ibiza spanje

Auto huren om Ibiza te verkennen? Het eiland staat natuurlijk bekend om het nachtleven, maar Ibiza heeft nog veel meer te bieden. Je kan naar San Juan gaan en zijn grotwoningen bekijken! De prachtige ommuurde stad is ook zeker het bekijken waard! Met een huurauto verken je meer van dit Eiland! 

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
CarDelMar.nl

475 Reviews

CarDelMar Autoverhuur: Zoek en Vergelijk verhuurauto's

Vergelijk prijzen van 900+ autoverhuurbedrijven wereldwijd en bespaar tot 50%. All inclusive ✔ gratis annuleren ✔ 100% risicovrij! Huur een auto bij CarDelMar.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »
Amoma

Goedkope Autohuur met Rentalcars.com

 

Lees verder »
Sixt

120 Reviews

Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Lees verder »
Avis

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
DoYouSpain

1 Review

We vergelijken de tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Spanje om u geld te besparen - Gegarandeerd! In de periode tussen de dag waarop u reserveert en de dag waarop u uw auto komt ophalen zullen we onze prijs verlagen als u elders een betere Lees verder »
Centauro

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Ervaar de hippiecultuur!

Natuurlijk, Ibiza is bekend van het nachtleven. En dat ga jij ontdekken. Je bent dus wellicht geneigd om te zeggen dat je geen auto nodig hebt. Want na een lange nacht kun je natuurlijk lekker de hele dag uitrusten op het strand of aan het zwembad. Het nachtleven komt echter voort uit de hippiecultuur die zich op Ibiza vanaf de jaren 60 op het eiland vestigde. De hippies woonden destijds in grotwoningen en het is absoluut leuk om die te gaan bekijken.In San Juan, een dorpje gelegen in het noorden van Ibiza, wonen nog steeds hippies en je kunt de hippiecultuur hier dus komen proeven. Er worden onder ander hippiemarkten georganiseerd. Afgezien van het uitgaansleven is er dus op Ibiza genoeg te doen. Maar zonder auto te huren op Ibiza zul je daar niet veel van kunnen zien. 

grotwoningen ibiza spanje

Meer van Ibiza zien met een huurauto

kust ibiza spanjeIbiza is ongeveer 35 kilometer bij 20 kilometer groot. Dat wandel je niet zomaar. Het hoogste punt is een berg van ongeveer 500 meter boven de zeespiegel. In het zuidelijke gedeelte zijn zogenaamde zoutpannen gelegen die al sinds jaar en dag worden gebruikt. Aan de kust vind je veel kliffen met mooie zandstrandjes ertussen. Heerlijk om daar ook een bezoek aan te brengen.

Op Ibiza zijn veel bedrijven actief waar je een auto kunt huren. Als je dat voor het eerst gaat doen wil je je vast even vooraf oriënteren, want je wilt het liefst zaken doen met een betrouwbare partij. Daarom kun je op deze website op onderzoek uitgaan waar je een auto kunt huren op Ibiza. De reviews van andere vakantiegangers die je qua autohuur op Ibiza voorgingen, zijn nuttig om een verantwoorde keuze te maken.