Den Haag

binnenhof den haag nederland

Een auto huren in Den Haag? Verken de stad en de omgeving gemakkelijk! Je kan naar het strad gaan, de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin! Het politiek hart van Nederland, Den Haag, heeft genoeg te bieden!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »

Wat ga jij doen in Den Haag?

kust den haag nederland

Ben jij binnenkort in de hofstad te vinden? Het is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Na Amsterdam en Rotterdam is het qua inwoneraantal de derde stad van het land met bijna 600.000 inwoners. De stad heeft echter ten opzichte van die twee andere, grotere steden iets bijzonders. Den Haag is namelijk gelegen aan de Noordzee en heeft een kustlijn van ruim 10 kilometer. Je hebt vast wel eens van de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin gehoord. Dat zijn plekken die je met het openbaar vervoer zoals de tram kunt bereiken. Maar je kunt ook een auto huren in Den Haag en dan ben je zo aan de zee. 

Hoewel Den Haag dus niet de hoofdstad is van heel Nederland heeft het wel een beetje die rol. Dat komt omdat de regering er gevestigd is evenals het koninklijk huis. In Den Haag vind je dan ook vrijwel alle ambassades van andere landen.

Weekendje Den Haag?

standbeeld willem van oranje den haag nederlandHet leuke aan Den Haag is dat wanneer je er een weekend of langer verblijft, je ook enorm veel van de omgeving kunt bekijken. Amsterdam en Rotterdam als prachtige steden liggen op slechts een steenworp afstand. Door een auto te huren in Den Haag kun je veel meer zien in een korte periode.

De adressen waar je in Den Haag een auto kunt huren vind je allemaal op deze website. Je wilt natuurlijk wel in zee gaan met betrouwbare verhuurders en daarom is het verstandig om hun aanbiedingen en dienstverlening te bestuderen.

Wij bieden je ook objectieve informatie over het huren van een auto in Den Haag. Van de verhuurders zelf zul je met name horen hoe geweldig zij zichzelf vinden. Maar door de reviews van eerdere huurders te lezen, hoor je ook wat mensen die jou voor gingen van hun dienstverlening vinden.

Maak snel je keuze en boek meteen!