alcazaba-almeria-spanje

Auto huren voor je reis naar Almeria? Almeria heeft de meeste zonuren van Europa per jaar! Om deze prachtige omgeving te verkennen is een auto met airco wel zo fijn. Rij bijvoorbeeld naar het mini-Hollywood of bezoek de Kathedraal! Er is genoeg te zien in Almeria, maar ook in de nabije omgeving!

Rentalcars

74 Reviews

Autoverhuur - zoek, vergelijk & bespaar

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft: Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto h

Lees verder »
HolidayCars.com

Holiday Cars » Always the best car rental deals

HolidayCars.com compares 800+ rental car brands worldwide and always offers you the best price available.

Lees verder »
Sunny Cars

All-inclusive auto huren op vakantie � Sunny Cars

100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, z�nder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Reserveer direct je all-in huurauto!

Lees verder »
Alamo

74 Reviews

Voordelig een auto huren via Alamo.nl in o.a. USA & Canada

Uw Alamo huurauto snel en voordelig reserveren? Op Alamo.nl Autohuur vindt u alle huurauto's van Alamo in de USA, Canada, Frankrijk en meer landen

Lees verder »
Europcar

1 Review

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »
Tui Cars

TUI Cars huurauto�s � Makkelijker kun je geen auto huren

Met TUI Cars makkelijk en snel een auto huren - wereldwijd en met de beste service. Boek nu en geniet van je vakantie!

Lees verder »
Amoma

Goedkope Autohuur met Rentalcars.com

 

Lees verder »
Avis

Autoverhuur in Nederland, Europa en wereldwijd | Avis Autoverhuur Nederland

Reserveer uw huurauto eenvoudig en snel bij Avis. Wij verhuren auto’s, navigatiesystemen, kinderzitjes en veel meer op 5000 locaties wereldwijd.

Lees verder »
Auto Europe
Centauro

Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.

Lees verder »

Het zonnigste land in Europa: Almeria!

Ga je naar Almeria voor je werk of ga je een fijne vakantie tegenmoet? De Costa de Almería is 200 km in lengte en kent de meeste zonuren van Europa per jaar. Gemiddeld worden er bijna 110 volledig wolkeloze dagen per jaar in Almeria gemeten. En een leuk feitje: er is nog nooit een temperatuur onder het vriespunt waargenomen. Zet je zonnebril dus maar op.

kathedraal-almeria-spanjeAlmeria zelf kent een aantal fraaie bouwwerken zoals Arabische forten en prachtige kathedralen. De stad zelf is niet bijzonder groot. Maar in de omgeving van Almeria is genoeg te zien. Met een huurauto kan je dan makkelijker alles bezoeken!

Zo ligt de stad niet ver van de Sierra Nevada, het hooggebergte van Spanje aan de zuidkust. Je hebt er prachtige natuur en kunt daar mooi wandelen. Ook kun je andere steden bezoeken in de buurt van Almeria. Wat dacht je van het prachtige Granada dat iets meer het binnenland in ligt.

Met de auto in de omgeving van Almeria rondtoeren!

Neem ook een kijkje bij het 'mini-Hollywood' van Almeria! Dit thema-park ligt in het woestijnachtige plaatsje Tabernas, dichtbij Almeria. Het heeft een Western thema en de shows die erbij passen! Je kan jezelf hier de hele dag vermaken en het is zeker aan aanrader met kleine kinderen! Naast de optredens heeft het park ook zwembaden, bars en een dierentuin! 

western-thema-park-oasys-almeria-spanje

Vind een betrouwbare autohuurder

Er zijn diverse aanbieders van huurauto’s in Almeria te vinden. Een auto huren in Almeria is echter een hele opgave wanneer je de Spaanse taal niet machtig bent. Je kunt daarom op deze site naar reviews zoeken van personen die al eens een auto huurden in Almeria. In die reviews lees je waar je bij het huren van een auto op moet letten. Je krijgt er een beeld van de ervaringen die anderen opdeden en kunt je keuze voor jouw verhuurder daar op baseren. Je wilt immers geen gedonder op je vakantie en dus een betrouwbare plek waar je een auto kunt huren in Almeria. En vanzelfsprekend wil je een eerlijke prijs in rekening gebracht krijgen.

Auto huren Almeria

Ga hier alvast op onderzoek uit naar de ideale plek om jouw auto te huren in Almeria. Dan staat die auto glanzend voor je klaar wanneer je op je plek van bestemming aankomt. Lees ook de ultieme tips voor het huren van een auto! Betaal nooit meer teveel met deze lifehack!

auto-huren-spanje-tips

TIP! Top 10 ultieme tips auto huren in Spanje!