Kefalonia

huurauto kefalonia griekenland

Auto huren Kefalonia? Verken dit Griekse eiland gemakkelijk met een huurauto! De prachtige hoofdstad Argostoli is zeer sfeervol en de musea is zeker de moeite waard om te bezoeken! Verder zijn de vissersdorpjes Assos en Fiskardo ook mooi om te zien! Wil je liever de kloosters bekijken? Agios Andreas en Agios Gerassimos zijn beide historische kloosters! Wat wil jij gaan doen in Kefalonia?

EasyTerra

8 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »

Een auto huren op Kefalonia?

auto huren kefalonia griekenland

Kefalonia is een Grieks eiland, het grootste van de Ionische eilandengroep, dat ook wel bekend staat als Cephallenia, Cephallonia, Kefallinia of Kefallonia. Het eiland ligt noordelijk van Zakynthos en Zuidelijk van het eiland Lefkas. Het heeft naar schatting ongeveer 40.000 inwoners.

Het klimaat op Kefalonia is warm mediterraan. Zelfs in de winter blijft het ’s nachts gemiddeld boven de 8 °C. De zomerperiode begint rond mei en dan is het weer maandenlang stabiel met temperaturen rond de 30 °C overdag. Heerlijk weer dus dat uitnodigt voor een strandvakantie.

Maar alleen maar aan het strand liggen is voor sommige mensen ook niet alles. Wanneer je behoefte hebt aan afwisseling dan moet je vooral een auto huren op Kefalonia. Je kunt dan je stranddagen of – momenten afwisselen met een heerlijke ontdekkingstocht van het eiland. 

En een auto huren op Kefalonia hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Hoe huur je dan een auto op Kefalonia?

In tegenstelling tot sommige andere Griekse eilanden is Kefalonia in toeristisch opzicht een redelijk rustig eiland. Je hebt dus alle tijd en ruimte om natuur, cultuur en andere steden en stranden te bezoeken. Verplaats je daarbij door een auto te huren op Kefalonia. Er zijn leuke kleine kuststeden, haventjes en als je van bergwandelen houdt komt je met de berg Enos (top op 1.628 meter) ook goed aan je trekken.

Met je huurauto kun je ook naar de zuidelijke stranden rijden. Daar legt de zogenaamde “onechte karetschildpad” zijn eieren. Misschien kun je dat tafereel wel gadeslaan.

Door de informatie op deze website te gebruiken, wordt het huren van een auto op Kefalonia voordat je vertrekt heel eenvoudig. Met behulp van alle info maak je snel een goede keuze voor een autoverhuurbedrijf op Kefalonia en boek je die auto vlug online.

Wat gaat dat gemakkelijk zeg: een auto huren op Kefalonia.