Inssbruck

huurauto innsbruck

Een auto huren in Innsbruck? Bezoek de verscheidene musea in de stad! Je hebt het Tiroler Volkskunstmuseum, het Tiroler Landesmuseum en het Museum Goldenes Dachl! WIl je liever meer de natuur in? Rij dan naar de berg Bergisel of naar het bekende skigebied Patscherkofel! Je kan genoeg bezoeken en bekijken in de Oostenrijkse stad Innsbruck!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »

Wil jij een auto gaan huren in Innsbruck?

Dat is een goed idee. Innsbruck is een middeleeuwse stad in het Oostenrijkse Tirol. Midden in de hoge bergen dus. Het mooie aan Innsbruck is dat het zowel in de zomer als in de winter als toeristische bestemming dienst kan doen. Vanwege de bergen zijn in Innsbruck 2 keer de olympische winterspelen gehouden. Je kunt dus heerlijk skiën wanneer je naar Innsbruck gaat.

Moor ook in de zomer komt de fanatieke sporten in Innsbruck aan zijn trekken. Bergsporten zoals mountainbiken, wandelen en klimmen zijn er erg populair. Hou je meer van cultuur dan van actie dan zit je in Innsbruck trouwens ook goed, want de stad kent veel middeleeuwse gebouwen die een bezoek meer dan waard zijn.

autoverhuur innsbruck

Om van Innsbruck door de stad en in de bergen te komen, kun je er een auto huren. Openbaar vervoer en gebruikmaking van allerlei skiliften gaat ook, maar dan ben je toch net even wat minder mobiel. En vaak is dat best duur.

Innsbruck, een ideale plaats om een auto te huren!

Naar Innsbruck moet je juist gaan om te variëren. De ene dag een bezoek aan de stad, de andere dag de omgeving in trekken. Als je tijd hebt moet je bijvoorbeeld eens een auto huren en vanuit Innsbruck naar de Großglockner Hochalpenstraße rijden. Dat is een prachtige weg die tot boven de 2.500 meter hoogte voert richting de hoogste bergen van Oostenrijk.

Maar een auto huren in Innsbruck doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt je eerst even goed oriënteren, onder andere om te voorkomen dat je te veel betaalt. Maar goed dat deze site – huurauto.com – er is. Want hier zie je in één oogopslag welke verhuurbedrijven er in Innsbruck actief zijn. Je kunt ze met elkaar vergelijken en de reviews lezen van mensen die er al eens een auto huurden.

Zo maak jij de optimale keuze ten aanzien van het huren van een auto in Innsbruck.