autohuren in kreta griekenland

Een auto huren op Kreta? Rij langs de uitgestrekte stranden van het grootste eiland van Griekenland! Of ga naar Knossós en het archeologisch museum van Heraklion. Wil je even afkoelen, maar dan niet op het strand? Het Starbeach Waterpark is populair onder de jongeren met de vele feesten. Verder heb je op Kreta nog het Arkádi-klooster en het Frangokástello. Een aandenken kopen of gewoon winkelen? De oude binnenstad Chania wordt aangeraden! Hier kan je lokale producten kopen en ook heerlijk eten en drinken! Het is ook zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de haven. Kreta heeft voor ieder wat wils!

EasyTerra

7 Reviews

EasyTerra Autohuur - Vergelijk de prijzen van autoverhuur wereldwijd

EasyTerra Autohuur vergelijkt wereldwijd de tarieven van autoverhuur, o.a. in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Nergens goedkoper!

Lees verder »
Europcar

9 Reviews

Europcar | AutoVerhuur, Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Europcar Autoverhuur

Snel, eenvoudig en voordelig een auto huren? Op onze website vindt u alle informatie over autohuur, tarieven, online reserveren en onze voordelige

Lees verder »

Het drukke Noorden en het rustige Zuiden van Kreta

Wie op Kreta vliegt – ja vliegen want met de auto kun je er niet komen – landt meestal op Heraklion, de grootste stad van het eiland. Naar Kreta ga je voor de zon. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 30 °C en in de winter is het toch nog een aangename 15 tot 20 °C. Het strand zul je dus zeker zien wanneer je naar Kreta gaat. Het eiland is langgerekt en meet van west tot oost ruim 250 kilometer. Van Noord naar Zuid is het echter maximaal maar 60 kilometer. De grootste steden liggen allemaal in het Noorden van Kreta. Dit is ook het dichtstbevolkte gebied dat door het massale toerisme op sommige plekken wat van zijn charme heeft verloren.

winkelstraatje kreta griekenland autoverhuur

Als je aan die drukte even aan wilt ontsnappen dan kun je op Kreta een auto huren. Je bent zo in het binnenland dat behoorlijk bergachtig is. Hier vind je nog afgelegen bergdorpen en moet je soms remmen voor een overstekende kudde geiten. Een auto huren op Kreta kan leiden tot mooie avonturen.

Bij welke autoverhuurders ga jij jouw auto huren?

Wanneer je Kreta door een auto te huren van Noord naar Zuid oversteekt, zul je aan de Zuidkust ook mooie, stille stranden vinden alsmede gezellige haventjes. Het verkennen van je omgeving voegt toch altijd wat extra’s toe aan je vakantie. En door een auto te huren ontstaat op Kreta een mooie afwisseling van strand, cultuur en natuur. 

huurauto zwembad kreta griekenlandMaar ja waar huur je die auto dan? Zeker in de drukke perioden moet je oppassen dat de huurauto’s niet allemaal reeds vergeven zijn. Een auto huren in Kreta doe je daarom het beste via deze website voordat je vertrekt. De verschillende autoverhuurders zijn hier allemaal opgesomd. Je kunt ze met elkaar vergelijken voor wat betreft hun aanbod. En natuurlijk ben je niet de eerste die op Kreta een auto gaat huren. Anderen gingen jou wat dat betreft al voor en hebben op deze website aangegeven hoe de ervaring was met de specifieke autoverhuurder van hun keuze.

Jij kunt nu je voordeel doen met die informatie en volledig veilig nu al, gemakkelijk vooraf je auto huren op Kreta.