je wilt het liefst zaken doen met een betrouwbare partij. Daarom kun je op deze website op onderzoek uitgaan waar je een auto kunt huren op Ibiza. De reviews van andere vakantiegangers die je qua autohuur op Ibiza voorgingen, zijn nuttig om een verantwoorde keuze te maken.

Boek nu jouw huurauto op Ibiza!